VerbeterpuntenNvt
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Heldere communicatie. Leuke winkels Ik ga altijd.naar Waalwijk en de.rest online
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
grote keuze aan kleding snelle levering retour bon bij levering
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenNiet alle maten altijd leverbaar..jammer
Bedankt voor uw beoordeling! Het kan soms voorkomen dat er een maat is uitverkocht. Ook wij vinden dat erg jammer.
Pluspunten
Helaas geen!
VerbeterpuntenTrage levering! Tussen bestelling bij webshop en aankomst artikel bij fysieke winkel (Voorburg) lagen 7 werkdagen. 1 artikel bleek niet leverbaar door fout in voorraad administratie. Afstemming /communicatie tussen webshop en fysieke winkel dramatisch slecht!
Bedankt voor uw beoordeling. We zullen uw feedback bespreken met de betreffende afdelingen.
Pluspunten
ruime keuze goede prijs/kwaliteit
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle goede levering. Goede prijzen zeker als sale Breed assortiment
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Altijd alles netjes afgehandeld en vriendelijk personeel.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Een overzichtelijke site met mooie kleding en snelle levering in een prima verpakking.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle afhandeling met retouren en gratis terug sturen.
VerbeterpuntenGratis verzenden
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
goede keuze / kwaliteit / service !!!!
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Kwaliteit en produkten prima
VerbeterpuntenJe wordt na dag een al doodgegooid met mails. Dan ben ik er meteen klaar mee. Nooit meer bestel ik bij deze web-advertentie-winkel
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zullen uw feedback meenemen in ons verbeterproces.
Pluspunten
Overzichtelijk Vlotte levering
VerbeterpuntenHeb ik zo niet!
Pluspunten
Verbeterpunten1 artikel te klein. Netjes op retour formulier ingevuld dat ik wil ruilen voor andere maat. Wat denk je , storten ze mijn geld terug. Dus maar een mail gemaakt dat het artikel gewoon leverbaar was in de maat die ik ingevuld had. Mail terug dat ik maar opnieuw moest bestellen. Klantenservice ?????
Beste Alex, wat jammer dat u deze ervaring heeft met Only for Men. Mijn collega's hebben mail contact met u gehad met onze excuses, waarin u ook een kortingscode heeft ontvangen voor een volgende bestelling.
Pluspunten
Snel en duidelijk
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Zowel winkel als webshop prima.
VerbeterpuntenWebshop de ene maat bij merk A is niet dezelfde maat bij merk B. Kan dat opgelost worden. Ik heb online 2 broeken besteld. Beiden met dezelfde maat. De ene past prima en ander helemaal niet. Dat kan toch niet. Een maat is een maat.
Beste Jos, bedankt voor uw beoordeling! Helaas hebben merken kun eigen pasvormen en maten. Het zou inderdaad makkelijker zijn als alle merken dezelfde pasvormen en maten aannemen maar helaas is dit niet het geval.
Pluspunten
Snelle levering mooie produkten
VerbeterpuntenCommunicatie is niet eenduidig ene keer bevestiging voor levering bij de tweede levering levering reeds ontvangen daarna pas de bevestiging per mail ontvangen
Bedankt voor uw beoordeling en feedback, dit helpt ons bij het verbeterproces!
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Goede korting op de schoenen. Bieden gratis verzending, kosteloos retourneren.
Verbeterpuntenleverdatum- en tijdstip keuze zou fijn zijn
Bedankt voor uw beoordeling en feedback!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire