Pluspunten
goed en snel geleverd
Hoi Douwe, bedankt voor de fijne beoordeling!
Pluspunten
Deskundig, vriendelijk, behulpzaam en gastvrij.
Hoi Mart, wat fijn te horen dat je een fijne ervaring hebt ondervonden! Bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenSokken waren oké, maar ik was wel teleurgesteld te zien dat er bij de Aldi 4 paar werden aangeboden voor 12,95 terwijl ik 18,00 euro betaalde voor 2 paar.
Bedankt voor de beoordeling! Wat spijtig dat je de sokken voor een ander bedrag hebt gevonden bij de Aldi, je zou ze eventueel als ze ongedragen zijn kunnen retourneren binnen 30 dagen!
Pluspunten
Alles snel gekregen en voldoet aan onze verwachtingen
Hoi Marion, bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering van goed producten. Echte aanbiedingen met black friday
Hoi Dennis, bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Snelle toezending en correcte afhandeling.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Leuke kleding met leuke acties
Verbeterpunten5 artikelen in 4 zendingen is wel wat veel.
Bedankt voor de mooie beoordeling, we zullen de verbeterpunten meenemen!
Pluspunten
viel via de webshop tegen
Verbeterpuntenmaatvoering van broeken komt niet overeen met andere merken. broeken vallen kleiner. leid tot retouren voorraad op internet klopt niet in praktijk, produkt werd niet geleverd. ook in dit geval retour ( van de betaling)
Beste, jammer dat je winkelervaring bij Only for Men tegen viel. Je verbeterpunt over onze voorraad nemen wij mee. Wij zijn sterk in verbetering op dit gebied. Onze excuses en wij hopen je in de toekomst toch weer terug te mogen verwelkomen!
Pluspunten
Alles netjes opstijf geleverd keurig verpakt
VerbeterpuntenVoor zover geen
Hoi Wim, bedankt voor de pluspunten!
Pluspunten
Goede service, klant vriendelijk personeel. Eenvoudig online shoppen en ophalen in de winkel
Hoi Eric, wat goed te horen dat je het online shoppen als eenvoudig ervaren hebt! bedankt voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
Goede en snelle service. Ook als PostNL verzuimd te leveren
Bedankt voor de pluspunten, wij streven naar een goede service en zijn blij te horen dat dit is opgemerkt!
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Jammer dat je Only for Men beoordeelt met een 2. Wij horen graag wat wij hadden kunnen verbeteren zodat je onze service als prettig ervaart. Je kunt dit doorgeven via [email protected]. Wellicht kunnen wij nog iets voor je betekenen waardoor je volgende keer wéér met plezier bij ons shopt!
Pluspunten
Goede kwaliteit en prijs verhouding. Service goed!
VerbeterpuntenGeen.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Eerste keer dat ik een online bestelling deed nadat ik via de winkel te horen had gekregen dat ik online ook nog de kleur zwart kon bestellen. Altijd zeer goed en fijn geholpen in de winkel.
VerbeterpuntenIn de winkel te horen gekregen dat het product wat ik wilde bestellen niet meer verkocht gaat worden, had dit graag gehoord bij de annulering van mijn bestelling met de tip naar het vervangende product wat ervoor in de plaats is gekomen met dezelfde eigenschappen.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Wat jammer dat het product niet meer te verkrijgen is, wij zullen de feedback meenemen!
Pluspunten
Prettig geholpen , personeel neemt alle tijd voor je.
Hoi Arie Willem, Fijn te horen dat het personeel van ons alle tijd voor je heeft genomen! Bedankt voor de mooie beoordeling!
Hoi Peter, Bedankt voor de mooie beoordeling!
Hoi Ed, bedankt voor de mooie beoordeling!
Hoi Paul, bedankt voor de mooie beoordeling!
Bedankt voor de mooie punten!
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Mooie collecties, gastvrij en behulpzaam petsoneel.
Hoi Nico, Wij zijn blij te horen dat het personeel je goed heeft geholpen! bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Goede producten met juiste prijs/kwaliteit!
Verbeterpuntensneller leveren!! op diezelfde dag heb ik iets besteld uit Engeland en dat was er 3 dagen voor het pakketje van Only voor Men? Producten zijn goed maar dat kan absoluut beter!
Hoi Carl, bedankt voor de pluspunten, wat spijtig dat de levering lang op zich heeft laten wachten, we nemen de feedback mee in de verbetering van ons leverproces!
Pluspunten
Snelle levering, snelle retournering, duidelijk, keurig verpakt.
Hoi Maarten, wat fijn om te horen dat alles snel is verlopen! Bedankt voor deze positiviteit!
Pluspunten
Vriendelijk en altijd behulpzaam !! En natuurlijk super mooie kleding ;-)
Hoi Natasja, bedankt voor je positieve pluspunten! We proberen altijd te helpen waar nodig!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire