Pluspunten
prima site, goede prijs/kwaliteit, komt afspraken na, levering in mooie verpakking wat aandoet als kadootje.
Hoi Sylvia, wat fijn dat het als een cadeautje overkomt! dat is waar wij blij van worden! Bedankt voor de mooie beoordeling.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Vaak binnen 2 uur reacties op vragen die via de mail stuurt! Klant vriendelijk en oplossingsgericht als je service gerichte vragen hebt.
Hoi Kees, Bedankt voor de pluspunten, we doen ons best om zsm te reageren op onze klanten en ze gericht te kunnen helpen met vragen. Blij om te horen dat dit gelukt is!
Pluspunten
Het vest was keurig verpakt met droogkorrels en vloeipapier.
VerbeterpuntenGeef levertijd duidelijker aan. Het duurde langer dan verwacht.
Hoi Ina, bedankt voor de mooie beoordeling, wij zullen de feedback meenemen in verbetering van het leverproces!
Pluspunten
Verpakking en omdoos
VerbeterpuntenOndanks Black friday drukte, is 10 dagen lange periode dat producten geleverd worden
Bedankt voor de beoordeling, we begrijpen dat het vervelend is dat je lang hebt moeten wachten op de levering, we zullen de feedback meenemen voor een sneller leverproces!
Pluspunten
Goede hulp en super kwaliteit van kleding.
Wat fijn dat je goed geholpen bent! Bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
snelle levering, mooi verpakt
Verbeterpuntennvt
Hoi Joke, We proberen de pakketten met zorg te verpakken, fijn dat het opgemerkt wordt! Bedankt voor deze mooie pluspunten!
Pluspunten
Service en ruime keuze
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
bestelling ging correct en snel
VerbeterpuntenPakket was sneller in huis dan verwacht
Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn dat u het proces als snel hebt ervaren!
Pluspunten
Hoi Willem, Bedankt voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
Verkeerde maat besteld en retour gestuurd. Sneller dan verwacht de goede maat ontvangen. Alles heel netjes verpakt. Top!
Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles netjes verpakt aangekomen is!
Pluspunten
mooie collectie goede service interessante aanbiedingen
Verbeterpuntenduidelijker leveringsproces
Hoi Booda, Bedankt voor de positieve pluspunten! Wij snappen je verbeterpunt, en zullen hier naar gaan kijken!
Pluspunten
snelle levering en keurig verpakt. ook retour zonder problemen.
Hoi Rene, Wij zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad bij het bestellen en retouren bij onze webshop! Bedankt voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Zeer goed advies, veel keus en prettig personeel.
Verbeterpunten-
Hoi Jan, Wat fijn dat je goed advies hebt gehad van het personeel! Bedankt voor de positiviteit!
Pluspunten
Altijd goed. Kwaliteit, betaalbaar, betrouwbaar en goede levering!
Hoi Joris, Wat fijn dat Only For Men vertrouwelijk voor je is, wij zijn ontzettend blij dat te horen!
Voorraad op orde houden, mijn bestelling kon niet geleverd worden omdat de voorraad niet op orde was.
Beste Bjorn, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je bestelling uitverkocht was. Wij zijn intern druk bezig met het oplossen van dit probleem. Wij nemen ook jouw bericht mee in overleg en hopen je natuurlijk snel terug te zien bij Only for Men
Pluspunten
Kwalitatief assortiment, ruime keuze en snelle bezorging
Hoi Jan, bedankt voor de positieve pluspunten! Wij streven naar een kwalitatief vol assortiment en zijn daarom blij te horen dat dit opvalt!
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
Ik vond de kleding mooi en verzorgd ingepakt, als een cadeautje.
Wat fijn dat het als een cadeautje voelde, we doen ons uiterste best voor een fijne beleving!
Pluspunten
Vlotte levering
Verbeterpuntengeen
Hoi Magda, Bedankt voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
Goede kwaliteit en keurig op tijd afgeleverd
Hoi Geert-Jan, bedankt voor deze mooie beoordeling en positieve reactie!
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
Zeer snelle levering en blouses zijn erg mooi en goede kwaliteit. Passen perfect.
Hartelijk bedankt voor de positieve pluspunten, wij zijn blij om te horen dat de pasvorm goed is!
Bedankt voor de goede beoordeling!
Pluspunten
nette site, goed bereikbaar. producten ook prima, zoals aangegeven uitstekende klantenservice, bleek bij en retour
Hartelijk dank voor de positieve pluspunten!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire