Pluspunten
Complete Heren zaak
VerbeterpuntenGa zo door
Bedankt voor je beoordeling Hans!
Pluspunten
Duidelijke website. Bestellingen worden bezorgd binnen de gestelde periode. De pakken zijn mooi en goed verpakt. Ook is de kwaliteit van de kleding heel goed.
Beste Peter, prettig te horen dat onze kleding goed verpakt bij je binnen komt binnen de gestelde periode! Bedankt voor je beoordeling.
Pluspunten
Snelle levering, mooi product
Bedankt voor je review! Wij zijn blij met zo'n mooi cijfer!
Pluspunten
Snelle levering. Kwaliteit kleding voor een goede prijs. Hoge korting. Terug nemen en afhandeling snel en goed.
VerbeterpuntenHier heb ik geen punten voor
Hoi Olav, fijn dat je je online winkelervaring als prettig hebt ervaren. Bedankt voor de mooie beoordeling!
Bedankt voor het mooie cijfer!
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Pluspunten
Grote keuze en deskundige verkopers, alsmede goede online aanbiedingen. Ik beveel dit bedrijf aan bij velen.
VerbeterpuntenGeen
Hoi Ruud, bedankt voor deze lovende woorden en mooie beoordeling. Het doet ons goed om te horen dat je ons als bedrijf zou aanbevelen aan de medemens.
Pluspunten
Gratis retourneren, status update dmv e-mail, snelle restitutie betaling van geretourneerde goederen.
VerbeterpuntenIn winkel: aanbieden mogelijkheid van inkorten pantalon via OFM.
Hoi Wim, deze mogelijkheid bieden we op dit moment al aan onze klanten. Vraag bij je eventuele volgende aankoop bij onze winkelmedewerkers naar de mogelijkheden. Zij helpen je graag verder!
Pluspunten
Supersnelle service, laten afleveren op locatie en direct passen.
VerbeterpuntenNu stond in de eerste communicatie dat ik 2 werkdagen moest wachten, in werkelijkheid werd het al de volgende dag geleverd. Dit is natuurlijk positief
Beste Albert, bedankt voor je pluspunt over onze bezorgservice. Goed om te lezen dat je verbeterpunt eigenlijk ook een positief punt is. Wij houden altijd een gemiddelde levertijd aan. In sommige gevallen kan dit nét iets eerder zijn als dat gecommuniceerd is, zoals in jouw geval!
Bedankt voor dit mooie cijfer! Leuk!
Pluspunten
Groot assortiment, scherpe aanbiedingen.
Verbeterpuntenmailing mag wel wat minder frequent, 1 maal per week lijkt mij voldoende.
Hoi Jan, bedankt voor je pluspunten. Je verbeterpunt nemen we mee. Helaas kan ik op dit moment niet aangeven dat je minder frequent nieuwsbrieven van ons zou willen ontvangen. Sorry, voor dit ongemak!
Pluspunten
Breed aasortiment en aardige mensen in de winkel
VerbeterpuntenStaan op de website veel fouten bij de eigenschappen van artikelen en maten. Heel slordig!
Beste Rolf, bedankt voor je positieve feedback over onze winkelmedewerkers. Qua assortiment zijn wij continu bezig om dit up-to-date te houden. Echter kan het wel eens voor komen dat hier een fout in staat. Wij bieden hier onze excuses voor aan.
Beste Wim, bedankt voor je beoordeling!
VerbeterpuntenKan geen opnoemen
Beste Jeanine, super bedankt voor deze mooie review!
Pluspunten
snelle service, goede telefonische klantenservice
Hoi Harry, dank voor je mooie woorden over onze service en klantenservice! Altijd leuk om te horen dat we het goed doen.
Pluspunten
Leveren waar voor hun geld
Hoi Dion, wij doen ons uiterste best om mooie artikelen uit te kunnen leveren! Dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Mooie producten, goede prijs en goede service.
Bedankt voor je beoordeling en dit mooie cijfer.
VerbeterpuntenVoorraadbeschikbaarheid
Hoi Kees, je verbeterpunt over onze voorraad nemen wij mee. Het kan soms voor komen dat het product dat je via onze website besteld nét verkocht is in een van onze winkels. Omdat wij onze voorraad ook uit onze winkels halen kan daarom wel eens een voorraadverschil ontstaan. Als dit bij jou het geval is geweest in het verleden willen wij nogmaals onze welgemeende excuses aanbieden.
Pluspunten
Snelle service, goeie producten
Verbeterpunten.
Dag Marck, dank voor je waardering en dit mooie cijfer.
Hoi Ludger, bedankt voor deze mooie 10!
Pluspunten
snelle leverin ,goede kwaliteit
Beste M. van Hoof, bedankt voor deze leuke review!
Pluspunten
Snelle levering Kwaliteit
VerbeterpuntenNieuwe puntensysteem kan beter
Dag Mark, goed om te horen dat onze kwaliteit en levering je bevalt. Wij nemen je verbeterpunt over het puntensysteem mee. Wij zijn altijd bezig om ons systeem zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten.
Pluspunten
Goede service, producten van goede kwaliteit en een mooie prijs.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Beste Mike, bedankt voor deze mooie woorden over onze service, producten, kwaliteit en prijs. Top!
Pluspunten
vlotte levering
Verbeterpuntenbetere kwaliteit leveren
Beste Hans, bedankt voor het pluspunt over de snelle levering. Jammer, dat je de kwaliteit van de geleverde artikelen niet toereikend genoeg vond! Wellicht vind je in de toekomst een ander product waar je wel tevreden over bent!
Pluspunten
Correcte afhandeling, ook als het om een annulering gaat.
Bedankt voor de mooie beoordeling en pluspunten!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire