Hartelijk dank voor je review, Herman!
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, duidelijke mobiele webshop
Hoi Edgar, goed om te horen dat je je genoemde punten als prettig hebt ervaren. Wij doen ons uiterste best om de winkelervaring van onze klanten zo positief mogelijk te laten verlopen. Dank voor je review.
Pluspunten
Snel en goedkop
Hartelijk dank voor je super positieve beoordeling Amir, top!
Pluspunten
Het product was niet helemaal wat ik had verwacht maar ik kon het zonder problemen terug sturen en mijn geld werd een paar dagen later meteen teruggestort. Goede service!
Beste Pennings, dat kan altijd gebeuren! Fijn, dat alles snel is behandeld voor je. Wellicht tot de volgende keer!
Pluspunten
Super klantvriendelijk geholpen in Only for Men in Helmond, voor een pak voor de trouwdag van onze dochter. En de service was/is TOP!
VerbeterpuntenGa zo door, super!
Hoi Rob, dank voor jouw leuke beoordeling over ons personeel én service in filiaal Helmond. Wij gaan dit zeker aan hen doorgeven. Veel plezier op de trouwdag van je dochter!
Hartelijk dank Danny! Wat een prachtig cijfer geef je ons.
Enorm bedankt voor je goede beoordeling.
Pluspunten
Snelle en accurate levering
VerbeterpuntenGeen
Hoi Trudy, dank voor jouw feedback. Blij dat alles goed is verlopen. Hartelijk dank voor je review.
Pluspunten
Supersnelle levering!
Wij proberen ook altijd super snel te leveren. Fijn dat dit bij jou gelukt is!
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en snelle levering met uitstekende service. Ga zeker vaker gebruik maken van dit bedrijf, zeer aan te bevelen.
Beste Jansen, dank voor jouw positieve beoordeling. Wij zien je graag terug bij Only for Men! Meld je ook aan voor ons spaarysteem, De Pot. Je spaart dan voor leuke uitjes en voordelen.
Pluspunten
Informatieverstrekking. Tempo. Prijs
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor jouw genoemde pluspunten!
Pluspunten
Geen enkele.
VerbeterpuntenZe reageren niet op mailvragen. Gewoon een slecht bedrijf. Wij gaan onze bedrijfskleding dus zeker hier niet bestellen.
Beste Henk, wat vervelend om te horen dat wij je niet hebben beantwoord! Dit is uiteraard nooit onze bedoeling geweest en ik wil hier graag onze excuses voor aanbieden. Wij zijn super benieuwd naar je vraag en ontvangen je e-mail graag nog eens. Je kunt deze sturen naar [email protected]. Wij zullen je zeker te woord staan!
Enorm bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Goede service & vriendelijk personeel
VerbeterpuntenMeer vestigingen verspreid door het land
Dank voor je leuke pluspunten Bram. Wij zien natuurlijk ook graag meer Only for Men vestigingen in Nederland. We hebben net Leidsche Rijn geopend (vlakbij Utrecht). Wie weet wat we in 2019 weer gaan doen?!
Pluspunten
Slechts één ervaring gehad tot nu toe, en geen goede.
VerbeterpuntenTip: geen dingen verkopen die je het hebt. Nu hoorde ik pas na 4 dagen na bevestiging en betaling dat het bestelde product niet geleverd kon worden.
Beste Dorian, onze welgemeende excuses voor het feit dat wij jouw bestelling niet hebben kunnen uitleveren. Onze voorraad ligt in onze winkels én in ons magazijn. Het kan dus voor komen dat jouw artikel nét is verkocht in een van onze winkels waardoor wij het artikel niet meer aan jou hebben kunnen verkopen. Ik hoop dat wij je een klein beetje tegemoet zijn gekomen met de kortingscode die we je hebben gestuurd. We beloven je dat dit niet de standaard is die wij hanteren en hopen dat je ons in de toekomst het voordeel van de twijfel geeft.
Pluspunten
Snel en helder
Hoi Martijn, tof dat je dit zo hebt ervaren! Wij zien je graag nog eens terug bij Only for Men.
Pluspunten
prima communicatie, snelle terugbetaling retour gestuurde artikelen.
Verbeterpuntengeen, ga zo door!
Erwin, enorm bedankt voor je positieve reactie!
Pluspunten
Snelle levering. Je word up to date gehouden
Hartelijk dank voor je beoordeling, van der Sande!
Pluspunten
Sorry er was vast iets fout gegaan. Ipv 4 1/2 ster staat er maar 1/2
Beste M., wij vinden het enorm jammer dat je Only for Men beoordeelt met een 1. Graag zouden wij met je in contact komen zodat we kunnen kijken op welke manier wij tekort hebben geschoten en waar wij kunnen tegemoet te komen! Als je contact op zou willen nemen met onze klantenservice gaan we vanuit daar verder kijken en hopen we een positieve draai te geven aan je bestelling. Onze contactgegevens zijn: [email protected] of 0345-582541.
Pluspunten
Communicatie
VerbeterpuntenIn een keer alles goed opsturen. En niet een bestelling in drieën.
Excuses R. voor het verzenden in deelleveringen. Veel van onze klanten vinden het prettig om hun bestellingen binnen te krijgen zodra deze leverbaar zijn. Wij zullen hier in het vervolg rekening mee houden! Bedankt voor je beoordeling!
Gwenda, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
GOEDE BALANS TUSSEN PRIJS EN KWALITEIT
VerbeterpuntenHet pakket was afgeleverd bij een post.nl punt, terwijl wij dachten dat het thuis geleverd zou worden. Er zat geen kaartje in onze brievenbus hierover. Door track en trace zijn we er achter gekomen dat het bij postnl lag.
Hallo Joline, wij willen je bedanken voor je reactie. Wij hebben ondertussen melding gemaakt over jullie levering. Op het moment dat je bestelling naar het Post NL punt is gebracht had er een briefje door jullie bus gedaan moeten worden. Nogmaals onze excuses!! Wij hopen dat je al met al blij bent met je aankoop en we zien jullie in de toekomst graag terug bij Only for Men!
Enorm bedankt voor je positieve beoordeling.
Pluspunten
Leuke collectie. Goede prijs. Stipte verzending
VerbeterpuntenNVT
Dag Ronald, bedankt voor jouw genoemde pluspunten. Fijn dat alles naar wens is verlopen.
Pluspunten
vlotte levering
Verbeterpuntennet
Hartelijk dank voor je beoordeling, Bob!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire