Pluspunten
Ruime keuze, goede kwaliteit, netjes geleverd, ook retour procedure is prima en snel. Topbedrijf!
Wat een prachtige complimenten allemaal! Heel erg bedankt voor je beoordeling en hopelijk zien we je snel terug!
Pluspunten
snel, betrouwbaar, goede service
Bedankt dat je de tijd genomen hebt om zo'n positieve beoordeling te schrijven! Wij waarderen je mooie 10!
Pluspunten
leuke kleren, goede betalingsmogelijkheden, snelle levering
Dag Sander, heel erg bedankt voor je goede beoordeling! Wij zijn super blij met je mooie 8. Heel veel plezier met je aankopen.
Pluspunten
Goede weergave van de artikelen en snel geleverd, top!
Wauw Janka, wat een goede beoordeling! Wij zijn erg blij met je 10. Fijn om te lezen dat de weergave van de artikelen en de levering in de smaak vallen.
Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent.
Hartelijk bedankt voor deze prachtige 10!
Pluspunten
duidelijk, snel. betaalbaar, ruime keus,
Super review! Wat fijn om te horen dat je over al deze punten tevreden bent. Dank je wel Dick!
Wauw, een 9! Heel erg bedankt voor je beoordeling.
Pluspunten
Ik ben in de winkel (Doesburg) goed en prettig geholpen, prijs/kwaliteit is OK
VerbeterpuntenVerzending vanuit de webshop zo iets sneller mogen
Hartelijk bedankt voor je beoordeling, Wim! Wij zijn ontzettend blij met je gegeven 9. Fijn om te horen dat je ervaring in ons filiaal in Doesburg goed was. Wij nemen je tip mee in ons verbeterproces. Nogmaals dank!
Pluspunten
Snelle en nette levering!
Wat een super beoordeling! Heel erg bedankt.
Pluspunten
Veel keus, prachtige kleding en super aanbiedingen , erg blij mee
Dag, Mandy! Heel erg bedankt voor je mooie review. Wij vinden het fijn te horen dat je zo tevreden bent! Een hele fijne dag gewenst.
Bedankt voor je mooie 10! Wij zijn hier erg blij mee.
Pluspunten
Goed assortiment Levering volgens afspraak
Super bedankt voor de 10! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met Only for Men. Heel veel plezier van je aankopen!
Pluspunten
Alles werd tijdig verstuurd en goed verpakt.
Hartelijk bedankt voor je beoordeling, Niko! Wij zijn heel erg blij met je 8 en wensen je veel plezier met je aankopen.
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice
VerbeterpuntenNiet alles is leverbaar. De kortingscode die ik vervolgens kreeg werkt niet
Beste Wout, bedankt voor je review! Onze excuses voor het ongemak. We hopen dat we dit zo goed mogelijk hebben opgelost voor je!
Pluspunten
Keurige berichtgeving over ontvangst van teruggestuurde artikelen en duidelijke en snelle financiele afhandeling
VerbeterpuntenGeen
Wauw, een 10! Heel erg bedankt voor deze beoordeling, Henri.
Het op de site laten zien wat je te koop heb. Sommige artikelen bestel je, en blijken niet leverbaar te zijn.
Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt! Wij nemen je feedback mee naar ons verbeterpunt.
Pluspunten
Heldere communicatie, goede producten. Snelle levering!
Hartelijk dank voor je beoordeling! Fijn om te vernemen dat je tevreden bent.
Pluspunten
Prima afhandeling bij retourzending.
Heel erg bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je zo tevreden bent.
Pluspunten
Heel mooie spullen en een heel goed overzicht
VerbeterpuntenJullie track and trace code komt altijd pas als jullie geleverd hebben en dat is vervelend omdat jullie pakket dan meestal bij de buren geleverd wordt
Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat ons assortiment en het overzicht op onze site je bevalt. Wij vinden het vervelend dat de track and trace codes te laat komen. We geven je feedback door aan PostNL!
Hartelijk bedankt voor je beoordeling!
VerbeterpuntenGeen
Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling!
Pluspunten
Mooi assortiment voor mooie prijzen!!
VerbeterpuntenCommunicatie omtrent ontvangen en her-versturen van de retour order
Heel erg bedankt voor je beoordeling, Chris! Goed om te horen dat ons assortiment in de smaak valt. Wij nemen je verbeterpunt mee naar de toekomst.
Pluspunten
directe levering, bij retourlevering snelle terug betaling, veel keuze op de site
Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent met Only for Men! Veel plezier van je aankoop.
Pluspunten
Keuze voor manier van levering.
VerbeterpuntenDuidelijke communicatie dat bij interne levering geen extra mail wordt gestuurd nadat de bestelling bij de winkel is bezorgd. De winkel melde namelijk dat dat wel het geval was.
Bedankt voor je beoordeling! Wij nemen je feedback mee in ons verbeterproces.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire