Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
- Mooie aanbieding - Mooie overhemden - Snelle levering
Dag Dick, hartelijk dank voor je positieve beoordeling!
Bedankt voor je beoordeling!
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Alles conform bestelling met AfterPay
Dag Bert, heel erg bedankt voor je beoordeling! Fijn dat alles goed verlopen is.
Pluspunten
Goede prijsklasse perfecte producten en super goede service
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de service goed bevallen is.
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Goede service, snelle bezorging binnen een dag, aardige klantenservice die meedenkt.
Dag Peter, heel erg bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je ervaring positief is en dat de klantenservice je goed heeft weten te helpen.
Pluspunten
Duidelijke website. Overhemd werd stevig en mooi verpakt geleverd.
VerbeterpuntenMeer "merk" keuze voor kostuums.
Hartelijk dank voor je beoordeling en feedback!
Pluspunten
mooie merken onder 1 dak...
VerbeterpuntenZodra je een maatje meer zoekt, 3XL bijv. is de keus vrijwel nihil...
Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt! Wij nemen je feedback mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
Snelle levering.in goede verpakking Ruilen gaat perfect. Ja wat wil je nog meer!
VerbeterpuntenGa zo door en je krijgt goede mond op mond reklame.
Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat alles naar wens is!
Pluspunten
Snel, betrouwbaar en retourneren is geen probleem. Een 10
VerbeterpuntenGeen.
Hartstikke bedankt voor de 10! Fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Pluspunten
Ruim assortiment met mooie merken. Zeer professionele staf in winkel Doesburg, uitermate klantvriendelijk. Kom hier zeker nog eens terug!
VerbeterpuntenFeedback op mijn matige ervaring van gebruiksgemak webshop. Vind deze in tegenstelling tot de winkel ondermaats. Zou mijns insziens complementair aan elkaar moeten zijn. Nu doet het afbreuk aan de goede ervaring met de winkel te Doesburg. Gemiste kans
Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je een fijne ervaring heeft gehad in ons filiaal in Doesburg! Jammer dat de webshop tegen is gevallen. Wij horen graag wat er beter kan in de toekomst.
Pluspunten
Snelle levering, redelijke prijs
VerbeterpuntenVerzendkosten ook bij redelijk forse bestelling
Hartelijk dank voor je beoordeling en verbeterpunt! We zullen je feedback meenemen in ons verbeterproces.
Pluspunten
Correcte snelle levering en goede reactie bij retourneren.
VerbeterpuntenVooralsnog geen.
Hi Ingrid, bedankt voor je beoordeling! Graag tot snel bij Only for Men
Pluspunten
Goede servise en vriendelijk personeel
VerbeterpuntenNee
Bedankt voor je beoordeling Natascha. Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en personeel.
Pluspunten
Prima gegaan
Dag Jochen, bedankt voor jouw beoordeling!
Pluspunten
Snel, mooie kwaliteit, bij vragen vriendelijke mensen aan de lijn.
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
Prima communicatie (after sales) Snelle levering Overzichtelijke website
VerbeterpuntenBlijven investeren in communicatie met klanten, kost inderdaad iets meer tijd maar klanten blijven dan wel bestellen. Zoals ik.... ;-)
Bedankt voor de positieve beoordeling en feedback! Wij zien je graag terug bij Only for Men.
als er een bestelling plaats vind goed kijken of een artikel op voorraad is en niet na een paar dagen mailen dat het artikel is uitverkocht.
Bedankt voor de beoordeling en feedback! Wij gaan dit meenemen in ons verbetertraject.
Pluspunten
Meer dan goede snelheid van levering. After sales en retour product wordt top afgehandeld!
VerbeterpuntenWat mijn betreft alert bljven
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
Goede site, goed verstuurd
VerbeterpuntenNu 8 dagen nadat ik per mail de bevestiging van ontvangst van Only for Men van mijn te ruilen broek heb ontvangen, heb ik niks meer gezien of gehoord. Ik vind dat erg lang duren. Nu check ik mijn bankrekening, is er niet geruild (duidelijk aangegeven op hun duidelijke formulier) maar het bedrag teruggestort. Jammer dat van het terugstorten geen bericht geven, dan had ik eerder gereageerd.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Vervelend om te horen dat er iets niet helemaal goed is gegaan met uw ruiling. Wilt u misschien een mail sturen naar [email protected]? Dan kunnen wij u nu nog helpen of voorkomen dat dit ooit nog een keer gebeurd. Excuses!
Pluspunten
heel goede en duidelijke service
Bedankt voor de beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze service!
Dag Rob, bedankt voor je beoordeling! Wij hopen je snel nog eens terug te zien bij Only for Men.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire