Pluspunten
Nette afhandeling van mijn bestelde product dit was op tijd binnen ! Echt een super webwinkel !!! Chapeua voor de service !
VerbeterpuntenNiets op aan te merken
Dank je Gert-Jan voor deze enorm leuke beoordeling! Wij zijn blij dat je tevreden bent met onze service.
Pluspunten
Super levering en retour
Wij zijn blij dat je onze service als super hebt ervaren! Goed om te horen, bedankt!
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
VerbeterpuntenGeen
Douwe, leuk om te horen dat je je winkel ervaring bij Only for Men als 'top' hebt ervaren!
Pluspunten
Fantastische service
VerbeterpuntenSnellere levertijden
Randy, wat een leuke reactie op onze service! Wat betreft de levertijd doen wij ons uiterste best om de bestelde artikelen zo snel mogelijk bij je in huis te krijgen.
Pluspunten
Vlotte communicatie en afhandeling van de bestelling.
Bedankt voor de genoemde pluspunten. Wij doen ons best om de verwerking van een bestelling zo prettig mogelijk te laten verlopen voor onze klanten.
Pluspunten
Goede service, snelle internetafwikkeling, zeer prettige winkels, goede collectie, prima site
Verbeterpuntengeen
Wauw, Hans! Wij zijn enorm blij door je leuke reactie. Heel fijn om te weten dat onze klanten tevreden zijn!
Pluspunten
Veel op voorraad en goede online begeleiding.
VerbeterpuntenKlantgegevens gebruiken voor bv nieuwsbrief. Nu veel overbodige informatie en kan irritant zijn
Beste Ronald, jammer dat je onze nieuwsbrieven soms als irritant ervaart. Op dit moment kunnen we nog niet per klant een specifieke mail versturen. Wellicht kan dit ooit in de toekomst wel. Voor nu, als je onze e-mails echt niet meer wil ontvangen, kun je je altijd uitschrijven. Verder bedankt voor de pluspunten over onze voorraad en goede online begeleiding!
Pluspunten
Kwaliteit kleren
VerbeterpuntenKlantenservice
Goedemiddag, kun je aangeven wat je precies bedoelt met 'klantenservice' als verbeterpunt? Dit helpt ons om onze werkwijze te verbeteren. Mocht je nog opmerkingen hebben, dan horen wij dit graag!
Pluspunten
uitgebreide keuze en goede prijs-kwaliteit verhouding
Verbeterpuntenmeer zorgvuldige kleuraanduiding overhemden. Goed te zien bij uitvergroten maar ontstaat soms twijfel bij omschrijving. Hoofdkleur aangeven
Beste Roland, wij erkennen het probleem dat niet altijd de juiste kleuromschrijving bij het artikel staat. Wij werken er aan om dit zo min mogelijk voor te laten komen. Het kan echter nog wel eens voor komen, onthoud dan altijd dat de foto leidend is.
Only for Men bedankt je voor het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven, Joop!
Pluspunten
Goede klantenservice; artikelen netjes ingepakt en snelle inname van retouren
Bedankt voor deze positieve reactie op onze afhandeling van bestellingen. Wij zijn erg blij met deze goede recentie, Jeffrey!
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk bij omruiling. Na telefonisch contact werd er direct gekeken of de kleinere maat er nog was en hoeveel kleiner de maat was.
VerbeterpuntenGeen
Leuk om te horen dat onze klantenservice je zo snel en prettig heeft kunnen helpen! Als je nog weet wie dit is geweest kun je altijd even mailen naar [email protected], onze collega's van de klantenservice vinden dit altijd héél leuk omte horen!
Pluspunten
Mijn Bestelling correct en snel afgehandeld
Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je het contact positief hebt ervaren.
Pluspunten
VerbeterpuntenZe moeten eerder melden als iets niet meer leverbaar is. Of dat koppelen in hun webshop. Pas na een eigen vraag kwam er een mail hierover.
Beste Frank, hartelijk dank voor je feedback. We zullen dit meenemen in de verbetering van onze processen. Het is inderdaad niet de bedoeling dat je daar zelf achteraan moet gaan. Onze excuses voor het ongemak!
Pluspunten
Vlotte en nette levering Goede service en afhandeling retouren.
Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service, levering en afhandeling van retouren!
Pluspunten
Niks
VerbeterpuntenEr tast dat een shirt beschikbaar is in alle maten, die bestel ik, krijg ik daarna te horen dat mijn shirt niet meer beschikbaar is en ik het geld teruggestuurd zou krijgen. Krijg ik het geld niet en wordt er een ander shirt opgestuurd. Helemaal klaar mee
Beste Tjalle, bedankt voor je review. Helaas is in de berichtgeving niet aangegeven dat alleen maat L uitverkocht was, waardoor het andere bestelde artikel gewoon geleverd is. De terugbetaling is inmiddels volledig verwerkt. Mocht je nog vragen hebben, kun je deze sturen naar [email protected].
Pluspunten
Snelle en erg goede service
Bedankt voor de pluspunten die je hebt genoemd, Albert!
Pluspunten
Mooie overhemden Netjes met zorg verpakt!
Wij vinden dat alle artikelen met de grootst mogelijke zorg ingepakt moeten worden. Fijn om te lezen dat onze klanten dit waarderen! Bedankt voor je goede beoordeling Matthijs.
Michel, bedankt voor je beoordeling!
Wauw, Glen! Bedankt voor deze mooie 10!
Bedankt voor deze goede beoordeling, Bozhka! Een 10 is altijd leuk om te ontvangen.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenDoorlink naar track and trace werkt niet. 2x bestelling gedaan, en pakket niet kunnen volgen.
Vervelend om te horen dat je het pakket beide keren niet hebt kunnen volgen. Als je de volgende keer bestelt kun je altijd even een bericht naar [email protected] sturen. Wij kunnen je dan altijd een losse track & trace code toesturen. Wellicht is het probleem zo verholpen!
Bedankt voor deze mooie 8. Goed om te zien dat je Only for Men als prettig hebt ervaren.
Pluspunten
alles is top
Verbeterpuntengeen
'Alles is top' is voor ons TOP om te horen! Bedankt voor je goede beoordeling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire