Pluspunten
Klantvriendelijk, goede collectie, leuke acties, mooie winkel.
Hallo Frank, dank voor je positieve pluspunten!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Hartelijk dank voor je pluspunt over onze snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering en mooi product.
Hallo Sieds, wij willen je graag bedanken voor je positieve review!
Pluspunten
Zeer klantgericht.
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank Ad, voor je prachtige cijfer!
Pluspunten
Het product was te groot, maar goed advies gekregen.
Hi Bas, wij zijn blij dat je tevreden bent over het advies wat wij hebben gegeven. Dank voor je gegeven cijfer!
Pluspunten
Kwaliteit kleding voor een goede prijs.
Hallo Marcel! Leuk, deze positieve review!
Pluspunten
Fijne service
VerbeterpuntenM
Hoi! Bedankt voor je review.
Pluspunten
Verbeterpuntenik had drie overhemden besteld, die op de website stonden. Waren al te laat. Kreeg een paar dagen bericht dat er twee niet waren. Kreeg daarna twee dagen erna dat de derde er ook niet was. Waarom staan ze dan op de site? Heel slecht dus en ik ga daar nooit meer iets bestellen
Beste B, super vervelend om te horen dat al jouw bestelde artikelen niet op voorraad waren. Dit is uiteraard niet de bedoeling geweest! Helaas, hebben wij een korte storing gehad in ons voorraadsysteem waardoor het mogelijk werd om artikelen te bestellen die wij niet op voorraad hadden. Helaas, ben jij hier de dupe van geweest. Wij vinden het ontzettend jammer dat je je winkelervaring zo hebt ervaren en hopen dat de kortingscode die wij je hebben meegestuurd toch nog een klein beetje de pijn verzachten. We hopen je in de toekomst toch nog eens bij Only for Men te mogen verwelkomen. We beloven dat dit niet ons streven is.
Hartelijk dank voor je review, Remco!
Pluspunten
OFM doet waar men voor staat en staat voor wat men doet.
VerbeterpuntenGeen. Perfecte afhandeling van de bestellingen en service. Ga zo door.
Prachtige beoordeling! Enorm bedankt voor de genoemde punten.
VerbeterpuntenSite beter bijwerken
Hartelijk dank H. van Haeren voor je beoordeling!
Pluspunten
Goede en nette levering Retourneren ook fijn. En klantvriendelijkheid goed. Kwaliteit uitstekend
VerbeterpuntenLevering sneller.
Beste Mark, dank voor je genoemde pluspunten. Begrijpelijk verbeterpunt. Dit is een constante factor waar wij elke dag beter in proberen te worden/zijn.
Pluspunten
in alle opzichten perfect!
Wauw Bart, dank je voor dit compliment!
Pluspunten
Snel geleverd! Goed ingepakt, kostuum totaal niet gekreukt. Goed geprijsd
VerbeterpuntenGeen
Only for Men probeert je kostuum zo netjes mogelijk naar je te verzenden. Wij hanteren hier mooie kostuumtassen en stevige verzenddozen voor. Dank voor je compliment.
Pluspunten
Goede levering
Hallo Johnnie, dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Prima assortiment tegen een redelijke prijs. Komt werkelijk keurig verpakt thuis.
Beste Joos, hartelijk dank voor je genoemde pluspunten. Leuk dat je de verpakking noemt! Wij doen ons best om je bestelling zo netjes mogelijk te bezorgen. Dank!
Pluspunten
goede tips over maatvoering. Alles klopt kwa maat. Of ik ben gewoon gewoon :-)
Verbeterpuntenmiste wat details over orderproces. Alles besteld en was op voorraad, maar toch enkele dagen geen update. Kan beslist beter.
Hallo Frits, je bent vast niet 'gewoon gewoon' maar een uniek persoon! Wij zijn blij dat je goed geholpen bent door de informatie die wij verstrekken in onze webshop. Wij zijn op dit moment ons orderproces aan het verbeteren zodat er bij een update qua levering eerder contact met je wordt opgenomen. Work in progress dus!
Pluspunten
Goede prijs en goede service. Gratis verzenden en gratis retour. Bestelde schoenen waren niet volgens de verwachting, maar daarover goed overleg gehad met de klantenservice. Helaas kon het niet opgelost worden, maar dat lag aan de fabrikant.
Hartelijk dank voor je genoemde pluspunten, Niels. Wij zijn blij dat we je van dienst hebben kunnen zijn en dat je tevreden bent over de manier waarop wij je hebben geholpen. Tot ziens bij Only for Men!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Uitstekende producten en service
VerbeterpuntenIets minder reclame mail zou fijn zijn
Hoi Remco, dank voor je genoemde pluspunten. Wat betreft je verbeterpunt ga ik kijken met onze marketeers of we hier wat aan kunnen doen. Dank voor je beoordeling.
Door een verkeerde prijs (lager) in de webshop werd verteld dat het artikel niet meer op voorraad was en daarom niet geleverd kon worden. Tot op de dag van vandaag zijn er echter gewoon 2 op voorraad. Wel hebben ze de prijs weer direct aangepast (omhoog). Na divers mailcontact durven ze dit nog steeds niet toe te geven en wordt er geen alternatief / oplossing aangeboden. Erg teleurstellend dit......"
Beste, jammer dat je dit zo hebt ervaren. Het is echter zo, dat er een artikel is terug gestuurd waardoor wij het artikel weer op voorraad hebben gekregen. Dit is gebeurd nadat het artikel wat jij hebt besteld (wat niet op voorraad was op dat moment) is gecrediteerd. Helaas, konden wij je daarom geen artikel toe sturen, die op dit moment weer leverbaar is. Wij hopen je in ieder geval in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij Only for Men! Wellicht kun je de meegestuurde kortingscode gebruiken als je besluit terug te komen. Fijne dag toegewenst!
Pluspunten
Top zoals altijd
VerbeterpuntenGeen
Only for Men bedankt je voor je positieve beoordeling!
Pluspunten
Goed, snel en netjes
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
grote keuze overzichtelijke site goede aanbiedingen snelle levering nette verpakking
Rob, enorm bedankt voor je leuke pluspunten. Dit zijn allemaal punten waar wij veel aandacht aan besteden. Waardering voor deze punten is dan altijd prettig. Dank voor je review!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire