VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Openingstijden Service
VerbeterpuntenBij reourneren sneller aankoopbedrag terugstorten
Beste Gert-Jan, Bedankt voor de mooie beoordeling. We zullen het verbeterpunt meenemen in ons proces. Groet, Team Only for Men
Pluspunten
Verzoek tot versnelde levering werd gehonoreerd conform de op de site beschreven procedure. Top!
VerbeterpuntenNormale leveringstermijn van 2-3 dagen kan sneller.
Beste Hans, Bedankt voor de genomen tijd ons te beoordelen. Fijn dat je zo tevreden bent over de service. De verbetering van de levertijd staat hoog op op ons lijstje, dank je wel voor de tip! Groet, Team Only for Men
Pluspunten
Goede keuze mogelijkheden, snelle service, prima assortiment .
VerbeterpuntenNvt
Beste Jan, Bedankt voor deze hele mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Groet, Team Only for Men
Beste Danielle, Bedankt voor de genomen tijd ons te beoordelen. Fijn om te zien dat je zo tevreden bent! :-) Groet, Team Only for Men
Beste, Bedankt voor de genomen moeite een beoordeling te plaatsen. Hopelijk zien we je weer snel terug in onze webshop of winkels! Groet, Team Only for Men
Pluspunten
ruime keuzes snelheid perfecte verpakkingen administratieve afwikkeling retouren vlot leuke outlet voordelen
Verbeterpuntenproductinformatie
Beste Jan, Bedankt voor de mooie beoordeling en toelichting. We zijn druk bezig álle producten te voorzien van de informatie. Groet, Team Only for Men
Pluspunten
Goede deals Kwaliteit is hoog
VerbeterpuntenAssortiment uitbreiden
Beste, Bedankt voor deze mooie beoordeling. We zullen het verbeterpunt meenemen. Groet, Team Only for Men
Pluspunten
Mooie overzichtelijke webshop, met prima zoekfuncties. Scherpe prijzen en snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Beste Chris, Hartelijk dank voor de genomen tijd om ons te beoordelen. Fijn dat je zo tevreden over ons bent :-)! Groet, Team Only for Men
Sneller leveren en beter inzicht in de vestelling
Beste Nadjib, Bedankt voor de tip, dit zullen we zeker meenemen in het verbeterproces! Groet, Team Only for Men
Verbeterpuntengeen
Beste Henmar, Hartelijk dank voor de genomen tijd om ons te beoordelen. Fijn dat je zo tevreden over ons bent :-)! Groet, Team Only for Men
Beste, Wat een mooi cijfer en bedankt voor de genomen moeite! Dank je wel! Groet, Team Only for Men
Pluspunten
sale
Beste Permchan, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groet, Team Only for Men
Pluspunten
Kwaliteit en service.
Beste Albert, Fijn dat je zo tevreden over ons bent en bedankt voor de fantastische beoordeling! Groet, Team Only for Men
Pluspunten
snel en betrouwbaar goede communicatir
Verbeterpuntengeen
Beste, Hartelijk dank voor de genomen tijd om ons te beoordelen. Fijn dat je zo tevreden over ons bent :-)! Groet, Team Only for Men
Pluspunten
Leuke sale , snelle levering , keurig verpakt
Beste Jens, Fijn dat je zo tevreden over ons bent en bedankt voor de mooie beoordeling! Groet, Team Only for Men
Hoi Jacco, Bedankt voor de genomen moeite ons te beoordelen! Leuk om te zien dat alles naar wens is! Groet, Team Only for Men
Pluspunten
Snelle levering, keurig verzorgd.
Beste Jeroen, Bedankt voor de genomen tijd ons te beoordelen. Goed om te horen dat alles naar je zin is :-). Groet, Team Only for Men
Pluspunten
Mooie kleding, snelle levering
Verbeterpuntenmeer aanbiedingen doen
Beste Rik, Bedankt voor de tip, dit zullen we zeker meenemen in het verbeterproces! Groet, Team Only for Men
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen 3S code gekregen waardoor PostNL de volgende dag aan de deur stond terwijl ik niet thuis was. Dus na het weekend kon ik mijn kleding in ontvangst nemen.
Beste Merlijn, Bedankt voor de genomen tijd ons te beoordelen. Normaliter ontvang je altijd een track & trace code, we gaan uitzoeken waarom dit niet is goed gegaan. Groet, Team Only for Men
VerbeterpuntenGeen idee
Beste Jaap, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groet, Team Only for Men
Pluspunten
Goed assortiment
Verbeterpuntentotale voorraad lijkt beperkt (ie vaak niet iets in mijn vrij gangbare maar (scoernern 45, broek 36/36 te vinden)
Beste, Bedankt voor de mooie beoordeling. We zullen het verbeterpunt meenemen in de toekomst. Groet, Team Only for Men
Pluspunten
Vlug, veilig en voordelig. Ik ben blij met deze aankoop. Ook het ophalen en passen in de winkel was prima.
Beste Wim, Bedankt voor de genomen tijd om ons te beoordelen en wat fijn om te lezen dat alles goed bevalt! Groet, Team Only for Men.
Pluspunten
Snelle levering, zaterdag bestelt > maandag bezorgd!
VerbeterpuntenMaten bij modellen vermelden, model (Pietje) is 1,85 lang en draagt maat L.
Beste, Bedankt voor de mooie mooie beoordeling! We doen ons best om alle producten van deze informatie te voor zien. Groet, Team Only for Men.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire