Pluspunten
Mijn bestelling is snel en effectief geregeld en bezorgd, prima!
Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent.
Pluspunten
snelle correcte toezending. netjes verpakt.
Dag John, bedankt voor je beoordeling! Fijn dat de levering van je pakketje juist was. Veel plezier van je aankoop!
Pluspunten
Na online betaling volgde een supersnelle levering.
VerbeterpuntenOp de 2 bestelde broeken met identiek merk, maat en lengte was de ene broek 5 cm korter dan de andere. Bijgevolg werd 1 broek retour gestuurd met de vraag naar omruiling. De verzending van de omruiling duurde bijna 10 dagen en dan is de verzending zoek geraakt. Na tel. werd me beloofd een nieuwe broek op te sturen en het verschil in prijs terug te storten. Tot op een mail, dan kreeg ik een korting van 10% op een volgende aankoop terwijl ik nog steeds wachtende ben op de omgeruilde broek. Gevolg: nooit meer Only for Men!
Bedankt voor je beoordeling. /wij begrijpen je frustratie helemaal! Erg vervelend hoe dit gelopen is. Wij nemen je feedback mee in ons verbeterproces. Nogmaals excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Correcte nette levering en afhandeling bij retour oog ruilen.
VerbeterpuntenKlantenservice tips: Dubbele mail over zelfde onderwerp ontvangen en bericht post nl over levering pakket is sneller dan bericht van klanten service.
Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen je feedback meenemen in ons verbeterproces.
Pluspunten
Super service en klant gericht!
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Geweldige artikelen voor een aantrekkelijke prijs.
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
mooie kleding, zeer behulpzame servicedesk
Verbeterpuntenterugkoppling voor nalevering met de klant kan beter. het is maar een mail die gestuurd hoeft te worden
Hartelijk dank voor je beoordeling. Wij zullen je feedback meenemen in ons verbeterproces.
Pluspunten
Een klantvriendelijk site en supersnelle aflevering van het bestelde product.
VerbeterpuntenN.v.t.
Hartelijk dank voor je beoordeling, Johan! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
Pluspunten
duidelijke website.
Verbeterpuntenduurde iets langer dan aangegen
Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt! Vervelend dat je levering langer duurde dan waar we naar streven. Wij nemen dit mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
Goede service, kwaliteit en snelle levering
VerbeterpuntenNiets
Heel erg bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service, kwaliteit en levering.
Dag Remco, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Artikel niet op voorraad, latere levering. zelf moeten bellen voor een reactie. Jammer van al dit.
VerbeterpuntenBeter op de website vermelden dat het artikel niet voorradig is.
Bedankt voor je beoordeling! Vervelend dat u zo'n negatieve ervaring heeft. Wij nemen uw feedback mee in ons verbeterproces!
Hartelijk bedankt voor je beoordeling, Peter!
VerbeterpuntenKleuren leren. Prijs goed vermelden
Bedankt voor je beoordeling. Wij nemen je feedback mee in ons verbeterproces!
Hartelijk bedankt voor je beoordeling!
Serice zeer slecht - Op besteld artikel zat een vlek - Zelf maar eerst even wassen was het advies! Kreeg na ruim een week bericht dat een 2e bestelling niet leverbaar was. Dit ondanks het feit dat de artikelen volgens de website wel in voorraad waren. Ow ja bij een volgende bestelling kreeg ik wel een kortingscode - eerst de verzendkosten en later werd het 10% van het bestelde artikel. Alles bij elkaar noem ik het een koude douche.
Bedankt voor je beoordeling! Vervelend dat de service niet als optimaal is ervaren. Wij zullen je feedback meenemen in ons verbeterproces.
Pluspunten
Vandaag voor de eerste maal in de shop in Reusel binnen gestapt. Heerlijk! Er wordt een service geboden, waar menig bedrijf of zaak nog niet nauwelijks bij in de buurt komt. Ik was niet enkel verbaasd over de kennis van zaken en de producten die aangeboden worden maar ook van de vriendelijkheid, gedienstigheid en klantgerichtheid! Het was een super aangename ervaring en ik kan jullie zaak alleen maar aanbevelen. Top werk, met Top mensen!
Dag Sep, wat ontzettend leuk om je beoordeling te lezen! Wij vinden het fijn te vernemen dat je zo'n positieve eerste ervaring heeft met ons filiaal in Reusel. Heel erg bedankt voor je review!
Pluspunten
Goede ervaringen in de winkel zelf, online niet meer.
VerbeterpuntenVerkeerde type broeken geleverd wat niet professioneel is. Verder krijg je bij het terugbrengen in de winkel niet meteen je geld terug en moet je meer dan een week wachten op je geld, dit is echt not done. Een oplossing zou zijn om AfterPay te gebruiken, maar hiervoor moet je extra bijbetalen . Kortom, in het vervolg alleen nog shoppen in de winkel zelf en online ergens anders.
Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend om te vernemen dat bestellen in onze webshop niet prettig was. Wij zullen je feedback doorgeven aan de desbetreffende afdeling. Excuses voor het ongemak!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Bestelling compleet. Vlotte levering.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Mooie winkel, uitgebreid assortiment, super service / personeel
VerbeterpuntenDiverse links op webshop werken niet, producten zijn daardoor niet te bestellen. Bijhouden status winkelvoorraad op webshop, meerdere keren gehad dat op de webshop staat op voorraad in Doesburg en die producten is Doesburg nooit geweest zijn of gaan komen.
Hartelijk dank voor je beoordeling! Wij zullen je feedback bespreekbaar maken bij de desbetreffende afdeling.
Pluspunten
Thuisbezorgen of in de winkel afhalen. Retouren terugsturen of in de winkel afgeven. Allemaal mogelijk. Goede service.
VerbeterpuntenVerzendingen laten vaak wel langer op zich wachten dan bij andere webshops. Duur meestal bijna een volle week.
Bedankt voor je beoordeling en feedback! Fijn dat onze levering, het retourneren en service in de smaak valt. Wij nemen je feedback mee in ons verbeterproces!
Pluspunten
Snelle levering goede prijs
Hartelijk bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Goede service, en mooie collectie kleding. Ook positief zijn de acties die ze houden voor de klanten. Kans maken op prijzen: koffiebonen en Whisky proeverij. Ook de koffiebar is leuk en gezellig ingericht. Ik kan zien dat klantvriendelijk bij dit bedrijf hoog in het vaandel staat. ga zo door.
VerbeterpuntenNadeel van de Koffiebar is dat het heel erg dure vierkante meters zijn voor het bedrijf. hier hadden ook div. rekken of stellingen met kleding kunnen staan. maar is wel goed voor de klantenbinding.
Dag Tiny, bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je ervaring in onze winkel positief is. Klantenbinding heeft inderdaad een hoge prioriteit bij Only for Men!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire