Pluspunten
fijn bedrijf!!!
Wij vinden het fijn dat je bij ons komt winkelen AJH Verhoeckx! Bedankt!
Pluspunten
Zeer correct, juiste levertijd, produkt netjes afgeleverd !!
Enorm bedankt voor de pluspunten die je noemt, Els!
Pluspunten
Mooi bedrijf met een prachtig en groot assortiment. In de winkel(s) erg vakkundig en supervriendelijk personeel.
VerbeterpuntenEigenlijk niets
Hartelijk dank voor je beoordeling, Gijs. Alle werknemers, in onze winkels of in onze webshop, zijn goed opgeleid om je het beste advies te geven. Leuk dat je dit ook zo hebt ervaren!
Pluspunten
keurig verpakt en betrouwbaar
Verbeterpuntengeen
Hartelijk dank voor je woorden omtrent onze service. Het doet ons altijd goed om te horen dat onze klanten tevreden zijn.
Pluspunten
Veel keuze, goede service en goede site.
Verbeterpuntennvt
Dag peter, dank voor je pluspunten. Fijn dat je ons bestelproces zo hebt ervaren!
Pluspunten
Gewoon super ! Mooie kleding goede service ;-)
Beste N. Wemmenhove, wat een leuke reactie! Hartelijk dank voor je beoordeling.
Pluspunten
Leuk magazine bij de levering, alles netjes ingepakt en perfecte kwaliteit.
VerbeterpuntenWellicht had de doos kleiner gekund, maar ik kom zeker terug
Hoi Arnout, in jouw geval hebben we het zekere voor het onzekere genomen. De doos kleiner was waarschijnlijk nét aan geweest. Om het risico te voorkomen dat deze open barst kiezen we dan altijd voor een grotere doos. Leuk, dat je blij bent met ons magazine!
Pluspunten
Zeer goede merkartikelen voor zeer aantrekkelijke prijzen.
Bedankt voor je genoemde pluspunt! Wij proberen een leuke collectie voor de mannen in Nederland (en omringde landen) aan te bieden.
Pluspunten
Snelle levertijd
Enorm bedankt voor je review!
Pluspunten
Snel antwoord opmeen door mij gestelde vraag vóór ik ging bestellen. Bestelprocedure eenvoudig, snelle levering, nieuwe Pierre Cardin Jeans de volgende dag al in huis!
VerbeterpuntenVerwarring over de kleur van de te kopen broek, afbeelding was blauw, omschrijving vermeldt bruin... Gemaild wat correct was, afbeelding was leidend. Meer dan een jaar geleden was dat ook zo, slordig dat deze foutjes nog steeds in het systeem zitten
Beste Cornelis, allereerst hartelijk dank voor de genomen tijd om deze beoordeling te schrijven. Wij zijn blij met je genoemde pluspunten en begrijpen je genoemde verbeterpunten. Op dit moment zijn wij bezig met een 'grote schoonmaak' in onze webshop en zijn we dit soort foutjes aan het weg filteren. Onze excuses dat jij er nog een bent tegen gekomen!
Pluspunten
Top service, top producten!
Dank je wel voor deze leuke woorden en het mooie cijfer!
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke informatie op de website.
VerbeterpuntenOok af en toe de duurdere overhemden in de aanbieding doen.
Hartelijk dank voor je pluspunten! Je verbeterpunt gaan we bespreken. We doen namelijk al veel acties met onze overhemden zoals: 2 voor €99,95, 3 voor €99,95, 50% korting etc. Hou onze website in de gaten voor alle acties!
Pluspunten
bestelling netjes en snel afgehandeld
Fijn dat je bestelling netjes en snel is afgehandeld, John. Wij zien je in de toekomst graag weer terug bij Only for Men!
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit verhouding, toegankelijke website
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Levert alles netjes, overzichtelijk en compleet.
VerbeterpuntenGeen.
Dank voor jouw leuke complimenten!
Pluspunten
Prima kleding voor een redelijke prijs. Betrouwbare webshop. Geen gedoe bij retourzendingen, Ruime keuze. Permanent aantrekkelijke aanbiedingen,
Hallo Jack, uit je beoordeling maak ik op dat je blij bent met je totale shop-ervaring in onze webshop. Wij vinden dit fijn om te horen en willen je hier graag voor bedanken!
Bedankt voor je beoordeling. Een 9 laat nog ruimte voor verbetering. Ruimte die wij zeker gaan benutten!
Pluspunten
Snelle en goede levering, duidelijke communicatie
Enorm bedankt voor je pluspunten!
Pluspunten
Goed assortiment. Snelle levering. Snelle afhandeling retouren
Hoi Jan, enorm bedankt voor je woorden. Dit zijn punten waar wij elke dag hard aan werken zodat we de winkelervaring van onze klanten zo prettig mogelijk kunnen maken.
Pluspunten
Bestelling is keurig netjes geleverd en administratief afgehandeld.
Bedankt voor je review. Wij zijn blij dat je bestel- en afhandelproces goed is verlopen. Tot ziens bij Only for Men!
Pluspunten
Zeer snel en goed in een mooie doos geleverd.
Wij vinden het erg belangrijk dat onze artikelen goed verpakt bij onze klanten binnen komen. Het doet ons goed dat jij als klant dit ook zo ervaart! Dank voor je beoordeling.
Only for Men bedankt je voor de gegeven 10. Tot de volgende keer!
Pluspunten
snelle levering; prima kwaliteit
Hartelijk dank voor je lof en je prachtige cijfer.
Pluspunten
Mooie collectie snel en goed geleverd
Beste Rene, dank voor de waardering naar onze collectie en levering toe. Goed om te horen!
Wij willen je graag bedanken voor de genomen tijd om ons te beoordelen!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire