Pluspunten
TOP TOP TOP, SNELLE LEVERING, GOED VERPAKT, SUPER MERKEN
VerbeterpuntenHELEMAAL NIKS
Fijn dat je zo tevreden bent, Casper! Elke klant is bij ons belangrijk en wordt met de grootst mogelijke zorg behandeld. Wij vinden het belangrijk om je bestelde artikelen goed verpakt en zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen.
Pluspunten
Goede service!
Bedankt voor deze leuke reactie Stefanie, wij hebben service hoog in het vaandel!
Pluspunten
Duidelijke informatie en snelle levering.
Beste Ralf, bedankt voor je feedback! Wij streven er naar om elke klant duidelijke informatie te verstrekken en hun pakket zo snel mogelijk te versturen. Goed om te horen dat jij dit zo hebt ervaren!
Pluspunten
Zéér goede service!!
VerbeterpuntenOp dit moment niet
Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Niet dingen verkopen die je niet in je voorraad hebt
Beste Casper, bedankt voor je verbeterpunt! Dit heeft veel te maken met ons voorraadbeheer, wat ook in de winkels ligt. Soms komt het voor dat artikelen inmiddels al verkocht zijn in een winkel, waarvoor onze excuses.
Pluspunten
Snelle goede levering, betrouwbaar
Beste Cees, goed om te horen dat je ons een betrouwbare webwinkel vindt. Wij zijn ook aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg wat dit nog eens bevestigd. Wij doen ons best om al onze pakketten binnen de juiste levertijd te leveren. Bedankt voor je goede beoordeling!
Verbeterpunten-
Fijn om te weten dat ons pakket zo snel binnen is gekomen. Bedankt voor je positieve review!
Pluspunten
Mooi op tijd goed verpakt
Verbeterpunten?
Goed om te horen dat je pakket goed verpakt en op tijd binnen was, Marinus! Bedankt voor je beoordeling!
Bedankt voor de 10! Wij zien je graag nog eens terug bij Only for Men.
Pluspunten
Uitstekend geholpen bij retour en omruilen.
VerbeterpuntenJullie doen het uitstekend.
Bedankt voor je leuke reactie! Wij doen ons best om klanten een fijne winkel ervaring te bieden.
Pluspunten
Goeie collectie, voor de hippe zakelijke en casual man
VerbeterpuntenWanneer je in de uitverkoop iets besteld 2x te horen krijgen dat het artikel toch is uitverkocht. Zorg dat je voorraad klopt!
Bedankt voor je feedback, Paul! Wij vinden het enorm leuk om te horen dat onze collectie bevalt. Je verbeterpunten nemen we in behandeling. Helaas kan het nu wel eens voor komen dat de voorraad niet altijd klopt doordat onze voorraden ook in onze winkels liggen.
Pluspunten
Snel, betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor je beoordeling Steven! Wij waarderen je mooie 8.
Pluspunten
Correcte en stipte firma.
VerbeterpuntenGeen
Wat fijn om te lezen Monique. Heel erg bedankt voor je leuke review!
Pluspunten
Uitgebreid assortiment en vaak mooie aanbiedingen. Redelijk snelle verzending.
Bedankt voor de 10, super! Goed om lezen dat je tevreden bent.
Pluspunten
Snelle en correcte levering, ook de verwerking van retouren perfect.
Leuk dat je via deze weg je ervaring met ons deelt. Goed om te lezen dat dit een positieve is! Veel plezier met je aankopen gewenst.
VerbeterpuntenN.v.t
Wauw, bedankt voor de mooie 10! Wat fijn dat je zo positief bent.
Bedankt voor je mooie review Toine!
Pluspunten
Netheid ...goede kleding
VerbeterpuntenVia online schoenen besteld .verwacht je een nieuw paar zit er een misschien in. In de winkel Geldermalsen terug gebracht en nieuw paar besteld ....paar dagen later via andere winkel een nieuw paar. En wat denk je WEER EEN PAS SCHOEN ERBIJ!!! Dit kan echt niet . Ik verwacht een nieuw paar onder een trouwpak en geen 2ehandse SCHOEN erbij. Dit moet echt beter geregeld worden.
Bedankt voor je beoordeling William. Allereerst gefeliciteerd! Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met het bestellen van je schoenen. Wij hopen dat dit goed is gekomen. Uiteraard nemen we je tip mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
Goede aanbiedingen
VerbeterpuntenNEE IK BEN DIK TEVREDEN OVER DE PRIJS VAN HET PRODUKT EN DE KWALITEIT!
Wat leuk om je review te lezen Hendrik! Hartelijk dank voor je mooie beoordeling.
Pluspunten
Goede en snelle service!
Wat goed om te horen dat je tevreden bent met de gegeven service! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen Vijay!
Super, een 10! Heel erg bedankt.
Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling, Mark!
Pluspunten
Goede collectie en merken
VerbeterpuntenLevering niet betrouwbaar Er wordt automatisch Geen track en trace informatie geleverd Er is geen controle op wat geleverd wordt volgens afspraak encwat niet je moet zelf nabellen
Bedankt voor je duidelijke beoordeling! Wat vervelend dat je onze levering als onbetrouwbaar hebt ervaren. Het is natuurlijk niet de bedoeling geweest dat je geen Track and Trace hebt ontvangen en vervolgens zelf moet bellen voor de status van je bestelling. Excuses hiervoor. Wij hebben hier een notitie van gemaakt, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden! Hopelijk is je volgende ervaring beter.
Super bedankt voor je 10! Dit doet ons goed.
Top! Bedankt voor de mooie 10!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire