te veel wordt niet geleverd kortingscode werkt niet pas na paar dagen reactie van klantenservice, en daardoor bijna niets meer leverbaar wat ik wil
Beste meneer/mevrouw van Rijt, we vinden het erg jammer dat u dit heeft ervaren tijdens uw aankoop. Kunt u uw klacht mailen naar [email protected]? Dan zoeken we uit wat er mis is gegaan en regelen we een kortingscode die wel werkt, mocht dit probleem er nog steeds zijn.
Verzending duurde lang en track en tracé nummer werd verstuurd terwijl pakje al was geleverd
Bedankt voor uw feedback, we nemen dit mee in ons verbeterproces.
Beste Tjitse, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Mooie producten
VerbeterpuntenOp de hoogte houden van levering!
Beste Frits, bedankt voor het aangeven van het verbeterpunt. We nemen dit dan ook mee in ons verbeterproces. We vinden het erg jammer dat u deze ervaring heeft met onze webshop. Kunt u uw klacht mailen naar [email protected]? Dan zoeken we uit wat er mis is gegaan.
ervoor zorgen dat wanneer er on-line besteld wordt de vermelde voorraad ook daadwerkelijk klopt.
Beste Peter, bedankt voor je feedback. We nemen dit mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
snelle en adequate levering
Verbeterpunten1 van de 4 hemden had dezelfde maat als de anderen maar paste niet terwijl die anderen wel prima pasten
Beste Tibert, vervelend om te horen dat de pasvorm niet overeen kwam. Dit kan helaas gebeuren. Je mag dan altijd het overhemd retourneren. Excuses voor het ongemak.
4 producten besteld. Slechts 1 geleverd. Levertijd was langer dan een week.
Beste heer Brouwer, excuses voor de langere levertijd en foutieve voorraadinformatie. We hebben ons voorraadsysteem inmiddels aangepast waardoor dit niet meer zo snel kan gebeuren.
Pluspunten
Goede webshop, professionele afhandeling, vriendelijke mensen in de winkel.
VerbeterpuntenEr zou ook een niet getailleerde keuze moeten zijn qua vlotte kleding. Waarom is dit in NL een probleem maar in Duitsland niet? blijkbaar leven er in NL meer slanke mannen. Het zou mooi zijn als OFM haar assortiment zou uitbreiden met regular fit ipv slim fit.
Bedankt voor uw beoordeling en feedback: we nemen dit mee in ons verbeterproces!
Bedankt voor je beoordeling Jos!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit herenkleding. Lage prijzen. Heel veel aanbiedingen en mijn maat (43) is vrijwel altijd op voorraad.
VerbeterpuntenBlack market sale was een beetje te veel van het goede, ik kreeg mnaar 1 van de 4 bestelde overhemden binnen. Voor 22,50 en gratis bezorgd, dat dan wel. Oh en een tegoedbon van 50 euro die ik kon inzetten om de 3 resterende overhemden te bestellen. Dus eigenlijk geen verbeterpunt maar een goede bestel-ervaring :-)
Bedankt voor je beoordeling en feedback Carlo. We waren zelf ook overrompeld door het grote succes van de Black Friday sale; volgend jaar zijn we hier beter op voorbereid!
Bedankt voor je beoordeling Gerrit!
Pluspunten
Vlot werkende webshop, eenvoudige levering via de winkel en interessante aanbiedingen van prima kwaliteit.
VerbeterpuntenDoe zo verder. Behoud de interessante promoties.
Bedankt voor je beoordeling Roel!
Pluspunten
Kwaliteit en prijs
Bedankt voor je beoordeling Seyit!
Pluspunten
Goede webshop
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Hele fijne kleding. Veel keus.
VerbeterpuntenFlexibelere omruil beleid. Wanneer je iets terug stuur en wil ruilen is de actie vaak afgelopen.
Bedankt voor je beoordeling en feedback!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Bestelling weer perfect afgewerkt en bezorgd!
Pluspunten
Goede correspondentie over status besteling Kwaliteit van bestelde overhemden erg goed
Bedankt voor de beoordeling Jaap!
Pluspunten
Snel en netjes retour afgehandeld. Jammer dat het zo klein valt.
Bedankt voor de beoordeling en feedback!
Ik kreeg een andere kleur overhemd toegestuurd dan besteld
Beste Sandra, excuses voor het ongemak. Is dit probleem inmiddels opgelost? Zo niet, kun je ons dan een mail sturen via [email protected]?
Pluspunten
Een goed bedrijf. Mooie aanbiedingen. Goede kwaliteit producten. Vriendelijk personeel. Gaan mee met de tijd.
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor de beoordeling Roger!
Pluspunten
Prima prijs en sbnelle levering
Bedankt voor de beoordeling Ad!
Pluspunten
Snelle levering, keurig kostuum, mooie korting, kortom alles voor de mode- en budgetbewuste man!
VerbeterpuntenEigenlijk geen. Communicatie is prima, de website is overzichtelijk.
Bedankt voor de beoordeling Quintijn!
Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering.
Bedankt voor de beoordeling Rob!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire