Pluspunten
snelle levering, goed retourbeleid, snelle terugbetaling
Hartelijk dank voor je positieve pluspunten!
Pluspunten
Mooie aanbiedingen
VerbeterpuntenNog beter aangeven wat de pasvorm van de overhemden zijn.
Wij zijn bezig om de omschrijvingen rondom de artikelen aan te passen. Dit zal binnen enkele tijd sterk verbeteren. Bedankt voor je feedback, Walter.
Pluspunten
Goed product en flexibele levering door ophaalkluis van post NL.
Hoi Daan, Only for Men bedankt je voor je genoemde pluspunt. Fijn dat de levering met de ophaalkluis zonder problemen is verlopen.
Pluspunten
Goede kwaliteit voor een prima prijs
VerbeterpuntenGeen
Fijn dat je kwaliteit/prijs verhouding in orde vindt, Alexander. Tot de volgende keer!
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit Goede service in de winkel ook voor via web shop aangekochte goederen
Dank voor je genoemde pluspunten, Ben. Doet ons goed om te horen dat alles naar wens verloopt.
Pluspunten
Snelle service, ondanks de drukte van Black Friday toch zeer snel geleverd. Alles netjes ingepakt in stevige doos.
VerbeterpuntenVaker korting geven om nog meer te kunnen kopen ;) je hebt immers nooit genoeg nette kleding.
Beste Luuk, dank voor je feedback. Wij zijn blij dat je bestelling ondanks de drukte toch nog snel is afgeleverd. Wat betreft de kortingen zou ik willen zeggen: hou onze website in de gaten! We hebben altijd wel een enorm leuke actie lopen in de webshop!
Pluspunten
Snel verstuurd en makkelijk om iets te retourneren
Dank je voor je pluspunt, Sep!
Pluspunten
mooie en goede collectie
VerbeterpuntenIndien levering niet volledig is, dit aangeven bij de eerste levering(en) die gedaan worden.
Hoi Tim, dank voor jouw genoemde plus- en verbeterpunten. Wij snappen je verbeterpunt. Echter is het voor ons niet altijd mogelijk om bij een deellevering te vermelden dat het artikel niet geleverd kan worden. Soms is het artikel in bestelling en verwachten wij deze wél uit te kunnen leveren.
Pluspunten
Mooie overhemden voor een goede prijs. 4 overhemden voor 100,- met Black Friday was een hele goede deal. Snelle levering en prima kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Hallo Mark, dank voor jouw feedback en positieve reactie. Reden om volgend jaar met Black Friday weer groots uit te pakken!
Pluspunten
Goede acties
VerbeterpuntenZonder het als site zelf te melden een bestelling in tweeën verdeeld. Na een mail dat de bestelling later is maar dat deze uiterlijk vrijdag 30 november bezorgd wordt, op 3 december bezorgen. Een deel van de bestelling is nog niet bezorgd
Bedankt voor je bericht! Wat vervelend om te horen dat de levering zo lang heeft geduurd. We nemen je bericht mee in overleg. Door de drukte tijdens Black Friday konden niet alle artikelen op tijd geleverd worden, hiervoor zijn deelleveringen aangemaakt. We hopen je snel terug te zien bij Only for Men en naar wens te kunnen helpen!
Bedankt voor je gegeven cijfer!
Pluspunten
Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenGeen
Enorm bedankt voor je beoordeling. Leuk pluspunt over ons personeel.
Pluspunten
Kwaliteit
Hartelijk dank voor je review!
Pluspunten
Snelle en correcte levering van de bestelde kleding. Hebben zo af en toe leuke aanbiedingen.
Bedankt voor je genoemde pluspunt Richard. Hou onze website in de gaten want er zijn weer leuke acties aan de gang.
Magazijn beter op orde houden, ipv van iets verkopen wathelemaal niet voorradig is
Wat vervelend om te horen dat de bestelling niet naar wens is verlopen. Door voorraad verschil kan het voorkomen dat een artikel in de winkel op hetzelfde moment wordt verkocht. Onze excuses daarvoor. We nemen je bericht mee in overleg en hopen je snel weer te zien bij Only for Men.
Bedankt voor je beoordeling.
Pluspunten
snelle levering, mooie kleding
Bedankt voor je feedback!
Pluspunten
Men doet wat men belooft.
VerbeterpuntenGeen
Super pluspunt, Thomas! Bedankt!
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitverhouding en aanbiedingen
VerbeterpuntenWebsite mag wat sneller
Beste Richard, wij zijn elke dag in de weer om de website te verbeteren op verschillende punten. Ook snelheid is daar een onderdeel van. Wij zijn dus zeker hard bezig om aan dit verbeterpunt te voldoen. Wij willen je bedanken voor je genoemde pluspunt!
Pluspunten
Perfect geregeld..super snelle levering.
Bedankt voor je genoemde pluspunt over onze levering!
Pluspunten
Keurige levering
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor je review!
Pluspunten
Snel geleverd in n mooie box.
VerbeterpuntenNog meer merken!
Dank voor je positieve feedback, Nick. Wij zullen onze inkoop afdeling vragen om nóg meer merken ;-)
Pluspunten
Alles perfect !!
Hartelijk dank voor je goede beoordeling, Huub!
Pluspunten
Handige website, leuke aanbiedingen, goede communicatie over levering. Prima prijs/kwaliteitsverhouding.
VerbeterpuntenVandaag besteld, morgen in huis.
Hoi Paul, leuk dat je deze pluspunten noemt. Wij vinden het fijn dat je onze service als prettig ervaart. Wist je dat op veel van onze artikelen al een 'voor 14:00 uur besteld, morgen in huis' levering vast zit?
Pluspunten
Prima en snel geregeld.
Wij willen je graag bedanken voor je genoemde pluspunten!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire