Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
kwalitatieve producten en ruime keuze met daarbij scherpe actie's
Beste Rob, bedankt voor je beoordeling!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en dito service!
Beste Frans, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Bedrijf stuurde mij bestelling toe met vlekken in overhemd. Ze wisten het en sturen het gewoon toe. De boodschap die via de mail apart gestuurd werd was: "u kunt het wassen en dan zijn de vlekken er uit". Nou niet dus. Nou moet ik als klant hun probleem oplossen. Terugsturen en naar het postkantoor brengen. Hele slechte service dus. Nooit meer Only for men dus.
VerbeterpuntenDe klant geen tweedehands rommel sturen maar nieuwe producten zonder vlekken. Zelf de problemen oplossen en hier niet de klant mee opzadelen.
Beste Mike, we vinden het erg jammer dat u deze vervelende ervaring hebt met onze webshop. Waarschijnlijk was dit het laatste artikel dat hiervan nog leverbaar was. Kunt u uw klacht mailen naar [email protected]? Dan zoeken we uit wat er precies mis is gegaan.
Pluspunten
Super goede klantenservice. En altijd even correct in hun bewoording in de mail. Super goed team.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten te vinden. Blijf zo doorgaan. Echt super goed team.
Beste heer Toethuis, bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Mooie herenkleding en een goede service.
Beste Henk, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Super snelle levering, jammer dat, ik niet alle bestelde artikelen bezorgd kreeg. Reden uitverkocht.
Beste Mirjam bedankt voor je beoordeling en feedback. We nemen dit mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
Prima snelle levering
Verbeterpuntengeen
Beste Richard, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
duidelijke website, goede omschrijvingen, groot assortiment ook voor minder gangbare maten, snelle levering
Beste heer van Sanden, bedankt voor uw beoordeling!
Beste Edwin, bedankt voor je beoordeling!
Geen actie opzetten en promoten als je het niet waar kunt maken... en vervolgens afgescheept worden met een simpele korting als excuus.
Beste heer/mevrouw, we vinden het erg jammer dat u deze vervelende ervaring hebt met onze webshop. Wij zijn volop bezig dit in de toekomst niet meer te laten gebeuren.
Pluspunten
goed en leuk en breed assortiment, iets voor alle leeftijds categorien.
Verbeterpuntenblijkbaar was er een trui niet meer leverbaar, aangezien deze als "geannuleerd" stond op de verzend papieren. hier heb ik verder geen enkele mededeling of melding over gekregen. een paar dagen later kreeg ik mijn geld terug gestuurd. Dit soort dingen kunnen gebeuren, maar meld dit even in een mail. De manier waarop dit werd afgehandeld is niet echt klantvriendelijk.
Beste Bas, we vinden het erg jammer dat u deze ervaring hebt gehad bij uw aankoop. Kunt u uw klacht mailen naar [email protected]? Dan zoeken we uit waar het mis is gegaan, normaliter brengen wij klanten op de hoogte van eventuele voorraadverschillen in een persoonlijke mail.
Pluspunten
Makkelijke site en overzichtelijk. Bestelling was snel binnen, compleet en volgens verwachting.
Beste Paul, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering Goede verpakking Goede aftersales
Beste Hans, bedankt voor je beoordeling!
Beste Edwin, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Veel keus, prima artikelen, uitstekende kwaliteit tegen goede prijzen
VerbeterpuntenVoorraad actueel bijhouden, zodat je niet een schrijven krijgt dat artikel niet meer leverbaar is. Wel prima tegemoetkoming in de vorm van korting
Beste Hans, bedankt voor je beoordeling en feedback. We nemen dit mee in ons verbeterproces!
Pluspunten
Zeer goed advies in winkel gehad. Hierdoor via webshop bestelling gedaan. Advies was bij voorgaande bezoeken aan de winkel zeer slecht. Dus liep eigenlijk alleen de winkel in om even te kijken en niks te kopen.
VerbeterpuntenIn het verleden probeerde personeel mij produkten te verkopen die echt niet zaten. Veel te wijd of te kort. Laatste keer was het advies eerlijk en goed.
Beste Ronald, bedankt voor je beoordeling en feedback. Ik zal het compliment overbrengen aan de bezochte vestiging.
Pluspunten
Snelle verzending en perfecte retourdocumenten bijgevoegd! Ze waren gelukkig niet nodig :-)
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering. Erg netjes verpakt!
VerbeterpuntenGeen!
Beste Patrick, Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Brede collectie van kwaliteitskleding. Snel geleverd.
Beste John, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Snelle service en zeer mooi en netjes verpakt.
Beste Nico, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
mooie aanbiedingen, zoals 4 overhemden voor 99 Euro
VerbeterpuntenVan de 4 overhemden was er 1 niet leverbaar heb netjes het geld terug gehad maar had liever een ander overhemd uitgezocht maar dat kon niet meer
Beste Ronald, we vinden het erg jammer dat u deze vervelende ervaring hebt gehad bij uw aankoop. Er was sprake van een erg drukke tijd, wij zijn volop bezig dit in de toekomst niet meer te laten gebeuren. Hopelijk zien wij u in de toekomst weer terug op onze webshop of in een van onze winkels.
Beste Fons, bedankt voor je beoordeling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire