Pluspunten
Fijne website en snelle afhandeling van bestelling.
VerbeterpuntenPrijzen aan de hoge kant
Beste René, heb je gezien dat Only for Men vaak hele leuke aanbiedingen heeft? Bijvoorbeeld 3 artikelen voor €99,95 of 2 overhemden + 2 kostuums voor €499,95. Dit scheelt enorm in de kosten. Wij willen je in ieder geval bedanken dat je deze positieve review hebt geschreven.
Pluspunten
Wat jammer dat je ons het cijfer 4 geeft. Wij horen graag van je wat jij vindt dat Only for Men kan verbeteren. Als je zou willen reageren, kun je dit doen naar [email protected].
Pluspunten
Bezorgtijden zijn kort, assortiment is groot.
Hallo Bart, bedankt voor je beoordeling! Wij zijn blij dat je deze punten als pluspunt noemt.
Bedankt voor deze goede beoordeling, Stefaan!
Pluspunten
Snelle levering,heel veel keuze
VerbeterpuntenNvt
Goed om te horen dat je tevreden bent over ons aanbod en levering. Veel plezier met je bestelling.
Pluspunten
ptoducten erg mooi en binnen2dagen geleverd
Fijn dat alles zo snel is geleverd. Wij wensen je veel plezier met je aankoop, Hans!
Pluspunten
Mooie overhemden, vlotte levering.
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat alles snel geleverd is.
Pluspunten
Duidelijke website Prima prijs/kwaliteit Veel keuze Goede merken Leuke kortingen Goede communicatie met customer service (snel en duidelijk antwoord)
Hallo Thomas, enorm bedankt voor al je genoemde pluspunten. Wij doen ons best om de winkel ervaring zo prettig mogelijk te maken voor onze klanten.
Pluspunten
Mooie producten tegen een mooie prijs. Leuke acties. Snelle verzending en levering.
VerbeterpuntenGeen
Wat een mooie pluspunten Roger. Wij willen je graag bedanken voor je beoordeling.
Prachtige 9, Martin. Dank hier voor!
Pluspunten
Leuke moderne kleding.
VerbeterpuntenVoorraad van gangbare leuke kleding is beperkt. Levering is niet conform hetgeen belooft wordt.
Wij nemen je verbeterpunt mee in ons overleg en spelen dit door naar de juiste mensen. Wellicht kunnen zij hier in de toekomst verandering in brengen.
Dag Monique, bedankt voor je goede beoordeling. Tot ziens bij Only for Men!
Pluspunten
Grote collectie goede service
Hallo! Het doet ons goed om te horen dat je onze collectie én service goed vindt! Dank hier voor.
Beste de Vries, dank voor jouw gegeven cijfer!
Hoi Harald, wij willen je graag bedanken voor je review!
Bedankt voor dit fantastische cijfer, Maarten. Leuk!
Enorm bedankt voor deze goede review!
Pluspunten
perfect, ruime keuze. snelle levering
Hoi Sjos, bedankt voor deze prachtige tien en genoemde pluspunten!
Pluspunten
Bedrag zonder problemen terug gekregen
Verbeterpuntenterug storten duurde >> 5dagen
Bedankt voor je beoordeling. Wij streven er naar om binnen enkele dagen de terugbetaling te verwerken. Helaas, hebben we in jouw geval de volle aantal dagen nodig gehad om dit terug te betalen. Excuses!
Pluspunten
Prijs / kwaliteit
Verbeterpuntenn.v.t.
Hallo Hans, Only for Men bedankt je voor de prima 7!
Pluspunten
Mooi verpakt en prima service
Dank voor deze fantastische 10!
Pluspunten
Mooi collectie
VerbeterpuntenOm vanuit België iets terug te sturen,een regelrechte ramp. Ik wacht al meer dan 14 dagen op een trui die een maat groter moest zijn . Toen ik belde met de klantendienst,konden ze zelfs het teruggestuurde pakket niet opzoeken ,omdat ik het verstuurt had vanuit België. Nu zit ik nog steeds te wachten op een pullover die past en al meer dan 14 dagen betaald is op hoop van zegen krijg misschien toch een mail met enige informatie ,want ook dat kreeg ik niet. en … ja 15 min na het plaatsen van deze reactie kreeg ik een mail dat plots vandaag mijn trui de deur is uitgegaan ! ik kijk uit, na meer dan 14 dagen naar mijn bestelde artikel ! op hoop van zegen !
Beste Rina, vervelend om te horen dat je retourzending niet vlekkeloos is verlopen. Ik kan zien in het systeem dat je bestelling vandaag bij ons de deur uit gaat. Hopelijk ben je blij met je trui als deze binnen komt!
Pluspunten
VerbeterpuntenBroek was gewoon in buitenbrievebbus gestopt, zker niet handig! En na retour heeeel lang aan t wachten om mijn geld terug te krijgen i.p.v. beloofde 5 werkdagen
Beste Thijs, bedankt voor jouw beoordeling. Waarschijnlijk is je artikel verpakt in een brievenbusdoosje waardoor deze door de brievenbus is gestopt. Wat betreft de terug betaling kan ik zien dat hier een storing is geweest. Wij verwachten dat dit vandaag is opgelost. Excuses voor het ongemak!
Wat een goede beoordeling, dank hier voor!
Dank voor jouw beoordeling, Peter!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire