Bedankt voor je beoordeling Ruud!
Pluspunten
Snelle service, gebruikersvriendelijke site.
VerbeterpuntenKleur van de kleding op de site, correspondeert niet echt met de kledingkleur in werkelijkheid. Blauw blijkt toch groen te zijn. Terwijl ik me nooit heb kunnen betrappen op kleurenblindheid.
Bedankt voor je beoordeling en feedback Frank. We gaan wat kritischer kijken naar de afbeeldingen op onze website.
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Ik moest artikel terug sturen omdat de maat niet goed was. Ik had zeer snel mijn geld terug
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Er werd snel en keurig geleverd. Ook het ruilen was snel en netjes geregeld. Chapot!
VerbeterpuntenN.v.t.
Bedankt voor je beoordeling Marcel!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Goede, overzichtelijke webshop. Snelle levering.
Bedankt voor je beoordeling Peter!
Pluspunten
Jullie waren supersnel in het omruilen. Had verkeerde maat. Net op tijd voor mijn reis bedankt
Bedankt voor je beoordeling Anthon!
Bedankt voor je beoordeling Mark!
Pluspunten
Veel keuze voor iedere portemonnee.
VerbeterpuntenVlak nadat ik mijn aankoop had gedaan, kwam de actie 4 voor € 99,95 terwijl ik nog 3 voor € 99,95 had. Dit is dan natuurlijk best jammer.
Beste Ruben, Vervelend dat je nét voor de actie al 3 overhemden hebt gekocht. Je mag natuurlijk altijd de drie overhemden gratis retour sturen en alsnog gebruik maken van de nieuwe aanbieding. Het is voor ons helaas niet mogelijk om van tevoren een waarschuwing te geven dat er een actie aan zit te komen ;) We hopen dat je alsnog veel plezier hebt van de overhemden! Vriendelijke groet, Klantenservice Only for Men
Pluspunten
Duidelijke site. Scherpe prijzen. Afterpay is ook ideaal. Snelle levering. Pak besteld, pantalon goed, colbert te klein. Maat groter besteld, colbert goed, pantalon te groot. Beide retour gestuurd. Binnen 2 dagen bevestiging van retour. Super snelle sevice en afhandeling.
Bedankt voor je beoordeling Reinier!
Pluspunten
Vlotte bezorging. Nette retourafhandeling
Bedankt voor je beoordeling Peter!
Pluspunten
Snelle levering en snelle refund van de teruggestuurde zending.
Bedankt voor je beoordeling Saskia!
Pluspunten
Kan niet anders zeggen, dan dat de bestelling prima is afgehandeld: snel, goed verpakt. Mooi kostuum.
Bedankt voor je beoordeling Maud!
Bedankt voor je beoordeling Ilona!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Prima service!
Bedankt voor je beoordeling Walter!
Pluspunten
Snelle levering, veel merken voor mannen met Nederlandse pasvorm (lang en breed). Shirts van hele goede kwaliteit voor scherpe prijzen. Retourzendingen worden binnen een week verwerkt. Ik beveel dit bedrijf zeer aan.
Verbeterpuntenbij Girav op de website staan lengte en breedtematen van het model. Dit zou voor Only for men ook een goede tip zijn, want dan kun je een beetje indenken hoe het kledingstuk qua pasvorm is. Daardoor zou je wellicht het aantal retourzendingen kunnen beperken. Ook kun je erbij zetten Shirts bijvoorbeeld ruim vallen e.d.
Beste Hidde, Bedankt voor je positieve beoordeling. Naast de artikelen op onze website hebben wij altijd een maatwijzer staan: heb je die al gezien? Verder staat bij de productomschrijvingen meestal de lengte van het model dat de kleding aanheeft, om een inschatting te maken. Met vriendelijke groet, Klantenservice Only for Men
Jammer dat we eerst een overhemd met een gat kregen toegezonden. Toen we hem retourneerde, kregen we 'h nog een keer opgestuurd. Daarna is het goed opgelost. Jammer dat het bedrijf op zondag geopend is. Ik zou graag zien dat Only for men op zondag gesloten is. Omdat het bedrijf op zondag open is, zal ik het collega's niet aanbevelen. als het bedrijf op zondag gesloten is, zal ik het aanbevelen bij collega's, vrienden en familie.
Beste heer/mevrouw van Manen, Vervelend dat de oplossing even op zich liet wachten. Excuses daarvoor. Gelukkig is het uiteindelijk goedgekomen! Wat betreft de openingstijden.. Only for Men is er voor alle mannen: dus ook voor de mannen die op zondag willen winkelen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Only for Men
Pluspunten
Snelle levering. Goede producten en service
VerbeterpuntenTot dusver geen
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Snel mooi en goed verpakt en retourneren geen probleem
Bedankt voor je beoordeling Ellen!
Pluspunten
Deskundig advies en snelle service
VerbeterpuntenOpen een vestiging in Tilburg
Bedankt voor je beoordeling Remco!
Pluspunten
Komen afspraken correct na. Ook flexibel daarin.
Bedankt voor je beoordeling Bert!
Pluspunten
bestelling is er keurig op tijd. Mooi ingepakt. Enveloppe met de factuur en dergelijk in plaats van in de doos meegekiept
Bedankt voor je beoordeling Kaat!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire