Pluspunten
VerbeterpuntenSnellere levering en zorgvuldigheid. Ik heb iets besteld wat nooit is afgeleverd: een groen coltruitje maat M van Cast Iron en een jeans van Scotch & Soda. Vlak daarna heb ik ook nog sokken besteld. Ik kreeg enkele dagen later een zwart coltruitje maat L geleverd van Hugo. Dit heb ik dus nooit besteld. Ik heb hierover gebeld met de klantenservice. De medewerkster adviseerde mij om direct opnieuw te bestellen zodat ik 't nog voor de kerst in huis zou hebben. De juiste maat (M) van het coltruitje was echter niet meer leverbaar zag ik op de website maar dezelfde dag kreeg ik een mailtje dat mijn bestelling alsnog verzonden was. Deze mail ontving ik op 18 december jl. Tot op heden is er nog niets bezorgd. Zojuist heb ik ontdekt dat de track & trace service meldt dat het pakje is afgeleverd maar ik heb niets ontvangen. Al met al rommelig en raadselachtig.
Beste George, jammer om te horen dat u deze ervaring heeft met Only for Men. Als u uw klacht naar [email protected] stuurt kunnen mijn collega's eventueel kijken waar uw pakket nu echt is gebleven.
Pluspunten
De winkel zelf is beter dan de trage website
VerbeterpuntenDe maten wijken heel erg af, een 98 de ene keer is soms groter dan een 102 en kleiner dan een 96. Levering naar de winkel duurde bijna 2 weken (ook geen email gehad en in de winkel zeiden ze dat ik daarop moest wachten)
Beste Jeffrey, jammer om te horen dat u dit heeft ervaren met Only for Men. Wij doen ons uiterste best onze diensten te versnellen en te optimaliseren, zo ook de mailing voor bestellingen in winkels. Twee weken klinkt overigens wel erg lang. U kunt uw klacht sturen naar [email protected], dan pakken mijn collega's dit op en wordt er gekeken naar de oorzaak en eventuele oplossing.
Pluspunten
uitstekende kwaliteit en service en leuke aanbiedingen
Verbeterpuntengeen op/aanmerkingen prima service
Beste Ronald, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Goede kennis van zaken, leuk geholpen en alles onder een dak
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Beste Conny, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Goede keus en snelle levering.
Beste Bert, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Mooie merken
VerbeterpuntenZorg dat de online artikelen ook op voorraad zijn!!!
Beste Henk, bedankt voor je beoordeling en feedback. Dit helpt ons bij het verbeterproces.
Beste Henny, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Duidelijke website. Complete informatie. Prima communicatie. Snelle levering. Bovenal: kwalitatief goede kleding.
VerbeterpuntenTip: controleer de afgeprijste artikelen op juistheid.
Bedankt voor uw beoordeling en feedback!
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke uitleg en voorbeelden op de website.
Beste Anne, bedankt voor je beoordeling!
Beste Sjeff, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering. Gratis en gemakkelijk retouren. En goed verpakt! Super leuk cadeau kunnen kopen voor me vriend voor onder de boom dit jaar.
Beste Marloes, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Ruim assortiment.
VerbeterpuntenBestelling is bij PostNL kwijtgeraakt, kan OFM op zich niets aan doen. Na melding ervan mag je wel verwachten dat ze zelf initiatief nemen en actief werken aan een oplossing. Dit is niet gebeurd. Na 2 weken is op mijn verzoek de order geannuleerd. Aankoopbedrag word retour gestort, maar wel met aftrek van de verzendkosten! Raar dat je als klant hiervoor moet betalen terwijl de fout ergens anders ligt.
Beste heer/mevrouw, jammer om te horen dat u deze ervaring heeft met Only for Men. Naast dat het kwijtraken van uw bestelling erg vervelend is, hadden wij echter wel de verzendkosten naar u terug over moeten maken. Kunt u ons een mail sturen naar [email protected]? Dan gaan wij dit voor u oplossen.
Pluspunten
Mooie kleding. Snelle afhandeling
Beste Louise, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Veel keuze, mooie winkel (beleving) en leuke acties.
Beste Frank, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Vlugge levering. Zeer goede kwaliteit van de geleverde kleding.
Beste Etienne, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
De keuze aan hemden is goed, ook kwaliteit van de producten is zeer goed. De gebruikservaring op de website is ook zeer overzichtelijk.
Verbeterpuntende hemden waren ondanks wat korting toch nog altijd vrij duur
Beste Stefaan, bedankt voor je beoordeling en feedback!
Pluspunten
Niets aan te merken
Beste Diana, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Prima webshop
VerbeterpuntenGeen melding wanneer aanwezig in winkel wanneer daar bestelling is aangekomen
Beste heer Vink, bedankt voor uw beoordeling!
Beste Jo, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Alles goed
VerbeterpuntenCommunicatie naar mannen gaat veel via de voetbal insteek - graag meer auto's/racen etc.
Beste Han, bedankt voor je beoordeling en feedback! Ik geef je verzoek door aan onze marketing afdeling.
Pluspunten
Snelheid
Beste Ronald, bedankt voor je beoordeling!
VerbeterpuntenStop met verzendkosten
Beste Adrie, bedankt voor je beoordeling en feedback. Ik heb je opmerking over de verzendkosten intern doorgegeven.
Pluspunten
Alles, leversnelheid, retourafhandeling. Kwaliteit kleding Top
Beste Jos, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
gevarieerd aanbod, in aanbiedingen goede prijzen. overhemden met boorden met patronen
Verbeterpuntenduidelijk maatvoering voor kleding (cm-ers per maat) ivm online bestellingen. Het is nogal een verzoeking om uit te vinden wat de maten nu precies betekenen. Strijk of kreuk vrije overhemden
Beste Marcel, bedankt voor je beoordeling en feedback!
Pluspunten
tevreden met de producten
Verbeterpuntende informatie over verzending laat echt te wensen over. en klantenservice antwoordt na dagen pas. wel met excuses, maar daar heb je niet veel aan als je info wilt.
Beste Arnold, bedankt voor je beoordeling en feedback. Door de drukte hebben wij in december later gereageerd op mails dan normaal. Excuses daarvoor.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire