Levering mag sneller. Verzending gratis.
Bedankt voor je beoordeling en feedback! Onze levering is sinds kort gratis!
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
van bestelling tot aflevering geen enkele hick-up gehad, keurig op de hoogte gehouden van iedere stap in het bezorgproces. 5 sterren dik verdiend
Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling! Super fijn om te horen dat ons bezorgproces in de smaak valt. Wij zijn hartstikke blij met je 5 sterren!
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
leuke aanbiedingen, duidelijke webshop, snelle bezorging en correcte afhandeling met retour (snel geld weer terug). Koop al meerdere jaren met tevredenheid...
Heel erg bedankt voor je beoordeling, Roel! Wij vinden het super om te vernemen dat je zo tevreden bent. We hopen dat je nog jaren lang een van onze tevreden klanten blijft!
Pluspunten
Altijd dik in orde
Heel erg bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier van je aankopen!
Pluspunten
Snelle levering; fatsoenlijke communicatie.
VerbeterpuntenBerichten over de bezorging kwamen redelijk laat. Post.nl informeerde eerder.
Hartelijk dank voor je beoordeling! Wat vervelend dat de levering niet helemaal goed is gegaan. Wij maken hier direct een melding van.
Pluspunten
VerbeterpuntenInflexibel Retourbeleid. Op basis van een actie 2 halen 1 betalen 2 overhemden besteld. Bij retournering 1 van de overhemden in winkel Ede verviel korting zonder tegenvoorstel. Resultaat beide overhemden retour en geen enkele verkoop
Hartelijk dank voor je beoordeling! Fijn dat je tevreden bent met onze levering. Wij hebben je verbeterpunt doorgestuurd naar ons filiaal in Ede.
Pluspunten
Is gewoon goed!
Hartelijk dank voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Pluspunten
Mooie web-site, met enorm veel keuze. Goede aanbiedingen.
Verbeterpuntengeen
Heel erg bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Nog geen
VerbeterpuntenBeste, Ik heb zelfs nog geen pakje gekregen, duurt nu toch wel hééél lang, wanneer ga ik mijn bestelling ontvangen aub ? Is wel meteen betaald
Beste Linda, bedankt voor je bericht. Mijn collega Charlotte heeft hierover op 22 juni contact opgenomen, omdat het pakket op een andere locatie bleek afgeleverd te zijn. De terugbetaling heeft deze review hoogstwaarschijnlijk net gekruist. Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij het graag! Onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Goede service ruilen geen probleem
Pluspunten
Mooie producten!
VerbeterpuntenOm mee te kunnen met alle webshops in Nederland, zou ik aanraden over te stappen op "vandaag besteld, morgen in huis". Mensen geven daar echt de voorkeur aan in de huidige tijd.
Hartelijk dank voor je beoordeling en verbeterpunt! Wij doen ons best de levertijd te verbeteren. Echter liggen veel van onze producten in onze filialen. Waardoor wij sommige bestellingen uit een van onze winkels moeten laten komen. Andere webshops hebben hier geen last van. Wij werken hier echter wel aan! Dus het zit in onze toekomst.
Pluspunten
Komt goed gemaakte afspraken na. Prijs kwaliteit goed
VerbeterpuntenSnelheid qua leveren.
Heel erg bedankt voor de positieve beoordeling! Goed om te horen dat onze afspraken en kwaliteit-prijsverhouding bevallen. Wij nemen je feedback mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
Mooie merken, mooie winkel, prima service
VerbeterpuntenNiet dat ik weet
Hartelijk dank voor je beoordeling! Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent.
Pluspunten
VerbeterpuntenMeld even als een bepaalde verpakking er niet is. Nu zat ik met 4 doosjes i.p.v. 2
Bedankt voor je feedback! Wij nemen je verbeterpunt mee in ons verbeterproces.
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Snel, precies
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
VerbeterpuntenKreeg bij het aanklikken van één shirt steeds een blanco pagina. Dit voorgelegd aan chat, geen reactie, slecht.
Beste John, bedankt voor je feedback! Wat jammer om te horen dat er geen reactie is gegeven op de chat. Waarschijnlijk was de oorzaak dat het artikel hiervoor net uitverkocht is geraakt, waardoor het artikel niet meer te bestellen is.
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling!
Pluspunten
Snelle reactie op mails!
Verbeterpunten2 x beloofde levertijd niet gehaald voor mijn eerste bestelling bij dit bedrijf!
Heel erg bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt! Wat vervelend om te horen dat de levertijd tot twee maal toe niet behaald is. Onze welgemeende excuses hiervoor! Wij geven je feedback door aan de desbetreffende afdeling.
Hartelijk bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Prima communicatie en een snelle afhandeling.
Heel erg bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Goede schoenen. Keurige levering
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk bedankt voor je beoordeling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire