Pluspunten
Goede servive en grote diversiteit van kleding.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Vriendelijke en deskundige hulp. Ook wanneer er eens iets niet goed is wordt je serieus genomen en helpen ze je zeer goed. Veel kennis en kunde bij de verkopers.
VerbeterpuntenWanneer je via de web site besteld geld dat niet als aankoop voor de vestiging van waar je normaal naar toegaat.
Beste Pieter, de webshop is inderdaad een aparte 'vestiging' binnen Only for Men. We kunnen de bestelling daar echter wel af laten leveren indien gewenst.
Pluspunten
Snel om te bestellen. Zeer netjes verpakt. En ook snel in retour betaling. Een echt aanbeveling
VerbeterpuntenKleur van blouse klopte niet met het vakje wat het aan gaf. Vandaar ik het retour moest doen
Bedankt voor je beoordeling Jos! De kleurenkaart op onze website geeft inderdaad (helaas) niet de verschillende tinten van een bepaalde kleur aan. Dit krijgen wij aangeleverd vanuit de leverancier en is voor ons niet aan te passen. De getoonde foto's nemen we echter zelf en zijn altijd leidend.
Pluspunten
Assortiment, acties, website, snelheid levering
Bedankt voor je beoordeling Alexander!
Pluspunten
Mooie kleding, leuke acties, goede service, snelle levering en afhandeling retour spullen.
Bedankt voor je beoordeling Boris!
Pluspunten
Heldere site en keurige verpakking
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Mooi breed assortiment. Duidelijk bestelproces met prima informatie voorziening als er toch even iets niet op voorraad is Prettige manier van communiceren naar de klant door de medewerker(s)
VerbeterpuntenIk zou er op dit moment niet een kunnen bedenken. Alles blijkt prima in orde.
Bedankt voor je beoordeling Gert!
Pluspunten
Snelle bezorging en snel geld terug bij retournering. Retourneren is ook goed geregeld met antwoordnummer en voorgedrukte sticker. Ook toen we spoed hadden met een kledingstuk konden we in de winkel ruilen zonder probleem. Erg prettig zaken doen met Only for men.
Bedankt voor je beoordeling Dave!
Pluspunten
prima kleren
Verbeterpuntensnelheid van leveren is trager dan bij concurrenten en hoe verwend ook, het valt ook dat er dagen over heen gaan voor de levering komt. tot slot, niet handig om een shirt te verkopen wat vervolgens niet op voorraad is. klinkt als: geen koppeling tussen voorraad en verkoop :)
Bedankt voor je feedback Fred! We zijn druk bezig om ons voorraadsysteem te optimaliseren, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt.
Pluspunten
Alles gaat altijd goed met de bestellingen, super kwaliteit en vlotte levering, duidelijke communicatie
Bedankt voor je beoordeling Patrick!
Pluspunten
Duidelijke website, ruime keus en prima geprijsd!
VerbeterpuntenAls ze nog eens net zo snel gaan leveren als Wehkamp of BOL dan is het helemaal top! Nu zit er helaas nog 3-4 werkdagen tussen.
Beste Ed, bedankt voor je beoordeling en feedback. Dit helpt ons bij het verbeterproces!
Bedankt voor uw beoordeling!
Bedankt voor je beoordeling Bart!
Pluspunten
Ruim assortiment, goede filters, prettige nieuwsbrief en in deze periode van het jaar zeer scherpe prijzen
VerbeterpuntenDe kortingsprijs wordt niet mooi weergegeven.
Bedankt voor je beoordeling en feedback Jacco!
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenLevertijd
Bedankt voor je beoordeling Marco!
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelheid en verzorging verpakking. Top
VerbeterpuntenSnelheid van terugbetaling. Niet zorglijk maar kan sneller
Bedankt voor je beoordeling en feedback John!
Pluspunten
Prettige ervaringen met de servicedesk en behulpzaam en vriendelijk personeel met de juiste kennis.
Bedankt voor je beoordeling Daniel!
Eerste bestelling ging fout. Broek in andere kleur geleverd dan besteld
Beste Han, wat jammer dat u deze ervaring heeft met uw eerste Only for Men bestelling. Excuses voor het ongemak. Is dit probleem inmiddels opgelost? Zo niet, kun je ons dan een mail sturen via [email protected]?
Pluspunten
Super service
Beste Birgit, bedankt voor uw beoordeling!
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Ruime keus. Fantastische winkel in Nieuwegein qua aanbod, aankleding en service.
VerbeterpuntenEr zijn verzendkosten als je het niet in een winkel ophaalt. Zelfs als je bv. voor 75 euro koopt. Dat kan ook anders.
Pluspunten
mooie collectie met ruime keuze van verschillende merken
Verbeterpuntenhelaas bleek na bestellen en betaling product niet meer op voorraad en kon dus niet geleverd worden.
Beste Rene, bedankt voor uw beoordeling en feedback. Dit helpt ons in het verbeterproces.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire