Pluspunten
Leuke korting op schoenen. Redelijk snelle levering. Mooie verpakking.
VerbeterpuntenFloris van Bommel hebben gewone breedte of g+ of H breedte de schoenen van mij waren H maar stond niet op de site alleen 42.5 graag dit ook vermelden op de web site . Want ik twijfel of H niet te breed is voor mijn voeten .
Beste Ben, bedankt voor de genoemde pluspunten. Wij zullen je verbeterpunt over de breedte maat meenemen in ons proces.
Pluspunten
De pakken passen perfect en bij het passen werd er voor mij een overhemd uit de verpakking gehaald om een beter beeld te geven hoe de pakken staan.
VerbeterpuntenJammer dat jullie niet in Utrecht zitten. De pakken op de site lijken een donkerdere kleur te hebben dan in werkelijkheid. Daardoor wist ik niet zeker of de pakken op jullie site wel overeen kwamen met wat ik had gepast in de winkel.
Hoi Simon, onze winkelmedewerkers helpen je graag aan een goed passend kledingstuk. Leuk dat jij dit ook zo ervaren hebt. Goed nieuws; binnenkort openen wij een winkel in Leidsche Rijn, kun je lekker dichtbij winkelen!
Pluspunten
Super service met het ruilen/ retourneren. Ging zeer soepel
Hoi Jeroen, bedankt voor je review. Goed om te horen dat alles soepel is verlopen.
Pluspunten
Beste Koudijs, Only for Men bedankt je voor je prachtige beoordeling!
Bestelling niet ontvangen
Beste Emilia, vervelend om te horen dat je je pakketje nog niet hebt ontvangen. In het systeem kan ik zien dat mijn collega's er alles aan doen om deze zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen! Onze welgemeende excuses voor het ongemak!
Pluspunten
Heldere site en goede en snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor deze positieve pluspunten over onze website en levering. Wij werken er hard aan om het bestelproces zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten.
Pluspunten
Dag Rick, bedankt voor je beoordeling over onze snelle levering!
Pluspunten
Alles werkt ‘gewoon’. Website, betaling en ruilproces. Top!
VerbeterpuntenBreid uit met sportkleding
Beste CFT, bedankt voor je genoemde pluspunten. Wij nemen je verbeterpunt mee in onze vergaderingen en wie weet breiden we hier in de toekomst mee uit.
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Pluspunten
Breed aanbod
Hoi Tienus, wij zijn blij dat je tevreden bent met ons aanbod! Doet ons goed!
Pluspunten
Moderne kleding tegen een betaalbare prijs en goede aanbiedingen.
VerbeterpuntenWat je via de webshop besteld is regelmatig niet op voorraad en dus niet meer leverbaar.
Bedankt voor je leuke pluspunten! Helaas kan het voor komen dat wij een voorraadverschil hebben. In zo'n geval kan het zijn dat het artikel wat je wilt bestellen nét in een van onze winkels verkocht is. Hierdoor kunnen wij deze niet meer aan jou uitleveren. Onze excuses hiervoor als dit bij jou het geval is geweest!
Beste E.A. de Groot, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Goede aanbiedingen en goed assortiment
Verbeterpunten-
Beste Maarten, bedankt voor je pluspunten!
Pluspunten
Onze bestelling werd snel en efficiënt en volgens afspraak afgeleverd en keurig verpakt. De kleur op de website kwam goed overeen met die van het geleverde colbert. Men was flexibel en dacht met ons mee over ingewikkelde punten rond levering en betaling, zodat alles naar aller genoegen kon worden opgelost - hulde!
VerbeterpuntenGeen
Waar wij de klant kunnen helpen willen wij dit altijd met veel plezier doen. Wij hopen je nogmaals terug te zien bij Only for Men en bedanken je voor je leuke recensie!
Pluspunten
Mooie collectie
VerbeterpuntenKortingsactie verwerken in retourprijs Levertijd verkorten
Beste Koos, bedankt voor je bericht. Het doet ons goed om te horen dat je onze collectie mooi vindt! De verbeterpunten die je noemt worden meegenomen in ons overleg, wellicht kunnen wij hier aan werken om dit te verbeteren. Wij doen ons uiterste best om je pakketje zo snel mogelijk te kunnen bezorgen. Echter kan het wel eens voor komen dat dit iets langer duurt.
Pluspunten
grote keuze, snelle en perfecte bezorging. Gewoon TOP!!
Hoi Hans, wij vinden het ontzettend leuk dat je ons beoordeeld met 'TOP'. Dank!
Pluspunten
Die heb ik helaas nog niet kunnen ontdekken. Ik moest zelf informeren naar mijn bestelling om er volgens achter te komen dat die niet geleverd ging worden.
VerbeterpuntenWebshop moet op to date zijn mbt de voorradige artikelen en communicatie moet ook beter.
Spijtig om te zien dat je niet tevreden bent over Only for Men. Wij proberen er alles aan te doen om het onze klanten zo prettig mogelijk te maken tijdens het winkelen, online én offline. Helaas is in jouw geval een voorraadverschil gebleken waardoor wij het desbetreffende artikel niet hebben kunnen uitleveren. Soms kan dit gebeuren en wij bieden hiervoor onze welgemeende excuses aan. Wij hopen je in de toekomst toch nog eens bij Only for Men terug te zien!
Pluspunten
Ontzettend tevreden, heldere communicatie, goede levering en prettige manier om kleding retour te zenden.
Floris, bedankt voor je lovende woorden! Wij doen ons best om het hele bestelproces zo transparant mogelijk voor de klant te houden.
Pluspunten
snelle levering je wordt als klant goed meegenomen in het proces Retoursproces ook in orde
Het doet ons goed om te horen dat je verschillende aspecten van onze service als goed ervaart. Only for Men doet zijn uiterste best om het bestelproces zo makkelijk mogelijk te maken voor de klant.
Wij willen je hartelijk bedanken voor dit mooie cijfer!
Pluspunten
Goede aanbiedingen en snelle levering
Bedankt voor je goede beoordeling!
Pluspunten
mooie site met goede merken
Dank voor je lovende woorden en recensie Carla!
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede service en vriendelijke mensen in de winkels.
Mark, dank je wel voor je complimentje over onze winkelmedewerkers. Zij helpen je met veel plezier!
Pluspunten
Goed advies, mooie producten, goede experience digitaal, helpt mij efficiënt kleding te kunnen kopen
VerbeterpuntenGa zo door!
Hoi Martin, fijn dat je Only for Men als prettig ervaart. Wij zijn blij dat wij je kunnen helpen in de zoektocht naar leuke kleding!
Beste Rob, bedankt voor de mooie 7!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire