Grote acties, maar heb een oak besteld en krijg 4-5 werkdagen later de melding dat het bestelde artikel door verkeerde magazijnvoorraad niet meer leverbaar was...tijdens de bestelling waren er 2 voorradig... geen pak voor mijn feest dus... in de mail stond dat mijn geld binnen 5 werkdagen teruggestort zou zijn.. inmiddels 7-8 werkdagen verder.. nog geen centen....
Beste Richard, bedankt voor je feedback! Wat jammer om te horen dat het proces niet goed is verlopen. Onze excuses hiervoor. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan horen we dat graag!
Pluspunten
Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenSpullen die niet of niet op tijd in de winkel aankomen terwijl per mail bevestigd is dat ze er zijn.
Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt! Wij nemen je feedback mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
Goede acties en snelle levering
Hartelijk bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Vestiging Voorburg prima service. Online blijft men overhemden aanbieden die niet voorradig zijn. Maat bij Blueline overhemden niet standaard gelijk. Laatste ervaring minder positief dan de vorige, zeer positieve ervaring.
Bedankt voor je beoordeling! Wij hebben je feedback doorgegeven aan de desbetreffende afdeling. Wat vervelend om te horen dat je laatste ervaring niet zo positief was als je gewend bent van ons. Je kunt altijd een mailtje sturen naar [email protected]. Wij horen graag hoe we ons kunnen verbeteren.
Pluspunten
Ruim assortiment. Gastvrij, behulpzaam. Er wordt niets opdronfen.
Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden met Only for Men bent.
Pluspunten
Altijd weer wat ik zoek
Dag Joost, bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je goed slaagt bij ons.
Pluspunten
verkoopster
Verbeterpuntenmeer assortiment
Hartelijk bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Heel correcte communicatie en levering zoals het hoort!
Heel erg bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat onze communicatie en levering in de smaak zijn gevallen.
Hartelijk bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Levering sneller dan belooft en in Doesburg opgehaald. Direct geholpen topservice
Verbeterpunten-
Bedankt voor je positieve beoordeling! Wij hopen dat je veel plezier hebt van je aankopen.
Pluspunten
Goede kwaliteit producten! Snelle service! Duidelijk per mail wanneer het product op te halen in de winkel of wanneer het word thuis gestuurd.
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor je beoordeling, Bas! Super leuk om al je pluspunten te lezen. Veel plezier van je aankopen!
Pluspunten
Duidelijke site & prima afhandeling van de bestelling. Ook prima telefonisch contact en advies
Dag Marco, bedankt voor je beoordeling! Fijn om te vernemen dat je tevreden bent over onze site, de afhandeling van je bestelling en de gegeven service. Wij hopen dat je veel plezier hebt van je aankopen!
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Alles correct geregeld
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor je beoordeling! Het is fijn om te lezen dat alles goed verlopen is.
Pluspunten
Prima prijs kwaliteit verhouding, snelle levering en een gemakkelijke website.
Heel erg bedankt voor je beoordeling, Peter! Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent.
Pluspunten
Mooie collectie
VerbeterpuntenGeen
Dag Diane, bedankt voor je beoordeling! Goed om te vernemen dat ons assortiment in de smaak valt.
Pluspunten
Goede dienstverlening, fijn personeel!
VerbeterpuntenSnellere levering van online goederen en gratis verzending
Hartelijk dank voor je beoordeling en verbeterpunt! Fijn dat ons personeel en dienstverlening goed bevallen is. Wij nemen je feedback mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
Snelle en goede service. Producten snel geleverd
VerbeterpuntenNa het plaatsen van de bestelling kreeg ik pas info te zien over onderhoud, wat de verzending zou kunnen vertragen. Dat had vooraf gemoeten/gekund.
Bedankt voor je beoordeling en feedback, Ben! Wij begrijpen dat dit vervelend is. We zullen dit meenemen voor eventueel onderhoud in de toekomst.
Pluspunten
snelle levering, keurig verzorgd!
Hartelijk dank voor je beoordeling, Trudy! Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent.
Pluspunten
Snelle levering (zij het verkeerde product) en klacht snel afgehandeld
VerbeterpuntenZorgen voor juist inhoud van de levering.
Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt! Wij zullen je feedback bespreekbaar maken bij de desbetreffende afdeling.
Pluspunten
Ze hebben een mooi winkel. Bestel vooral niet online. Of je moet ontzettend veel geduld hebben.
VerbeterpuntenAls er dan toch besloten wordt om verder te gaan met het online verkopen van kleding. Zou ik een bedrijf zoeken met kennis van zaken om dit uit te besteden.
Hartelijk dank voor je beoordeling! Wij vinden het vervelend te vernemen dat onze webshop je heeft teleurgesteld. Excuses hiervoor! We nemen je feedback mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
VerbeterpuntenWe hadden 2 blouses besteld. Ik heb 3 x gebeld wanneer ze zouden komen. Blijkt dat er 1 niet meer is (voorraadverschil) en de andere is donkerblauw i.p.v. zwart. Ik vind dit niet goed dus ook geen goede reclame voor het bedrijf. We balen hier ontzettend van.
Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend om te vernemen dat er zoveel mis is gegaan bij je bestelling. Onze welgemeende excuses hiervoor. We nemen al je genoemde verbeterpunten mee naar de toekomst.
Pluspunten
Assortiment en afbeeldingen van producten
VerbeterpuntenCommunicatie, voorraadadministratie, service, vermaakkosten
Hartelijk dank voor je beoordeling en verbeterpunt! Wij nemen je feedback mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
Mooie producten in een heel breed assortiment.
VerbeterpuntenIk heb waardebonnen om in te leveren van i-Say, helaas kan ik maar 1 waardebon per keer inleveren, dit is bij andere webshobs wel anders, zoals Wehkamp, Bol.com, zalando en nog meer, daar kun je zoveel waardebonnen inleveren als je wilt, dus is dit voor verbetering vatbaar. Dan zal ik waarschijnlijk ook meer bestellen. Met vriendelijke groet, Pieter van Kammen
Dag Pieter, bedankt voor je beoordeling! Wij zullen je verbeterpunt over het inleveren van de i-Say waardebonnen bespreekbaar maken bij de desbetreffende afdeling.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire