Pluspunten
Eerste broek was kapot, werd super netjes opgelost!
Hallo Arjan, enorm vervelend. Maar helaas kan dit soms wel eens voor komen. Wij zijn blij dat het goed is opgelost en wensen je veel draagplezier toe!
Zeer slecht. Uiteindelijk niets leverbaar van de Black Friday. Oplossing is dan een schamele 10% korting. Gewoon de belofte nakomen was beter geweest.
Beste Jac, wat vervelend om te horen dat het zo is gelopen. Black Friday was ontzettend druk en wij snappen de frustratie. Nogmaals onze welgemeende excuses. We hopen je nog eens terug te zien bij Only for Men en dan naar wens te helpen.
Pluspunten
Goede collectie en steeds leuke aanbiedingen
Only for Men bedankt je voor je positieve beoordeling en genoemde pluspunten.
Pluspunten
Snel en netjes
Super bedankt voor je beoordeling, Ria!
Pluspunten
Snelle levering, gemakkelijke retourzending
VerbeterpuntenKleur omschrijving is soms niet correct. Maatvoering is soms niet correct (valt vaak kleiner uit)
Beste Rudi, hartelijk dank dat je ons hebt beoordeeld. Wij vinden het erg prettig dat je deze pluspunten noemt. Wat betreft je verbeterpunt gaan wij dit intern bespreken en dit aanpassen waar nodig.
Pluspunten
Feedback over m’n te laat geleverde bestelling. Snelle credit.
VerbeterpuntenMensen alvast waarschuwen op de website dat het bestelde op black friday later geleverd wordt. Ook al is het anderhalve (!!!) week later.. en daarbovenop was niet eens alles leverbaar maar kreeg ik dat wel snel gecrediteerd.
Beste Hugo, bedankt voor je bericht! Black Friday was een ontzettend drukke tijd, maar wij begrijpen de frustratie. We nemen je oordeel mee in overleg en gebruiken het als leerpunt. We hopen je graag nog eens terug te zien bij Only for Men.
Pluspunten
Mooie aanbiedingen
Enorm bedankt voor je positieve beoordeling, Leon!
Pluspunten
makkelijk online bestelling en goede service in winkele
Hallo Jack, hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Duidelijke informatie op de website en geregeld ook een snelle levering. Retourzendingen gaan in de regel snel en probleemloos. Levering van de producten is netjes en zorgvuldig ingepakt
Verbeterpuntenlevering is niet altijd op tijd en een spijkerbroek welke ik onlangs besteld had is door mijn brievenbus gepropt.
Hallo Toine, wat jammer dat je dit als verbeterpunt opnoemt. Helaas, heeft dit deels te maken met de verzender. Wij zullen hier in ieder geval melding van maken. Ook willen wij je bedanken voor de genoemde pluspunten!
Pluspunten
Mooie aanbiedingen, goede kwaliteit van het huismerk. Snelle service ook bij retourneren...
Hallo Jeroen, wat leuk dat je deze pluspunten noemt. Wij zijn erg trots op ons huismerk! Bedankt!
Pluspunten
Only for Men bedankt je voor je positieve review!
Hartelijk dank voor je beoordeling, Adriaan!
Pluspunten
groot assortiment, veel keus
Verbeterpuntenik kwam in de winkel voor een aanbieding. De prijs hiervan gold alleen via de webshop, dus kon ik de (wel gepaste) broek niet direct meenemen. toch vreemd?!
Beste Alfred, wat gek! Normaliter gelden alle aanbiedingen zowel in de winkel én in onze webshop. Gelukkig heb je uiteindelijk het artikel wel binnen!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
mooi aanbod, goede prijzen en snelle levering.
Zo te zien ben je blij geweest met je winkel ervaring bij Only for Men. Dank voor de gegeven 10!
Pluspunten
Top, dat de levering zo snel is verlopen Peter. Bedankt voor je beoordeling.
Pluspunten
Snelle levering Goede communicatie
Dank voor je woorden Tina! Hopelijk tot ziens bij Only for Men.
Wauw, een prachtige 10. Bedankt!
Hartelijk dank voor je gegeven cijfer!
Enorm bedankt voor je beoordeling.
Pluspunten
Duidelijke site en snelle levering.
Beste Piet, bedankt voor je pluspunten!
Pluspunten
Snelle levering, super netjes verpakt, kwaliteit van het product is goed
Hallo Naomi, fijn dat je al deze pluspunten noemt. Wij willen je graag bedanken voor je review.
Pluspunten
vriendelijk, mooie merken, goede voorraad, snelle levering
Bedankt voor je beoordeling, Dick!
Pluspunten
Kwalitatief goede producten.
VerbeterpuntenZeer klant onvriendelijk, onjuiste informatie op de website en slechte logistieke afspraken. Klant is duidelijk niet koning ;)
Hoi Mike, wat jammer dat je als verbeterpunt aangeeft dat wij klantonvriendelijk zijn. Het doet ons geen plezier als je dit zo hebt ervaren. Wij begrijpen je punt over onze website en logistieke afspraken (dit stond in jouw geval hand in hand met elkaar) en willen onze excuses hier voor aanbieden. Wij hopen je nog eens terug te zien bij Only for Men!
Pluspunten
goede service, keurig verpakt en snel bezorgd
Verbeterpuntenprijs is wat aan de hoge kant
Hoi Erik, bedankt voor je genoemde pluspunten. Jammer, dat je onze prijzen soms aan de hoge kant vindt. Hou onze SALE artikelen in de gaten. Hier worden veel artikelen met hoge kortingen verkocht.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire