Pluspunten
Goede website / Eenvoudige bestelprocedure en Snelle levering.
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent!
Pluspunten
Snelle levering alleen verkeerde kleur geleverd , wel gehouden omdat zwart ook altijd een goede kleur is.
VerbeterpuntenBeter opletten met inpakken
Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat zwart ook naar wens was. Wij zullen je feedback meenemen in ons verbeterproces!
Pluspunten
Vriendelijk en snelle service
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit verhouding, ook veel mooie aanbiedingen
Verbeterpuntenik zou het biet weten
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent!
Pluspunten
Weet niet geen mening is beter
VerbeterpuntenAls ik een product retourneer omdat het niet de goede maat is, moet je me niet vragen wat ik van mijn aankoop vindt
Bedankt voor het doorgeven van je feedback. Wij zijn altijd erg blij met de beoordelingen, zodat wij deze mee kunnen nemen in ons verbeterproces.
Pluspunten
Ik heb een bestelling geplaatst op 8 mei en heb kort daarna ook een bevestiging gekregen. Er is aangegeven dat de bestelling tussen 2/3 werkdagen klaar zou liggen in de winkel. Ik heb langer dan een week afgewacht op een email en besloot maar zelf langs de winkel te gaan. Mijn pakketje lag daar al dagen maar er is geen enkele contact met mij opgenomen! vind ik niet netjes.
Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je geen bericht hebt gehad van de verzending van je bestelling. Wij zijn op de hoogte van dit probleem en hopen dit zo spoedig mogelijk te kunnen verhelpen. Onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Gebruiksvriendelijk, supersnelle levering, mooie verpakking
VerbeterpuntenNog niet ontdekt
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent!
Pluspunten
Snelle levering, goede service
Pluspunten
VerbeterpuntenBericht dat pakket onderweg was kreeg ik binnen toen pakket al in huis was
Bedankt voor je beoordeling. Wij nemen je feedback mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
- Snelle levering - Goede service
Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te vernemen dat je tevreden bent!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Vlotte afwerking en bij ruiling erg adequaat
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Goede prijs verhouding
VerbeterpuntenRetour duurt veel te lang
Bedankt voor je beoordeling, wij zullen je feedback meenemen in ons verbeterproces!
Pluspunten
snel, betrouwbaar, duidelijk
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering en super goede service. Zowel online als in de winkel
Bedankt voor je beoordeling! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent.
Pluspunten
snelle levering en keurig verpakt
Verbeterpuntenbelletje dat de bestelling bij de winkel is aangekomen
Bedankt voor je beoordeling en feedback, Lisette! Vervelend dat er geen contact met je is opgenomen toen het pakketje klaar lag. Wij zullen dit bespreekbaar maken!
Pluspunten
goede kwaliteit
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Perfecte levering, 1 Artikel omruilen ook geen probleem en binnen enkele dagen geleverd
Hartelijk dank voor je beoordeling! Fijn dat de ruiling goed is verlopen. Veel plezier van je aankopen!
Pluspunten
Snelle sevice, goede afhandeling uitverkocht artikel
Bedankt voor je beoordeling, Harold! Wat vervelend dat een van je artikelen uitverkocht was. Gelukkig is dit goed afgehandeld.
Pluspunten
Dat er geen negatieve punten zijn
VerbeterpuntenGeem
Dag Cees, hartelijk dank voor je beoordeling! Wat fijn dat je geen negatieve punten hebt kunnen vinden. Daar zijn we blij om!
Verbeterde communicatie wanneer een product niet meer voorradig is.
Bedankt voor je beoordeling, Remco! Wat vervelend om te horen dat onze communicatie niet optimaal was. Wij zullen dit meenemen in het vervolg.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Goede deals, prima online shop
VerbeterpuntenAls shirt niet meer leverbaar is, geef dit dan aan op de site of biedt een alternatief ipv het niet leveren
Dag Marcel, bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt! We nemen je feedback mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
snelle levering en goede klantvriendelijkheid in de winkel
Hartelijk dank voor je beoordeling, Fer!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire