Pluspunten
Snel, leuke aanbiedingen, goede producten !
VerbeterpuntenIk erger me wel over al de reclames die ik na de aankopen op mijn telefoon en pc krijg. Dat mag wel iets minder !!!
Beste C. Lodewijks, onze excuses voor de recames! Je kunt je eventueel uitschrijven van onze nieuwsbrief. Let dan wel op dat je ook niet meer mee doet voor de leuke extraatjes zoals verjaardagskorting. Je krijg dan wél minder e-mail. In ieder geval enorm bedankt voor je genoemde pluspunten. Wil je toch iets aan de reclame doen horen wij dit graag via [email protected]
Pluspunten
Groot assortiment Goede prijzen Service
VerbeterpuntenSoms trage levering. Maten van verschillende kledingmerken lopen erg uiteen.
Hallo Steven! Hartelijk dank voor je genoemde pluspunten. Aan je verbeterpunten kunnen wij deels wat doen. De trage levertijd is natuurlijk niet de bedoeling. Ons magazijn is hard aan het werk om hier sterk in te verbeteren. Wat betreft de maten kan ik helaas weinig betekenen. Deze worden vanuit de leveranciers bepaald. Hopelijk heb je merken gevonden die goed bij je lichaam passen en waarvan je geleerd hebt welke maat je hebt. Tot snel bij Only for Men!
Pluspunten
Supersnel en mooi aanbod van artikelen met smaak !!
Hallo Mirjam. Wat een mooie woorden! Bedankt voor je beoordeling.
Pluspunten
Alles goed geregeld, en afspraken prima nagekomen. Tevreden klant
Beste J. Goos, leuk dat je zo tevreden bent. Wij zien je graag snel weer terug in een van onze winkels of in onze webshop!
Pluspunten
Tim, jouw beoordeling is ook 'perfect'. Tot de volgende keer bij Only for Men!
Hartelijk dank voor je review!
Pluspunten
Snel en accuraat. Top service.
Hartelijk dank voor je genoemde pluspunten én cijfer!
Pluspunten
Mooie collectie. Goede en snelle service
Wij willen je graag bedanken voor de pluspunten die je hebt genoemd. Fijn!
Dank voor je beoordeling.
Pluspunten
snel en goed geleverd en ook nog een super leuk ovehemd
Verbeterpunten?
Hoi Susan, fijn dat alles goed is geleverd. Blij dat je het een super leuk overhemd vindt. Hou onze website in de gaten want er komt weer nieuwe collectie aan!
Pluspunten
overzichtelijke website, makkelijk te bestellen, snelle levering, heel netjes verpakt voor een paar sokken. kortom, erg tevreden
Only for Men bedankt je voor je genoemde pluspunten. Doet ons altijd goed om te horen dat de service die wij aanbieden als prettig wordt ervaren.
Hartelijk dank voor je review!
Pluspunten
top service
Enorm bedankt voor deze positieve beoordeling!
Pluspunten
Afspraken nagekomen netjesverpakt ook de retouren netjes verwerkt. Goed geregeld !
Hartelijk dank voor je reactie, Thijs!
Pluspunten
Hier in de winkel mijn eerste pak gekocht en op maat laten maken. Nu voor het eerst iets bij hun besteld, omdat het niet in de vestiging aanwezig was. Super werk geleverd zoals verwacht van dit top bedrijf. De maatstaven gegeven op de website waren perfect en de jas past als gegoten.
VerbeterpuntenEnige puntje was dat de jas op de foto wat dokerder leek dan hij daadwerkelijk was, dit had waarschijnlijk met de belichting van de foto te maken. Voor mij maakte dit verder niet uit aangezien dit me eigenlijk nog beter bevalt dan wat ik in gedachten had en anders kan het uiteraard gewoon teruggestuurd worden.
Wat een enorm leuke reactie! Wij zijn blij dat we jou aan je eerste goed zittende maatpak hebben mogen helpen. Onze excuses voor de belichting! Wij zullen dit doorspelen aan onze fotografie afdeling. Misschien kunnen zij hier rekening mee houden.
Pluspunten
Goed, zoals altijd. Fijn dat de levertijden verkort zijn tot 1 dag!
VerbeterpuntenIk mis de optie om zoekresultaten of productpagina’s te sorteren (op prijs). Dit was er eerder wel, geen idee waarom het is weggehaald.
Beste Fransen, leuk dat je dit opmerkt! Nog niet veel mensen hebben gezien dat wij qua levertijd sneller zijn geworden. De zoekfunctie op prijs is er nog wel, maar werkt nu anders. Zodra je in de zoekbalk een artikel zoekt kun je in dit scherm naar beneden scrollen. Helemaal onderaan kun je aangeven vanaf welk bedrag én tot welk bedrag je wilt zoeken.
VerbeterpuntenN.v.t.
Hoi John, bedankt voor je goede beoordeling!
Bedankt voor je positieve review!
Pluspunten
Snelle levering. Geen problemen bij eventueel retour.
Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat alles probleemloos is verlopen.
Pluspunten
Zeer vriendelijke klantenservice Zeer snelle reacties Ondanks mijn vele vragen steeds vriendelijke en geduldig
VerbeterpuntenEr worden verschillende kortingsacties aangeboden. Zodra je begint met het retourneren van producten en die wilt wisselen voor andere producten, wordt dit systeem wat ingewikkeld. De klantenservice is echter heel geschikt en vriendelijk in het oplossen van dit probleem, het zou alleen nog makkelijker zijn als de klant dit direct zelf kan regelen. Anders waren het 5 sterren geweest.
Hoi Sjoerd! Bedankt voor je feedback. Wij van de klantenservice vinden het stiekem ook leuk om dit te lezen. Wat betreft het retourneren heb je een puntje. Wij proberen ons op alle vlakken te verbeteren. Wellicht kunnen we hier ook eens naar kijken, bedankt! Volgende keer gaan we voor die 5 sterren ;-)
Only for Men wil je graag bedanken voor je review!
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Correcte service en terugbetaling indien niet goed.
Dag Dirk, dank voor je genoemde pluspunt én cijfer.
Pluspunten
Snelle levering in luxe verpakking
Beste Erik Kerkhof, enorm bedankt voor je genoemde pluspunt. Wij proberen onze artikelen met de grootst mogelijke zorg te versturen. Fijn dat je dit als klant ook kan waarderen!
Pluspunten
Duidelijk wat er te koop is
VerbeterpuntenVoorraad goed bijhouden!
Hartelijk dank voor je feedback. Wij sleutelen dit jaar hard aan ons voorraadsysteem, zodat wij dit nóg beter kunnen maken.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire