Pluspunten
Geen Op de wrebsite staan aanbiedingen, waarvoor een bestelling wordt geaccepteerd. Met een hoop smoesjes wordt eerst gemeld dat er een probleem is met het product, ,daarna wordt er gemeld dat het product niet meer in voorraad is. Vervolgens blijkt bij diverse controle pogingen, dat het zelfde product gewwon nog besteld kan worden. Mijn indruk: met een **** kortings - actie probeert deze club klanten te trekken, terwijl de korting helemaal niet bestaat: een louche onderneming, denk ik.
Beste Peter, wat jammer dat je dit zo hebt ervaren. Dit is namelijk niet waar wij voor staan. Je hebt artikelen uit onze sale gekozen die wij helaas nét verkocht hadden in een van onze filialen. Omdat het om uitlopende artikelen ging stonden deze artikelen in onze SALE en konden wij deze niet meer voor je bijbestellen. Wij willen nogmaals onze excuses aanbieden en hopen je in de toekomst toch nog eens mogen te verwelkomen bij Only for Men!
Pluspunten
Zeer goede service, 2 items besteld 1 was goed retour gestuurd daarna item betaald.
Hallo Johan, fijn dat je gebruik kan maken van de AferPay optie hè? Zo hoef je niet direct grote bedragen te betalen maar kun je eerst je artikelen passen. We zijn blij dat je een artikel hebt gevonden wat naar je zin is!
Pluspunten
Snelle service en verzending, goede afhandeling bij retourneren (ook bij de outlet). Breed aanbod wat maten, merken en materialen betreft.
VerbeterpuntenHet zou handig zijn als er (simpele) materialen mee worden geleverd om te doos weer af te sluiten bij retournering. Bijvoorbeeld plakstrips aan de binnenkant van de dozen. Daarbij: schoenen zijn niet te selecteren op leest maar alleen op maat. Zonde!
Hoi Jasper. Bedankt voor je beoordeling. Wij nemen je plus- en verbeterpunten mee in ons groot overleg. Wellicht kunnen we door middel van jouw genoemde punten wat dingen in ons verzendproces aanpassen. Dank voor je review.
Hallo Elena, dank voor jouw gegeven cijfer!
Bedankt voor je review. Een 10 is een prachtig cijfer!
Pluspunten
Snelle levering en verwerking retourneren.
Wij willen je graag bedanken voor je positieve review Marcel!
Hartelijk dank voor je positieve review!
Pluspunten
Veel aanbod, duidelijk site
VerbeterpuntenKleuren zijn soms niet duidelijk of wijken eraf van de omschrijving. Vaak meerdere items bestellen en dan veel terugsturen
Goed dat je dit punt aangeeft Rudi! Helaas, kon dit in het verleden inderdaad nog wel eens voor komen. Wij hebben ons eens goed over onze website ontfermt en dit zo veel mogelijk aangepast. Als je dit nog eens tegen komt laat je het ons dan weten? Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering en keurig product
Hallo Joost, Only for Men bedankt je voor je beoordeling!
Pluspunten
Mooie collectie, vriendelijk behulpzaam personeel
VerbeterpuntenNvt
Hoi Roy, bedankt voor deze leuke pluspunten!
Pluspunten
Alles goed en duidelijk
Wij zijn blij dat alles goed is verlopen en er geen onduidelijkheden voor je waren. Tot de volgende keer bij Only for Men!
Hallo Harold, dank voor jouw gegeven 10!
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Dank Wim, voor deze mooie pluspunten!
Pluspunten
erg mooi verpakt. snelle levering
Hallo Jimmy, bedankt. Wij pakken onze bestellingen met de grootst mogelijke zorg in.
Hartelijk dank voor je review.
Pluspunten
Snelle levering, mooie merken
VerbeterpuntenOok op zondag bestellen is voor 14:00 leveren op maandag en dus niet dinsdag
Helaas, kunnen wij op dit moment nog niet op zondag verzenden Bob. We doen ons best om dit in de toekomst te veranderen. Hou onze website daarom goed in de gaten. Bedankt voor je beoordeling!
Super, een 10. Dit zien wij natuurlijk graag. Bedankt!
Pluspunten
Bedankt voor je genoemde pluspunt!
Pluspunten
Fijn om te zien dat zij hun e-commerce processen hebben geoptimaliseerd zodat het nu mogelijk is om vandaag te bestellen en morgen in huis.
Hallo Chris, wij doen ons uiterste best om te voldoen aan de wensen van onze klanten. Wij hebben hard gewerkt om deze optie mogelijk te maken en vinden het fijn dat je dit waardeert!
Beste Eric, ontzettend bedankt voor deze fantastische 10!
Hartelijk dank voor je review.
Pluspunten
Hoi Fro, dank voor de 10. 'Perfect' is een pluspunt die wij graag horen!
Pluspunten
Snel
Hartelijk dank voor je gegeven beoordeling!
Pluspunten
Prima voorraad en snelle levering
Hoi C. Janssen, bedankt voor je genoemde pluspunt en review!
Pluspunten
Prima assortiment Fijne stijladviezen Goede assistentie
Only for Men bedankt je voor je positieve review!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire