3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Webshop

Pluspunten

breed aanbod goede website goede klantservice

goed adresseren van pakketten, voorkomt verwarring bij postnl affhaalpunten

Pluspunten

Superzaak, veel mooie kleding van goede kwaliteit. Verzending en service prima geregeld!

Pluspunten

- prijs - retour geld snel terug - snelle levering - keurige site

- doe iets aan je SEO en SEA als je acties hebt, wat betreft merkkleren. Als het een iets langdurige actie is, kan men zelfs promotiewerk inzetten in de grote afzetmarken van Only for men.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb vandaag wel een hele slechte ervaring met Only For Men Nieuwegein. Ik heb kleding gepast en ga naar de balie om af te rekenen. Er lopen veel medewerkers rond, maar slechts een heer rekent af en die is met een grote klant bezig die ruim 700 euro moet afrekenen. Ik wacht geduldig, vindt het wel vreemd dat er verder niemand mag of kan afrekenen, terwijl er achter de balie een medewerker staat te bellen in een andere taal en mij diverse malen aankeek. Nu de klant heeft afgerekend en de verkoper de kleding heeft ingepakt, loopt deze gewoon weg en gaat weer in de winkel staan, waar verder geen klanten zijn. Niemand bekommert zich om mij terwijl ik al ruim 10 minuten wacht om af te rekenen. Ik heb om me heen gekeken en niemand maakte aanstalten om mijn kleding af te rekenen. Ik heb de kleding op de balie laten liggen en ben vertrokken en kom ook voorlopig niet mee terug. Ik was een van de eerste klanten in Geldermalsen en altijd goed geholpen, maar in Nieuwegein weten ze nog niet hoe ze klanten moeten binden.

Pluspunten

Snelle verzending, zorgvuldige verpakking, goede prijs-kwaliteitverhouding.

Pluspunten

snelle levering, als er iets fout gaat snelle oplossing.

Pluspunten

Ik had iets terug gestuurd om te ruilen. Vervangend artikel was er heel snrl. Vragen erover per e-mail erden ook zeer snel beantwoord. Echt een top service.

Pluspunten

Enorm goede service door Olaf van de klantenservice. Door hem kom ik bij jullie terug.

Zorgen dat de bestellingen die je ook besteld opgestuurd kunnen worden. 2 keer gehad dat een deel van de bestelling niet geleverd kon worden ivm niet meer voorradig.

Pluspunten

Heel snel geleverd..perfect

Pluspunten

Foto's en omschrijving komen overeen met het product. Mooie kwaliteit kostuum geleverd. Snelle levering en geen extra hoge verzendkosten!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

I ordered Cole Haan shoes size 9 i got size 10 i realize it after i went outside, lucky me my friend bought it from me but i lost 40 euro. Really bad first buy, first mistake. Just do not buy online people there do not think to much I see

Just think before u send something or learn to read order description, but somethimes even this can be to hard,

Pluspunten

prima kwaliteit/prijsverhouding Snelle service en alles prima geregeld

Pluspunten

Snel en adequate

Pluspunten

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit kleding Prima webshop

Geen gratis verzending aan huis of bij een punt van PostNL. Alleen verzenden naar de winkel is gratis. Ondanks dat ik hier nu wel voor gekozen heb, vond ik het niet prettig. Volgende keer bestel ik bij een webshop met gratis aan huis levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zorgen dat de voorraad op de site klopt

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik wilde een spijkerbroek bestellen en heb daarnaast nog twee andere producten besteld. De spijkerbroek werd niet geleverd, de andere wel. Als ik alsnog een andere spijkerbroek bestel betaal ik wel twee keer de verzendkosten. Ik zou graag de mogelijkheid hebben gehad een andere broek te bestellen danwel de zending te annuleren. Ik vul nu 'nee' in hoewel een eerdere ervaring wel positief was.

Pluspunten

leuke aanbiedingen, mooi assortiment

geen

Pluspunten

Alles was prima geregeld.

NVT.

Pluspunten

Snelle en goede levering.

Nu geen

Pluspunten

Heldere en duidelijke service! Snelle levering.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire