Pluspunten
Snelle levering. Goed telefonisch bereikbaar.
VerbeterpuntenAls de website aangepast wordt laat klanten dan niet gewoon online winkelen. Met het resultaat dat in de sale er bij de artikelen bv 50% korting staat en datje bij het betalen het volle pond moet betalen. Als je hierover belt dan duur het onderhoud 1 uur. Maar je winkelmand wordt ondertussen gewoon geleegd. Terwijl je heel zorgvuldig alles had uitgezocht en in je winkelwagen hebt gedaan.
Bedankt voor de feedback, we nemen dit mee in overleg!
Pluspunten
Alles klopt, duidelijke site, keurige snelle verzending en super leuke aanbiedingen
VerbeterpuntenNiets, lekker zo doorgaan
Bedankt voor dit compliment!
Pluspunten
Goede informatie op de site. Product was van goede kwaliteit en goede pasvorm
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de website en de bestelling!
Pluspunten
Makkelijke keuze, eenvoudige bedtelprocedure en snelle levering.
VerbeterpuntenZet alle gegevens van een product online, hoewel de boordmaat en breedte goed zijn is de mouwlengte van de geleverde hemden te lang.
Bedankt voor de feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent!
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt en schappelijke prijs
Beste Peter, wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent!
Pluspunten
Goede aanbiedingen, ruim aanbod en levering zoals aangegeven
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent.
Pluspunten
snelle levering. mooie kleding
Wat een mooi compliment, bedankt!
Pluspunten
Ruime keus, goede kwaliteit en vlotte levering.
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de service.
Pluspunten
Mooie kwaliteit prijs verhouding. Retour zending wordt heel snel verwerkt. Leuke acties op de site. Ben blij dat ik deze site heb ondekt
Beste Ton, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze website!
Pluspunten
Mooi kwaliteit
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent!
Pluspunten
Goede producten
VerbeterpuntenSnelheid uitleveren
Bedankt voor de feedback en het compliment!
Pluspunten
Ik zit al lang in de gouden pot, dus veel aankopen gedaan en dit zegt al genoeg
Bedankt voor het compliment!
Pluspunten
Snelle en goede service. 24/7 open.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service!
Pluspunten
Doen wat ze zeggen... redelijk snel (afhankelijk van het gekochte product) en betrouwbaar
Bedankt voor de positieve review!
Pluspunten
Snel en correct.
Bedankt voor het compliment!
Pluspunten
Mijn vraag over een overhemd was zeer snel beantwoord. Verzending en retourname is gratis en goed geregeld.
Beste Robert, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Bedankt voor de goede beoordeling!
Pluspunten
Keurige service, communicatie is snel en helder. Altijd weer een prettige ervaring, kunnen heel veel andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.
VerbeterpuntenNvt
Hallo Michaël, Bedankt voor dit compliment en de positieve beoordeling!
Pluspunten
Van de 7 artikelen gekocht in de uitverkoop werden er 3 niet geleverd omdat ze niet meer verkrijgbaar waren.
Wat vervelend om te horen. Wij nemen je feedback zeker mee!
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
VerbeterpuntenMaten advies op basis van breedte lengte is goed maar bij me benen te strak
Beste Willem, bedankt voor de feedback!
Pluspunten
correct
Bedankt voor de positieve feedback!
Pluspunten
Snelle levering en helaas voor ons was het artikel niet goed dus retour, en dit ging ook perfect met snelle afhandeling wat nog wel eens tegenvalt bij andere webshops.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service.
Pluspunten
ik heb op dit moment gen positieve punten. Ik heb vorig jaar een trui besteld en tot drie maal toe de verkeerde trui ontvangen. Pas na tussenkomst van filiaal manager van Ede een vervangende trui ontvangen. Nu heb ik al twee maal een verkeerde jeans ontvangen. Ik weet niet waar het magazijn personeel met bezig maar niet mat te zorgen dat de klant tevreden blijft.
Verbeterpuntenik denk dat het nummer dat gebruikt wordt in de bestelling ook op het product staat. Ik beveel het op dit moment niet aan.
Wat jammer dat je ervaring met Only for Men niet is verlopen zoals we van beide kanten graag zouden willen. Wij willen hier onze welgemeende excuses voor aanbieden en hopen je nog eens terug te zien bij Only for Men. Je kunt ook altijd even contact opnemen met [email protected]. Misschien kunnen wij nog iets voor je beteken om je nog eens terug te zien bij Only for Men!
Broeken verkopen die daarna niet leverbaar blijken te zijn, dat was m'n eerste en enige ervaring
Hallo Jacco, vervelend om te horen dat je niet blij bent met onze service. Door dat we met onze final sale bezig zijn kan het soms voor komen dat er een product nét in een van onze winkels is verkocht. Om deze reden kunnen wij hem dan niet meer uitleveren in onze webshop. Onze excuses voor het ongemak en hopen je toch nog eens terug te zien bij Only for Men!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire