Bedankt voor het prachtige cijfer!
Pluspunten
Snelle levering, goede service
Hallo Arie, dank voor jouw pluspunten!
Pluspunten
wel mijn geld terug gekregen
Verbeterpunten2 x heb besteld en 2 x teleurstelling het product niet meer beschikbaar
Beste Jaroe, spijtig dat je twee keer een artikel bij ons hebt besteld wat uiteindelijk toch net uitverkocht bleek te zijn. Wij willen hier onze welgemeende excuses voor aanbieden, en hopen dat de 10% kortingscode die wij hebben meegestuurd in de e-mail je een klein beetje tegemoet is gekomen in het ongemak.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment en makkelijk omruilen in de filialen
Hallo Aldo, fijn dat je ons assortiment uitgebreid vindt.
Pluspunten
Supersnelle en nette levering.
Bedankt voor jouw beoordeling, Jurgen!
Only for Men wil je graag bedanken voor je beoordeling!
Leuk dat je ons een 10 geeft, bedankt!
Pluspunten
Topservice, netjes. Al jaren zeer tevreden!
Beste OR Pol, wij zijn enorm blij dat je tevreden bent met onze winkelervaring. Leuk!
Pluspunten
duidelijke communicatie over bestelstatus. levertijd komt overeen
Verbeterpuntengeen neeverkopen toestaan
Bedankt voor de beoordeling! Een 8 is een mooi cijfer!
Pluspunten
Online bestellen en snel in huis;!!!
Bedankt voor je pluspunt, Annemarie!
Pluspunten
VerbeterpuntenNiet altijd de juiste maat op voorraad.
Hoi Fred, bedankt voor je beoordeling. Wij doen hard ons best om de voorraad up to date te houden. Onze excuses als dit niet zo is geweest!
Pluspunten
Mooie kortingen
VerbeterpuntenLevering was niet op tijd, bij nieuwe bestelling werkte kortingscode niet.
Dag Jean, wat vervelend! Gelukkig zie ik in ons systeem dat mijn collega dit voor je heeft opgelost. Bedankt voor je beoordeling!
Bedankt voor het mooie cijfer!
Hallo! Bedankt voor je review.
Pluspunten
Goed assortiment tegen een aantrekkelijke prijs. En service van niveau.
Bedankt voor de genoemde pluspunten!
Pluspunten
Niets negatiefs !
VerbeterpuntenGeen enkele !
Wij vinden het ontzettend fijn dat je geen negatieve of verbeterpunten kunt bedenken! Dank je!
Pluspunten
Ruime keuze in kleding; soms goede aanbiedingen; service ook goed (onlangs kreeg ik een broek die in een verkeerde maat (vanuit de fabriek), maar na contact met klantenservice (goed bereikbaar) werd op ander exemplaar geregeld.
Hallo! Bedankt voor de leuke beoordeling. Wij zijn blij dat je onze klantenservice als prettig hebt ervaren. Wij doen ons best om voor iedere klant ons beste beentje voor te zetten!
Pluspunten
Mooie kleding
Verbeterpunten-voorraadbeheer - andere tegemoetkoming als product na bestelling toch niet aanwezig is
Bedankt voor je beoordeling. Wij gaan zeker ons best doen om iets aan je verbeterpunten te doen.
Pluspunten
Prima website/webshop. Ruime keuze en scherpe prijzen.
VerbeterpuntenGeen.
Wat een mooi compliment, bedankt.
Pluspunten
Keurig.
VerbeterpuntenWat snellere levering na order
Bedankt voor de feedback!
Pluspunten
Vlotte levering
VerbeterpuntenMeer hippe merken in assortiment
Beste Marcel, bedankt voor de feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service!
Pluspunten
Flexibel
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
IN DE WINKEL IN VELDHOVEN PRIMA GEHOLPEN. MAAR DAARNA GING HET ERG SLECHT.
VerbeterpuntenEEN NIEUWE SCHOEN WAS NA TIEN KEER DRAGEN VERSLETEN OP HET FLAPJE ONDER DE VETERS. TERUGGEBRACHT NAAR DE WINKEL MAAR DAAR WAS DIT MOPDEL NIET MEER IN VOORRAAD. DAARNA VIA DE WEBSITE TOT TWEE KEER TOE NIEUWE SCHOENEN BESTELD DIE TWEE KEER NIET MEER LEVERBAAR BLEKEN. DUURDE STEEDS ENKELE DAGEN VOORDAT DIT VIA DE MAIL WERD MEDEGEDEELD. WEL TWEE KEER MOETEN BETALEN EN TOT NU TOE IS ER PAS 1 AANKOOPBEDRAG TERUGGESTORT.
Hallo Henri, wij zijn blij om te horen dat onze collega's in Veldhoven je naar wens hebben geholpen. Vervelend dat de afhandeling met de schoenen zo lang moest duren. Helaas, zijn dit producten uit onze sale waardoor wij soms kampen met voorraadverschillen. Dit komt doordat wij een bestelling misschien net daarvoor in een van onze winkels hebben verkocht. Om deze reden kunnen wij hem dan niet meer via de webshop verkopen, of vice versa.
Pluspunten
Ruime collectie
VerbeterpuntenWebsite niet stabiel. Na volle winkelwagen crasht de site en kan je weer opnieuw beginnen
Wat vervelend om te horen, we nemen de feedback mee.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire