Pluspunten
Toon van de e-mail communicatie was vriendelijk. Wel knullige taalfouten.
VerbeterpuntenVoorraadfouten en fouten bij retour betalingen kunnen echt niet anno 2018!
Beste Patrick, bedankt voor je feedback! Wij nemen je opmerkingen mee in de verbetering van onze processen.
Pluspunten
Snelle en nette levering
VerbeterpuntenOp zoek naar een polo met borstzakje. Op de website worden er verschillende aangeprezen. Ik maak een keuze voor 2 polo's. Bij aflevering blijkt het borstzakje geen echt zakje, maar alleen een naadje. Slechte zaak! Klantenservice gebeld. Ze hebben wel uitgezocht welke shirts dan wel een echt borstzakje hebben, dus uiteindelijk opgelost
Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt! Wat vervelend dat het geen echt borstzakje was. Wij geven direct door aan de desbetreffende afdeling, zodat zij dit beter kunnen aangeven op onze website.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
correcte afhandeling
Verbeterpuntenzondag besteld, donderdag in de winkel, dat kan denk ik wat sneller. Is voor mij geen issue, maar wellicht een verbeterpunt.
Heel erg bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt! Wij nemen je feedback mee in ons verbeterproces.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Mijn pakket snel geleverd. Mijn opmerking snel afgehandeld in positieve zin.
Hartelijk dank voor je beoordeling! Wat goed om te horen dat alles soepel is verlopen.
Pluspunten
Alles ok
Heel erg bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Goede informatie over status bestelling of retourzending.
Dag Peter, bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Mooie website
Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling!
Hartelijk bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Zeer goede en snelle service , absoluut geen vraagtekens!!! TOP!!!!!!
Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent met Only for Men.
Onpersoonlijke benadering in winkel Doesburg
Goedemiddag! Wat jammer om te horen dat je in de winkel onpersoonlijk benaderd bent. Dit is niet de bedoeling geweest, waarvoor onze excuses!
Pluspunten
een top 10 toegekend. Uiterst professioneel de zaken afgehandeld. Bedankt Paul
Super! Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zullen Paul laten weten dat je zo tevreden bent!
Pluspunten
Snelle levering, goede mobiele webshop
Hartelijk dank voor je beoordeling, Edgar! Fijn dat je tevreden bent over onze levering en webshop.
Bedankt voor je beoordeling!
Het bedrijf werkt op zondag. Dit is tegen de wet des Heeren. Bekeert u!
Beste Henk, hartelijk dank voor uw reactie. We zijn er voor álle mannen van Nederland dus ook voor de mannen die niet christelijk zijn en wel graag op zondag willen winkelen. We respecteren daarentegen zeker uw mening hierover.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment van kwaliteitskleding.
VerbeterpuntenGeen gratis verzending.
Heel erg bedankt voor je beoordeling! Sinds kort hebben wij geen verzendkosten meer!
Pluspunten
snelle levering maat geruild en binnen paar dagen weer goede maat ontvangen prima service
Heel erg bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat je bestelling goed afgehandeld is. Wij wensen je veel plezier met je aankopen.
Pluspunten
Snel. Duidelijk en klant vriendelijk.
Verbeterpuntenthuisbezorgen gratis maken.
Dag Erik, bedankt voor je beoordeling! Wij hebben sinds kort geen verzendkosten meer.
Pluspunten
Goede kwaliteit mooi product
Hartelijk voor je beoordeling! Gelukkig bevalt de kwaliteit van onze producten.
Pluspunten
Goede service, makkelijk bereikbaar, kwaliteit voor een goede prijs.
VerbeterpuntenStudentenkorting toevoegen
Heel erg bedankt voor je beoordeling en feedback! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Wij nemen je feedback mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
Snelle levering. Contact met klantenservice zeer goed.
Heel erg bedankt voor je beoordeling, Wim! Het doet ons goed te horen dat je zo tevreden bent. Wij helpen graag! Veel plezier van je aankopen!
Pluspunten
Transparant, betrouwbaar, veilig en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Hartelijk dank voor je beoordeling! Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent met Only for Men.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire