Pluspunten
ruime keuze, snelle levering
Richard, bedankt voor je pluspunten. Only for Men is er voor iedere man, vandaar de ruime keuze! Bedankt voor je beoordeling!
Dag H. van Haeren, Only for Men bedankt je voor je beoordeling!
Pluspunten
Uitstekende produkten en service.
Beste C. Fokkens, bedankt voor je complimenten over onze producten en service!
Pluspunten
Goede en tijdige afhandeling van de bestelling.
VerbeterpuntenBestelling was al afgeleverd voordat ik bericht kreeg dat deze was verzonden.
Beste André, wat vreemd dat de mail later is binnen gekomen dan dat wij je pakketje hebben verzonden. Wél leuk dat je je pakketje sneller binnen had dan dat je had verwacht. Bedankt voor je recensie!
Hoi Peter, bedankt voor je hoge beoordeling!
Pluspunten
Fijne service in de einjrl
VerbeterpuntenArtikel besteld in de webshop en deze teruggestuurd voor een grotere maat maar zonder bericht het bedrag teruggestort gekregen!?
Helaas, kan er soms een e-mail niet goed aankomen. Wij bieden hier onze excuses voor aan. Het kan zijn dat er misschien een fout in je e-mailadres zit. Je kunt altijd even naar [email protected] sturen met de vraag of wij dit even voor je willen nakijken. Verder bedankt voor je pluspunt over onze service!
Pluspunten
kwalitatief goede kleding en schoenen prima service!
VerbeterpuntenEr zijn bedrijven waar je geen verzendkosten hoeft te betalen !!!
Bedankt voor je beoordeling. Wij brengen geen verzendkosten in rekening. Enkel de AfterPay kosten zijn in rekening gebracht.
Pluspunten
Goede kwaliteit prijs verhouding. Snelle levering.
Bedankt voor de mooie pluspunten!
Pluspunten
Producten en service
Bedankt voor de beoordeling.
Pluspunten
Snelle levering Maat prima
Dag Youri, fijn dat je zo tevreden bent!
Hoi Matthijs, bedankt voor je review.
Pluspunten
Tijdige levering
VerbeterpuntenLevering incompleet, ondanks mogelijkheid tot bestellen op de site blijken producten niet meer leverbaar.
Beste Marcel, bedankt voor je verbeterpunt! Soms komt het voor dat artikelen al verkocht zijn in een van onze winkels, waardoor deze niet meer uit te leveren zijn in onze webshop. Excuses hiervoor!
De kleur van de geleverde producten was anders dan de kleur op de website
Beste Bert, vervelend om te horen dat de bestelde artikelen niet voldoen aan je verwachting. Je kan altijd even mailen naar [email protected]. Het kan soms voor komen dat de productcode niet overeen komt met de afbeelding. Bij Only for Men is de foto altijd leidend. Sorry voor het ongemak!
Pluspunten
Goede service, veel keus en leuke aanbiedingen. Ook goede after sales (correctie op een actie).
Verbeterpuntengeen
Beste Frank, bedankt voor je tevreden beoordeling.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenveel te lange levertijd!!!! De bestelde zomer broeken nog steeds niet geleverd.schande. Slechte informatie over levertijd.z.s.m. is geen informatie!!!! slechte klantenservice.
Beste Andries, vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze levertijd. Tot onze spijt hebben wij wat problemen gehad met de verzending van jouw bestelling. Wij streven ernaar om dit in de toekomst niet meer voor te laten komen. We kunnen zien dat je pakket vandaag is afgeleverd. Zijn hier nog vragen over kun je altijd even mailen naar [email protected]. Nogmaals onze welgemeende excuses!
Bedankt voor de review!
Goedemiddag, in ons systeem kan ik zien dat je jammer genoeg niet naar wens bent geholpen. Op het moment van contact konden wij je niet voorzien van de juiste informatie doordat onze specificaties niet klopten. Dit kan wel eens gebeuren. Sorry voor het ongemak en wij hopen je nog eens terug te zien als klant bij Only for Men!
Pluspunten
ruime keuze maar niet altijd beschikbaar
Verbeterpuntenonline kun je bestellen om dan later te horen dat het product is uitverkocht, dus de site is niet erg actueel en leidt tot teleurstelling
Beste Jeroen, bedankt voor je verbeterpunt! Dit heeft veel te maken met ons voorraadbeheer, wat ook in de winkels ligt. Soms komt het voor dat artikelen inmiddels al verkocht zijn in een winkel, waarvoor onze excuses.
Pluspunten
Snelle, betrouwbare levering ook bij een brief-automaat van Post NL
Hoi Anne, bedankt voor de beoordeling.
Pluspunten
Snel en goed
VerbeterpuntenNvt
Fijn dat je tevreden bent. Bedankt voor de beoordeling.
Pluspunten
Makkelijk artikelen retour sturen
VerbeterpuntenIk kreeg mijn pakket na 2 weken pad thuis gestuurd werd ook niet op de hoogte gehouden was gissen of men pakket kwam
Wat vervelend om te horen dat je jouw pakketje pas na twee weken in huis had. Dat is uiteraard niet de bedoeling! Onze welgemeende excuses hiervoor. Je kunt altijd een mailtje sturen naar [email protected]. Zo kunnen wij kijken waarom je bestelling vertraagd is en hoe wij dit kunnen verhelpen.
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Prima bedrijf, goed aanbod, snelle levering. Helaas paste mijn pak niet, maar gratis kunnen retourneren en goede service. Geld moet nog teruggestort worden.
VerbeterpuntenWellicht aangeven of het product smal valt? (slim fit)
Beste Jeroen, bedankt voor de beoordeling. Wij zijn blij dat je zo tevreden bent.
Pluspunten
Snelle en goede levering
Bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
De winkels zijn echt prima
VerbeterpuntenDe webwinkel heeft helaas nogal wat verbeterpunten. De twee belangrijkste: - bestellingen leveren in de aangegeven levertijd (2-3 werkdagen is zeker niet 5 werkdagen) - bereikbaarheid van de klantenservice Daarnaast is de integratie van de webwinkels met fysieke winkels nog lang niet optimaal.
Beste Wouter, bedankt voor de verbeterpunten. Wij zullen dit meenemen in ons verbetertraject. Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze winkels.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire