Pluspunten

Snel en duidelijk

Pluspunten

Zeer netjes verpakt en verzonden en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke site

Jammer dat niet alles op voorraad is foutjes in de voorraadbeheer

Pluspunten

Netjes verpakt en snelle levering!

Pluspunten

doe peter de krom de groeten

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Snel geleverd. Retouren correct en snel verwerkt

Pluspunten

Snelle levering, top product en perfect geholpen door klantenservice bij een verzoek.

Pluspunten

Mooie kostuums, goede prijs-kwaliteitsverhouding. Snel bezorgd, keurig verpakt.

In de maat die ik nodig had, was er weinig keus in kostuums. Blauw, blauw of blauw. Op de foto's was het verschil ook lastig te zien. Het zou prettig zijn als er per kostuum een duidelijke foto zou zijn waarop de structuur van de stof goed uitkwam.

Pluspunten

Duidelijke website. Men verwittigt nu (eindelijk) als het pakket verzonden is met trackcode. (was in het begin van mijn eerste bestelling niet zo)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Redelijk assortiment

Trage klantenservice, tot 2 keer toe kapotte poloshirt opgestuurd gekregen, kennelijk geen kwaliteitscontrole

thuis bezorgen

Pluspunten

goede website afspraakbetrouwbaar koopjes

Pluspunten

Prima keuze Snelle levering Goede communicatie

2 sterren: slechter dan verwacht

Zorgen dat de winkels op de hoogte zijn van retouren beleid Ik werd teruggestuurd met mijn weborder. Hier mogen wij niets mee doen. Een uur later teruggegaan met bewijs dat dit wel kan. Ja ze wilde de doos wel retourneren. Ik wilde een aantal zaken houden, een aantal items retouneren en aantal item ruilen voor een andere maat. Ik dacht dit doe ik in de winkel kan ik meteen passen. Een goede verkoper regelt ziet dit als een kans Nu is de hele bestelling retour gegaan en kom ik wellicht niet meer terug

Pluspunten

Snelle levering. No nonsense1

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie en gemakkelijke website, af en toe aanbiedingen van kleding zoals 2 voor de prijs van 1, of 3 voor de prijs van 2

Jammer maar toch verzendkosten (€ 2,95) bij een artikel van € 69,-

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes snel een fout hersteld

Kijk voor je iets opstuurd in de doos (beschadigde schoenen)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het product is van hoge kwaliteit zeker in termen van prijs/kwaliteit verhouding.

De aftersale is dramatisch. Ik heb geen melding gehad dat mijn pakket bij het afhaalpunt is afgeleverd. Bij het ophalen van het pakket werd het product in mijn handen gedrukt zonder mijn identiteit te controleren. Een ieder had het pakket dus mee kunnen nemen. Toen ik vroeg of ik de producten kon passen werd ik redelijk geholpen. Er kwam echter een andere klant opdagen waardoor de aandacht van de verkoper volledig weg was. Nadat ik mijn producten gepast had, heb ik zelf het bonnetje uit het pakket moeten pakken. Wanneer ik dit niet gedaan had dan had ik geen bon gehad. Het doen van internetaankopen bij dit bedrijf raad ik dan ook niet aan. Thuisbezorgen kost overigens geld (ook als je voor meer dan 100 euro besteld, dat is natuurlijk jammer).

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire