Pluspunten
Snelle levering, uitstekend assortiment!
Beste Bart, bedankt voor je beoordeling!
Beste Erik, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Prettige zaak, fijne bediening
Verbeterpunten?
Beste Annemieke, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Snel en netjes prima bedrijf
Beste Ab, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering en uitstekende kwaliteit van het geleverde uit de outlet.
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Beste Hans, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Mooi aanbod goede merken. En vast voor andere producten wel een goede afhandeling
VerbeterpuntenZorgen Dat de dingen die jullie verkopen op voorraad zijn en niet nageleverd moeten worden vanaf de leverancier. Contact gehad met klantenservice die vertelde dat het er binnen 2 dagrn was. Helaas hier ook niet van op de hoogte gehouden. Uiteindelijk te horen gekregen dat het niet meer leverbaar was waardoor de bestelling vervolgens alsnog geannuleerd was. Erg jammer allemaal.
Beste Jerry, excuses voor het ongemak. Wij bewaren onze voorraad in de winkels, waardoor het helaas kan voorkomen dat een artikel dubbel verkocht wordt. We zijn druk bezig om dit probleem op te lossen.
Pluspunten
Mooie collectie
VerbeterpuntenMeerdere artikelen besteld voor meer dan 500 euro. Toch verzendkosten moeten betalen. Daarnaast bleek 1 artikel niet beschikbaar. Pas na verzending en ontvangen pakket werd ik hierover geïnformeerd.
Beste Nico, excuses voor het ongemak. Helaas rekenen wij voor alle bestellingen verzendkosten. Op die manier kunnen we onze prijzen scherp houden. Wat betreft het missende artikel: we zijn op dit moment druk bezig om onze voorraadinformatie duidelijker te vermelden.
Beste Heleen, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenVoorraad volgens de site, maar werd toch niet geleverd en dat krijg je een kortingscode die 1 maand geldig is.
Beste Remco, bedankt voor je beoordeling en feedback. Dit helpt ons bij het verbeterproces.
Beste Albert, bedankt voor je beoordeling!
Beste Wilma, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Duidelijke website, heeft er wel een tijdje uitgelegen.
Beste Istvan, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Goede en snelle service.
VerbeterpuntenSnellere levertijd.
Beste Bart, bedankt voor je beoordeling!
Beste Rob, bedankt voor je beoordeling!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
tot nu toe altijd positieve ervaringen gehad
Verbeterpuntenactie opgezet waarin ik een bestelling heb geplaatst van 4 onderdelen. hoewel dit bij een goede webstore direct wordt gereserveerd en nooit dubbel kan worden uitgegeven gebeurde het bij mijn bestelling 3 van de 4 keer. niet zomaar 1 keer verkeerd, maar 75% van mijn bestelling is niet geleverd. vervolgens is de korting ongevraagd aangepast en betaal ik voor 1 blouse 3 keer meer dan de bestelling die ik geplaatst heb. communicatie hieromtrent, maar ook ongevraagd aanpassen van de bestelling en een totaal andere prijs vind ik ongepast.
Beste Marnix, excuses voor de rommelige afhandeling van uw order. Is dit probleem inmiddels opgelost? Zo niet, kunt u ons dan een mail sturen via [email protected]?
Pluspunten
Snelle duidelijke levering. Mooi en stevig verpakt.
Beste Dennis, bedankt voor je beoordeling!
Beste Peter, bedankt voor je beoordeling!
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Zeer goede service.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Raymond, bedankt voor je beoordeling!
Beste Jan, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Goede site, vlotte levering.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Bernhard, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Mooie goedgeprijsde kleding.
VerbeterpuntenMelding wanneer bestelling beschikbaar is in winkel om hem op te halen.
Beste Joris, bedankt voor je beoordeling en feedback!
Beste Wes, bedankt voor je beoordeling!
Beste Dirk, bedankt voor je beoordeling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire