Pluspunten
Mooie kleding
VerbeterpuntenRetour zendingen sneller verwerken
Bedankt voor het plaatsen van deze review. We zullen je feedback meenemen in de verbetering van onze processen
Beste Bas, bedankt voor de positieve beoordeling
Pluspunten
goed en vriendelijk persooneel
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor de positieve review.
Pluspunten
Snel bezorgd en keurig verpakt . Colbert in kledingzak
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
De bestelling kwam de dag na de bestelling. Super
Hoi Karoline, fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Beste Dave, bedankt voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, kledingstuk wat niet paste werd zonder problemen geruild en prettige en klantgerichte medewerkers.
Beste Wouter, fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Pluspunten
Duidelijk no nonsense bedrijfsvoering.
Verbeterpunteniets betere prijsvorming t.o.v. concurrent is wenselijk, deel van prijs verschil word teniet gedaan door service en dat is ook belangrijk.
Bedankt voor de feedback, we nemen dit mee in het overleg!
Pluspunten
overzichtelijke website
Verbeterpuntenjammer dat er 2 van de 3 artikelen niet meer beschikbaar waren
Beste Tino, tijdens de sale kan het voor komen dat het artikel wat jij op onze webshop besteld nét verkocht is in een van onze winkels. Hierdoor kunnen wij deze niet meer aan jou verkopen. Wij willen onze welgemeende excuses aanbieden als dit bij jou het geval is geweest!
Pluspunten
Klantvriendelijk en fijne webshop
Beste Cor, fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Pluspunten
Groot aanbod en overzichtelijke website. Vriendelijk geprijsd
VerbeterpuntenHeb enige tijd geleden een retour verzonden maar krijg geen melding dat deze is ontvangen/verwerkt. Een standaard no-reply mail zou klantvriendelijk zijn.
Hallo Awe, bedankt voor je positieve woorden over onze website. Je retour is ondertussen verwerkt en in mindering gebracht.
VerbeterpuntenOmruiling verloopt moeilijk
Beste Paul, bedankt voor je verbeterpunt. Wij nemen deze mee in ons overleg en proberen ons hier in te verbeteren in de toekomst
Klant informeren over voortgang van niet op voorraad zijnde artikel. Moet nu steeds zelf bellen. Weet na 2 belletjes nog steeds niet waar ik aan toe ben.... ondanks dat beloofd is dat ik op de hoogte gehouden wordt...
Beste Serge, wat jammer dat geen contact met je is opgenomen! Onze excuses hiervoor. Ik zie dat de bestelling inmiddels is ontvangen. Hopelijk is deze naar wens!
Pluspunten
Goede bediening
VerbeterpuntenNvt
Beste Peter-Mathijs, bedankt voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
Netjes verzonden maar wel een trage verzending.... (3 werkdagen)
VerbeterpuntenVandaag besteld morgen in huis
Beste, bedankt voor de feedback!
Beste, bedankt voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
Tijdig geleverd
VerbeterpuntenVermeld niet dat een overhemd makkelijk te strijken is als dat totaal niet zo is.
Beste, bedankt voor je verbeterpunt. Wij nemen deze mee in ons overleg en proberen ons hier in te verbeteren in de toekomst.
Pluspunten
Hadden het product niet meer.
VerbeterpuntenAdministratie beter bijhouden.
Beste Cliff, het kan helaas voorkomen dat een artikel net daarvoor is verkocht in de winkel. Om deze reden kunnen wij hem dan niet meer uitleveren in onze webshop. Bedankt voor je feedback, we nemen het mee in overleg!
Pluspunten
snelle levering, duidelijke website en betaalbaar.
Beste Peter, bedankt voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
Goede snelle service
VerbeterpuntenIk heb een artikel retour gestuurd, maar duurt wel lang voordat ik het teruggestort krijg.
Dag Karin, wij zijn blij dat je onze service als snel en goed hebt ervaren. Ik kan zien dat je retourbetaling inmiddels is uitgevoerd.
Beste, bedankt voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
Snel, betrouwbaar en goede prijs kwaliteit verhouding
Verbeterpunten-
Beste Emile, fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Pluspunten
Gewoon prima, gratis, netjes en tijdig bezorgd
Beste Victor, fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Beste, bedankt voor de positieve beoordeling!
Beste Eijsermans, bedankt voor de positieve beoordeling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire