Pluspunten
Alles ging goed en product was ok.
Goed om te horen dat je het bestelproces prime hebt verlopen. Dank voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Goede kleding en snelle levering
Bedankt dj, voor je positieve beoordeling!
Pluspunten
zeer snelle levering
Fijn, dat je artikelen zo snel geleverd zijn. Tot de volgende keer bij Only for Men!
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Op onze trouwdag uit mijn broek gescheurd en tijdens mijn trouwdag ook bij Only for Men geweest voor een oplossing. Keurig geholpen en snel acte ondernomen. Ik had toevallig pech de coupeuse was die dag vrij maar snel met een lokale kleer maken opgepakt en wij konden onze dag vervolgen. Na onze trouwdag geweest voor een oplossing omdat dit echt niet mocht gebeuren. Wij zijn samen tot een hele goeie oplossing gekomen en hiermee vind ik de service geweld!
Verbeterpuntengeen
Hoi Bas, allereerst natuurlijk nogmaals gefeliciteerd. Wij hopen dat je een enorm fijne dag hebt gehad ondanks het probleem met je pantalon. Het doet ons enorm goed om te horen dat je samen met ons filiaal tot een goede oplossing bent gekomen en je onze service daardoor nog steeds als geweldig ervaart. Hartelijk dank voor je leuke review en het gegeven cijfer.
Pluspunten
Meedenken met de klant. Snelle verwerking van orders.
VerbeterpuntenDaar moet ik te lang over nadenken.
Hallo Gooitzen! Bedankt voor je leuke beoordeling. Het doet ons goed om je pluspunten te lezen.
Pluspunten
Mooie kleding. Kleding met zorg verpakt. Bij retourneren geld ook snel retour.
VerbeterpuntenVerzenden zou iets sneller mogen.
Dank voor je pluspunten, Marcel. Onze service naar de klant toe proberen wij zo hoog mogelijk te houden. Qua verzending proberen wij al veel artikelen de volgende dag bij de klant in huis te hebben. Helaas, is dit nog niet bij elk artikel mogelijk.
Levertijd langer dan geadverteerd zonder bericht. Een artikel bleek niet meer op voorraad, en een ander artikel was beschadigd. Probleem wel gemeld maar toch teleurstellend.
Hoi Jasper, vervelend dat je dit is overkomen. Wij doen ons uiterste best om dit zo min mogelijk voor te laten komen bij onze klanten. Ik hoop dat de toegestuurde kortingscode een leuke tegemoetkoming was voor het probleem.
Pluspunten
Eenvoudige procedure en goede communicatie bij retourneren en vlot geld terug.
VerbeterpuntenZou niet weten.
Hallo Wim, bedankt voor je genoemde pluspunten. Goed om te horen dat onze procedures naar wens verlopen.
VerbeterpuntenGeen, wordt goed geholpen
Goed om te horen dat je je shop ervaring prettig is geweest! Bedankt voor de mooie 10.
Pluspunten
Nette levering en correte afhandeling
Enorm bedankt voor je prachtige beoordeling!
Pluspunten
Niet goed geld terug. Dat doen ze prima
Beste Peter, als een artikel niet bevalt of bijvoorbeeld een beschadiging vertoont na enige tijd proberen wij je altijd zo goed mogelijk te helpen. Fijn, dat jij goed bent geholpen bij een dergelijk probleem.
Pluspunten
correcte levering levering op tijd
Verbeterpuntengeen
Dag Anjo, fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Bedankt voor je goede beoordeling!
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering.
VerbeterpuntenDe site loopt niet lekker op de mobile telefoon.
Dank voor de plus- en minpunten die je noemt. Wat betreft je verbeterpunt gaan wij dit door spelen naar onze ICT-ers. Wellicht kunnen zij dit eens testen en kijken wat zij hier kunnen verbeteren.
Pluspunten
Bij de online aankoop heb ik een slechte ervaring gehad. In de winkel ben ik top geholpen.
VerbeterpuntenBied niet iets aan wat je niet kunt leveren
Vervelend om te lezen dat je in onze webshop niet naar wens bent geholpen. Het is uiteraard niet onze bedoeling om op voorhand geen artikel uit te leveren aan onze klanten. Helaas, is in jouw geval het artikel nét verkocht in onze winkel waardoor wij jouw bestelling niet hebben kunnen leveren. Wij hebben namelijk onze voorraden ook in onze winkels liggen. Het doet ons in ieder geval deugd dat je in de winkel prettig bent geholpen. Als je een leuk berichtje aan het desbetreffende filiaal door wil geven is dit mogelijk via [email protected].
Pluspunten
Helemaal goed.
VerbeterpuntenInleveren van meerdere cadeaubonnen moet mogelijk zijn.
Je verbeterpunt nemen wij zeker mee in ons overleg. Op dit moment is het helaas in ons systeem niet mogelijk. Wij werken er echter wel hard aan om dit wellicht in de toekomst wél toe te kunnen passen.
Pluspunten
Gewoon goed
VerbeterpuntenWeet ik nog niet
Hoi DM Dienstverlening! 'Gewoon goed'. Dit horen wij natuurlijk graag. Als je nog ergens tegen aan loopt qua verbeterpunten horen wij dit natuurlijk ook nog graag.
Only for men wil je hartelijk danken voor de positieve review.
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt.
Hartelijk dank voor je genoemde pluspunten, Rob. Een 10 is natuurlijk een prachtig cijfer.
Pluspunten
Op alle punten tevreden.
Hallo Harry, goed om te horen! In de toekomst gaan wij uiteraard ons best doen om dit zo te houden. Dank voor je beoordeling.
Pluspunten
snelle levering, goed product.
Only for Men bedankt je voor je goede beoordeling, Henrique!
Bedankt voor je positieve review!
Pluspunten
Snelle levering en goede service. Ook een snelle afhandeling retouren
Beste Tom, wij zijn blij dat je onze service als prettig hebt ervaren en willen je bedanken voor je prachtige 10!
Pluspunten
Geen enkele negatieve punten
VerbeterpuntenNVT
Hallo Ronald! Goed om te horen. Wij zien je graag de volgende keer weer terug bij Only for Men!
Pluspunten
Snelle verwerking, goede communicatie en producten zijn met zorg verpakt.
Bedankt voor je genoemde pluspunten. Wij doen ons uiterste best om je bestelling met de groots mogelijke zorg te behandelen.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire