Pluspunten
snel , mooie aanbiedingen en juiste levering en komt afspraken correct na.
Bedankt voor de beoordeling Rudi!
Bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
Hele mooie shirts!
Bedankt voor de beoordeling Anna!
Pluspunten
Top spullen, mooi en goed geleverd.
VerbeterpuntenHelaas niet alle producten leverbaar en hoorde het pas later. Wel leuke extra korting.
Bedankt voor de beoordeling en feedback Michael: dit helpt ons in het verbeterproces.
Pluspunten
Uitstekende collectie kleding en merken
VerbeterpuntenBestellingen via de website duren soms erg lang voordat je deze hebt. Heb op black friday 4 blousen besteld en heb deze nog niet en ook geen mail waarom het vertraagd is. In deze tijd moet je het minimaal binnen 2 dagen in huis hebben.
Beste Martijn, helaas bieden wij geen gegarandeerde 24 of 48 uurs levering. Op de website staat dat in de regel het product binnen 2 á 3 werkdagen geleverd wordt. Daarnaast kan het zijn dat de bestelling vertraagd is door de extreme drukte. Excuses voor het ongemak!
Pluspunten
Fijn en deskundig geholpen bij de vestiging in Geldermalsen. Top service!
Bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
Weer correct
VerbeterpuntenSneller levering als dat mogelijk is
Bedankt voor de beoordeling en feedback!
Bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
ben nog steeds aant wachten al 2 weken. mvg
Beste Daniel, helaas is dit pakket zoekgeraakt bij PostNL. We hebben daarom een onderzoek opgestart en geven je z.s.m. een terugkoppeling hiervan. Excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Mooie spullen, snelle levering
Bedankt voor de beoordeling Peter!
Pluspunten
Makkelijk zoeken Nette site
VerbeterpuntenPrijzen scherper Nabestellen maten bij aanbiedingen
Bedankt voor de beoordeling en feedback Dennis!
Pluspunten
Goed verzorgde site met nette aanbiedingen. Tracking pakket goed verzorgd. Communicatie is zeer goed. Ook bij misgrijpen in magazijn.
VerbeterpuntenAccurate magazijnvoorraad is een verbeterpunt. In artikel was niet meer voorradig en dat is slordig. Zeker als er geen vervanging is en de centjes zijn nog niet retour. Dat is bij iedere online winkel zo, maar zal in de toekomst net zo snel moeten als de betaling vooraf.
Bedankt voor de beoordeling en feedback Sjaak! We waren nogal overrompeld door het enorme Black Friday succes. Volgend jaar zijn we voorbereid!
Pluspunten
snelle service, goede tracking, goede prijs
Bedankt voor je beoordeling Taco!
Pluspunten
Alles, maten goed, kleuren goed, levertijd goed, prijs ghoed
Bedankt voor je beoordeling Jan!
Pluspunten
Correcte levering
Verbeterpuntente weinig ervaring
Bedankt voor je beoordeling Gerard!
Pluspunten
Binnen 2 dagen in huis.
VerbeterpuntenDe kwaliteit van de geleverde hemden is laag. Ze zijn bijna niet te strijken, maar dat is nog niet zo slecht als hun klantenservice. Ik heb nog nooit zo'n trage, botte en lompe klantenservice meegemaakt. Ik had hemden besteld en die werden geleverd op Black Friday. Opeens hadden ze een betere actie, dus ik heb netjes gemaild of ik de hemden terug moest sturen en opnieuw bestellen of dat er iets geregeld kon worden (ik vond het niet netjes om hen onnodig op kosten te jagen qua verzendkosten). Kortingsbon op een nieuwe bestelling was wat mij betreft prima geweest. Op zaterdagmorgen (dag na Black Friday) gemaild en op maandag nogmaals gemaild, omdat ik geen reactie heb ontvangen. Op dinsdag na afloop van de actie wordt pas gereageerd. Reactie is "jammer helaas, had je het maar moeten terugsturen" Er zijn webshops met betere kwaliteit, betere service en betere prijzen. Ik raad deze partij dan ook ten zeerste af.
Beste Ivo, onze klantenservice is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur en maandag- en dinsdagavond tot 20.00 uur. Dit staat op onze website vermeld. Je mail is op dinsdag (binnen 2 werkdagen) opgepakt. Zoals ik in mijn eerdere reactie al heb aangegeven is het niet eerlijk om de mensen die netjes tot de acties op Black Friday hebben gewacht te passeren en iedereen die de week ervoor overhemden heeft gekocht van dezelfde actie gebruik te laten maken. Zo werkt een 'actie' natuurlijk niet. We vinden het erg jammer dat je, enkel omdat je geen korting heb gekregen, onze webshop ten zeerste afraadt. Een nieuwe bestelling plaatsen tijdens de actie en de oude retourneren had geen enkel probleem geweest. Dit kan altijd binnen 30 dagen.
Pluspunten
toplocatie, prachtige winkel, kwaliteitskleding, veel keus, klantvriendelijk, in een woord Top!
Het duidelijk maken van de twee pasvormen in de maat xxl, en zorgen voor een voorraad in de pasvorm Classic
Beste mevrouw Zundert, kunt u ons een mail sturen via [email protected]? Dan kan ik voor u uitzoeken wat er aan de hand is.
Pluspunten
Mooi en breed assortiment, duidelijke informatie op de website
VerbeterpuntenLevertijd mag soms ietsje sneller
Bedankt voor je beoordeling en feedback Gert!
Pluspunten
Mooie spullen snel ontvangen! Zeer tevreden
Bedankt voor je beoordeling Frank!
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenRogier
Bedankt voor je beoordeling Rogier!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire