Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
Snel en foutlood
VerbeterpuntenNvt
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Prettige webshop Mooie winkels
Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze webshop als prettig ervaren hebt!
Bedankt voor je goede beoordeling!
Pluspunten
goeie communicatie, retour snel verwerkt.
Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat u onze communicatie als prettig ervaren heeft!
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering en mooie kleding
VerbeterpuntenGeen
Heel erg bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat u zo tevreden bent.
Pluspunten
Snelle en goede service
Verbeterpunten-
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering zeer goed assortiment.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Hartelijk dankt voor je beoordeling.
Pluspunten
goede snelle levering! producten zijn is prima staat!
Verbeterpuntenbij sommige producten op de website kloppen de kleuren die nog beschikbaar zijn niet met de afbeeldingen. hierdoor kan het zijn dat de verkeerde kleur van het product word besteld.
Bedankt voor je beoordeling en feedback. Wij zullen uw verbeterpunten bespreken met de desbetreffende afdeling.
Pluspunten
Snel met de mail toen er een artikel niet geruild kon worden: geld werd snel teruggeboekt.
Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je de service als prettig ervaren hebt.
Pluspunten
snelle levering, duidelijke website, ruime keuze
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent!
Heel erg bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Klantenservice wist direct te melden dat er vaker problemen waren met de levering van broeken qua kleuren. Daarnaast verder goede info over het retourneren van de producten.
VerbeterpuntenGraag voortaan juiste producten leveren en juiste kleuren.
Bedankt voor je beoordeling en feedback! Fijn dat de klantenservice u heeft kunnen helpen en dat de informatie over het retourneren duidelijk was. Wij zullen uw verbeterpunt zeker bespreekbaar maken.
Pluspunten
mooie collectie, vriendelijk
VerbeterpuntenSnelheid van verwerking retour. Terugbetalen op creditcard
Hartelijk dank voor je beoordeling en feedback! We zullen dit meenemen in ons verbeterproces.
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenSnellere levering en terugkoppeling geven als geretourneerde artikel binnen is bij leverancier
Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt. We zullen je feedback meenemen in ons verbeterproces.
Pluspunten
We zijn heel vriendelijk geholpen. Volgens de verkoper kon het jasje op 3 punten breder gemaakt worden en zou het goed zitten. Hier hebben we 30 euro voor betaald. Alleen bij het ophalen zat het jasje nog niet goed. Maar de 30 euro moesten we wel betalen. Niet echt klant vriendelijk.
Bedankt voor uw beoordeling! Wat vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent met de gegeven service. Zou u ons willen mailen in welke winkel dit is gebeurd? Dan kunnen wij uw klacht bespreken met het betreffende filiaal. U kunt ons bereiken op [email protected]. Nogmaals dank voor uw beoordeling en hopelijk kunnen wij u verder helpen.
Pluspunten
Prima levering en binnen beloofde dagen.
VerbeterpuntenMinpuntje was dat we geen mail kregen mbt verzendmoment etc. Is naderhand goedgekomen,
Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt! Dat is inderdaad niet handig. Gelukkig is dit probleem opgelost. We zullen je feedback meenemen in ons verbeterproces.
Pluspunten
Service, vriendelijkheid, snelheid, gemak
Hartelijk dank voor je goede beoordeling!
Pluspunten
Goede en snelle service.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Duidelijke site,mooie producten, goed verpakt, snelle afhandeling retouren.
VerbeterpuntenMailing mbt. order niet goed. Krijg hem een aantal keer. (dubbel). Na melding bleek het een (tijdelijke) storing in het systeem te zijn.
Bedankt voor uw beoordeling en feedback! Erg vervelend dat u uw mail vaker heeft ontvangen. Dit had inderdaad te maken met een storing in het systeem.
Pluspunten
Zeer goed geholpen, top winkel! Uitstekende service.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat fijn dat u zo'n goede ervaring heeft. Leuk om te lezen!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire