Pluspunten
Mooie kwaliteit kleding schoenen perfect
Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent over onze kwaliteit.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Klantvriendelijk
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Werken snel, en keurig!!
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Dag Robert, hartelijk dank voor je beoordeling! Mocht je ooit nog verbeterpunten hebben, dan horen wij het graag.
Pluspunten
Grote keus Snelle levering
Hartelijk dank voor je beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent.
Pluspunten
Aanbod
VerbeterpuntenVoorraad. Ik kreeg te horen dat de door mij bestelde schoenen niet meer leverbaar waren. Ik had een bijpassende riem gekocht. Balen natuurlijk van de schoenen en nu heb ik ook niets aan de riem.
Bedankt voor uw beoordeling! Wat vervelend om te vernemen dat uw schoenen uitverkocht waren. Helemaal zonde van de riem! Excuses hiervoor. Heeft u contact opgenomen met [email protected]? Hopelijk kunnen we een passende oplossing vinden.
Pluspunten
Snelle levering!
Dag Maureen, bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat de levering bevallen is.
Pluspunten
Verzending keurig, krijgt de costuums in een nette draagzak. verpakking ook prima
VerbeterpuntenAlleen jammer dat je de broeken zelf moet inkorten als ze te lang zijn !
Dag Frank, bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je tevreden bent over de verzending van je pakketje. Wij hebben een aantal filialen waar je de broeken kunt vermaken! Dat kan in onze winkels in Doesburg, Rosmalen, Geldermalsen, Voorburg en Nieuwegein.
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Zeer tevreden over aankoop. Toffe jas en goed geleverd met bijhorende info.
Dag Jan, hartelijk dank voor je beoordeling! Heel veel plezier met je jas.
Pluspunten
Groot en divers assortiment tegen goede prijzen!
Hartelijk dank voor je beoordeling! Fijn dat je tevreden bent.
Bedank voor je beoordeling, Henriette!
Pluspunten
Mooie collectie, snelle levering, goede alternatieve oplossing als een product niet aanwezig is. Dit was niet mijn eerste bestelling bij Only for men, en zeker niet mijn laatste.
Dag Ruud, bedankt voor je beoordeling! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met Only for Men. Hopelijk tot snel!
Pluspunten
Veel keus.
VerbeterpuntenCommunicatie over de levertijd en levering.
Dag Robert, bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt! Wij nemen je feedback mee in ons verbeterproces.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Website filtert niet goed op mobiel
Bedankt voor je beoordeling, Dennis! We nemen je feedback mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
Je wordt van A tot z aangekleed. En de dames en heren hebben een soort 6e zintuig voor de juiste maat en stijl voor jou te vinden. Heel prettig. Blijft natuurlijk wel een commecieele bedoeling dus je moet even niet letten op wat je gaat uitgeven wanneer je volledig aangekleed wordt.
VerbeterpuntenPersoneel aan de bar laten eten vind ik altijd wat minder qua uitstraling. Is in de profecioneele horeca ook “not done”.
Dag Jeroen, bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent in onze winkel. Hopelijk heb je veel plezier van je aankopen. Bedankt voor je verbeterpunt. Wij zullen dit doorspelen naar onze filialen.
Meer voordelen van pasvorm overhemden dmv modellen
Bedankt voor je beoordeling en feedback. We zullen je verbeterpunt bespreekbaar maken bij de desbetreffende afdeling.
Pluspunten
Goede collectie - snelle levering - goede zoekfuncties
VerbeterpuntenGeen retourgezonden kleding onverpakt doorsturen aan nieuwe klant - smoezellig
Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt! Wij nemen je feedback mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
Leuk en gezellige winkel
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Wat leuk om te horen dat je het gezellig hebt gehad in onze winkel!
Pluspunten
Correcte behandeling en levering
Verbeterpunten.
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent!
Pluspunten
Keurig verpakt, achteraf betalen. Sticker voor retour mee geleverd. Helemaal top
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent!
Pluspunten
Duidelijk geinformeerd over bestelling. Ook retour zendingen worden snel verwerkt.
VerbeterpuntenVerzending ontvangen tussen 5en7 dgn is niet van deze tijd. Dit moet beter. Duurt veel te lang.
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent! Wij zullen je feedback bespreken met de desbetreffende afdeling en meenemen in ons verbeterproces.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire