Pluspunten
Ze proberen hun fouten te herstellen
VerbeterpuntenJuiste opvolging geven en website aanpassen
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zullen uw feedback opnemen in ons verbetertraject.
Pluspunten
Service, aanbod, snelheid, info voorziening pet mail en terugbetaling.
VerbeterpuntenIn de app kun je maar een keuze per keer maken, bijv. het selecteren van de maat. Hierna refresht alles eerst en kun je pas een tweede maat of kleur invoeren. Ik zou het fijn vinden als dit in een keer geselecteerd kan worden.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zullen uw verbeterpunten meenemen in ons verbetertraject.
Pluspunten
Normaal gezien altijd een positieve ervaring gehad. Deze maal sloeg het werkelijk alles. Mogelijk de wet van Murphy?!
Verbeterpunten- bestelling gedaan, komt echter aan als twee verschillende schoenen. - retour gemeld bij klantenservice. Expliciet gevraagd: sturen jullie nieuwe, of moet ik zelf opnieuw bestellen alvast, om te voorkomen dat de voorraad op blijkt (paar was nu nog op voorraad)? Nee, wij halen alvast een paar op uit een filiaal, als uw retour binnen is, versturen wij u direct. -week later: retour binnen (waarom moet dit gemeld met 7!! mailtjes?!). Bericht: wij gaan een paar opvragen bij een filiaal. - bericht van mijn zijde: ehm...hier hebben we het over gehad, er moet al een paar klaarstaan. Bericht: klopt meneer, komt er alsnog aan. Vijf minuten later een bericht: Meneer, vervelend, niks aan te doen, maar uw paar is niet meer op voorraad, hier staat niks, we kunnen alsnog niet leveren (met wederom viermaal een mail met een statusupdate). - paar was gekocht met 50% korting, als pleister voor het bloeden een kortingscode van...........10%. Hm....dat kan toch echt beter dacht ik zo. Het gaat hier echt om een daadwerkelijke fout, en niet om een probleempje waar ook OFM niks aan kan doen. - week later: geld eindelijk retour. Maar om dat nou te begeleiden door 24 (!!!) mails verspreid over 22 minuten met een statusupdate, exact dezelfde als een week terug..... OFM: normaal een topwinkel, geen problemen ooit gehad, maar nu slaat de twijfel echt toe, werkelijk, hoe krijg je dit voor elkaar...en waarom niet even simpel een belletje per telefoon..100% meer effect dan 50 mails...
Beste Robert, Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent en dat uw laatste bestelling niet verlopen is zoals u van ons gewend bent. Helaas door een samenloop van omstandigheden bent u meerdere malen teleurgesteld. Onze welgemeende excuses voor dit ongemak. Door een storing in ons systeem zijn mails inderdaad meerdere malen verstuurd wat natuurlijk niet de bedoeling is. Wij nemen uw feedback heel serieus en zullen dit meenemen in ons verbetertraject.
Pluspunten
normaal louter positief, maar deze bestelling gaat mis (en voorlopig nog steeds)
Verbeterpuntenvoorraadinformatie op website klopt niet geen proactieve berichtgeving over status bestelling vervolgens is contact opgenomen met onvolledige informatie helft order is geannulleerd in overleg, maar ik wacht nu nog op de andere helft
Beste Ronald, bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar wens verloopt. U kunt uw bestelnummer mailen naar [email protected] zodat wij voor u kunnen uitzoeken waar het mis gaat. Verder zullen wij uw feedback meenemen in ons verbetertraject.
Pluspunten
Snelheid, prijs, modeartikelen
VerbeterpuntenKleding had ik in mijn standaardmaat aangevraagd, maar bleek echt veel te klein. Vreemd.
Bedankt voor uw beoordeling en verbeterpunten.
Pluspunten
Alles wat je nodig hebt als man, is te vinden in het assortiment. Ook zijn de acties zeer leuk!
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over Only for Men.
- echt bellen als product binnen is, er wordt gevraagd om telefonnummer, zodat er gebeld kan worden, maar dat wordt niet gedaan, je moet er zelf achteraan gaan - spijkerbroek product met zakken moet veranderd worden, voor het geld van 100 euro mag je een goede spijkerbroek verwachten
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zullen uw feedback meenemen in ons verbetertraject.
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Pluspunten
snelle levering, ruime keus
Verbeterpunteniets meer info verstrekken bij retourzendingen. Heb nu alleen een bevestiging binnen en weet verder nog niks..
Bedankt voor uw beoordeling! Wij zullen uw feedback meenemen in ons verbetertraject.
Pluspunten
werd vlot geleverd wat gekocht was
Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent!
Pluspunten
Positieve uitstraling. Goede kwaliteit voor nette prijzen.
Fijn dat u tevreden bent!
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, prima producten zoals ik gewend ben van ze. Shirts zitten lekker.
VerbeterpuntenVoor schoenen wellicht "half-maten" toevoegen als het kan.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zullen uw verbeterpunt meenemen in ons verbetertraject.
Wij zijn blij dat u tevreden bent!
Pluspunten
Zeer nette afhandeling en bezorging
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Ruime keuze snelle levering
Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent over Only for Men.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat uw bestelling snel geleverd is!
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenSnellere afwikkeling van retourzending
Bedankt voor uw beoordeling en verbeterpunt. Wij zullen dit meenemen in ons verbeterproces.
Pluspunten
Goede producten
VerbeterpuntenSlechte communicatie via de website. De track en trace codes ontving ik pas nadat de spullen al bij de buren geleverd waren.
Bedankt voor uw feedback. Wij zullen dit uitzoeken en meenemen in ons verbeterproces.
Pluspunten
snelle levering, goed product. duidelijke site
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor uw feedback. Fijn dat u een positieve ervaring heeft met Only for Men.
Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent!
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire