Pluspunten
Snelle levering, 2e paar van deze schoenen
Beste Remi, bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Regelmatig goede aanbiedingen, online shop werkt prima en levering zoals beloofd.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
goede prijs kwaliteit gekoppeld aan uitstekende service
Beste Hendrik, fijn dat u zo tevreden bent over Only for Men. Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Prima, snelle en goede levering, meestal.
Verbeterpunten-
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Pakken keurig in een pakkenhoed en hanger geleverd. Retour bon en sticker reeds voorgedrukt, maar was gelukkig niet nodig! Top service.
Beste Andre, bedankt voor je beoordeling! Veel plezier met je Only for Men aankopen.
Pluspunten
Mooie producten, goede webshop, vriendelijk winkelpersoneel in Voorburg en leuke acties
VerbeterpuntenNog niet in gedachten
Beste Silvio, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Mooie spullen, retour ook soepel geregeld
VerbeterpuntenLevering zou sneller kunnen
Beste Willem, bedankt voor je beoordeling en feedback!
Pluspunten
tot assortiment, goede service, keurige bezorging en klantvriendelijke website.
Beste Rian, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Snel geleverd zoals beloofd. Mogelijkheid om het naar een afhaalpunt te laten sturen. Retourproces is eenvoudig en mijn retour werd correct afgehandeld. Mooie producten.
Beste Gino, bedankt voor je beoordeling en feedback!
Pluspunten
Jammer kom je met je 10 euro cadeaubon welke je van Only dit Men ontvangt in je mailbox in de winkel zeggen 2 verkoopsters u kunt deze alleen online inleveren!!!! Thuis bon nog eens nagekeken. Staat " u kunt dit tegoed zowel online als in de winkel besteden" . Zo jammer.vandaag teruggeweest omdat verkeerd advies is gegeven voor de maat v een trui. Ook hiervoor geen compensatie. Jammer wij worden steeds minder enthousiast over deze winkel.
VerbeterpuntenLuister naar de klant! Geef juist advies en als je tegoedbonnen via de mail v een verjaardag verstuurt breng je personeel hiervan op de hoogte. Ik beveel jullie v nu nog aan maar doe er wat mee
Bedankt voor uw beoordeling. We zullen uw feedback bespreken met de betreffende afdelingen. Ook willen wij het betreffende filiaal hiervan op de hoogte brengen. Kunt u ons laten weten welk filiaal dit betrof?
Pluspunten
Gemakkelijk te bestellen, prima service.
VerbeterpuntenInformatie voorziening kan beter. Werd tussentijds niet geinformeerd.
Beste Ron, bedankt voor je beoordeling en feedback. We zijn momenteel druk bezig met onze informatievoorziening. Ik verwacht dat je daar snel iets van gaat merken!
Pluspunten
Hoge kwaliteit, snelle levering, goede prijs. Het concept is super, bestel thuis en haal op, bezorg thuis. Koop er nu al paar jaar, online en in hun winkel (ede).
Beste Wouter, bedankt voor je beoordeling en feedback!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Klantvriendelijk Top producten Prettig retourbeleid
Beste Lukas, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
snel
Beste Selim, bedankt voor je beoordeling!
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Het bezorgde pakket ziet er heel netjes uit.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Veel keus, goede kwaliteit.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
prima en snelle levering supersnelle terugbetaling bij gedeeltelijke retourzending
Beste Ronny, goed om te weten dat u zo tevreden bent! Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Goede en snelle levering en terugbetaling na retour.
Bedankt voor je beoordeling Marleen!
Pluspunten
Goede levering, prima producten
VerbeterpuntenSite laat af en toe slecht
Bedankt voor je beoordeling en feedback Ed!
Pluspunten
Mooie collectie en veel keus. De website werkt erg prettig zodat je snel je gewenste kleding bijelkaar hebt.
Beste Frans, bedankt voor je beoordeling!
Bedankt voor je beoordeling Marc!
Pluspunten
Snelheid verzenden Correctheid zending Snelle en juiste afhandeling retouren
VerbeterpuntenMaatvoering duidelijk proberen te krijgen. M is niet altijd M. Per merk of collectie weer anders. Retour verpakking meesturen met de zending.
Beste Evert, bedankt voor uw beoordeling en feedback! Dit helpt ons bij het verbeterproces.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire