Goed om te horen! Met vriendelijke groet, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Goede reactie op de webshop Prettig dat de bestelling in de winkel kan worden ingeleverd en geretourneerd.
VerbeterpuntenIn de winkel is niet helemaal duidelijk welke artikelen wel of niet in de Sale zijn. In de reguliere rekken hangen soms ook Sale-artikelen.
Beste Jop, Hartelijk dank voor het achterlaten van een reactie. We stellen je beoordeling zeer op prijs. De opmerking met betrekking tot de sale-artikelen zullen we meenemen in het verbeterproces! Met vriendelijke groet, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Mooie collectie
VerbeterpuntenHeel slechte webshoplogistiek. Duurt veel te lang en na het maken van fouten (verkeerd product gestuurd) extreem klantonvriendelijk. Schandalig!
Creditcardbetaling in webshop gaf melding betaling niet geaccepteerd en werd wel afgeschreven. Fout in de site.
Goed om te horen! Met vriendelijke groet, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Goed en snel aangekomen.
VerbeterpuntenDe spelden van een vorige koper zaten er nog in. Beetje slordig.
Beste Paul, Hartelijk dank voor de genomen moeite om een reactie achter te laten. We stellen je beoordeling zeer op prijs. Vervelend van de spelden. We hopen dat je veel plezier beleeft van de aankoop. Met vriendelijke groet, Team OnlyforMen.nl
Goed om te horen, Bas. We stellen je beoordeling zeer op prijs! Met vriendelijke groet, Team OnlyforMen.nl
Goed om te horen! We stellen je hoge beoordeling zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Team OnlyforMen.nl
Goed om te horen! We stellen je hoge beoordeling zeer op prijs! Met vriendelijke groet, Team OnlyforMen.nl
Goed om te horen! Met vriendelijke groet, Team OnlyforMen.nl
Levertijd vrij lang, artikelen die ik besteld had bleken ineens niet op voorraad (toen ik zelf in belde), weinig informatie over voortgang bestelling.
Beste Florus, Hartelijk dank voor het achterlaten van een reactie. We stellen je beoordeling zeer op prijs. De opmerking over de voortgang van de bestelling nemen we mee in het verbeterproces van de webshop! Met vriendelijke groet, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Prachtige winkel in Doesburg, goede service, de betere merken en een fijne webshop!
Pluspunten
ruim assortiment mooie merken snelle levering gratis retour
Verbeterpuntengeen enkel verbeterpunt
Goed om te horen, Petra! Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Snelle levering en prima kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Super om te horen, Arie-jan! We stellen je beoordeling zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Team OnlyforMen.nl
Goed om te horen, Jelle! We stellen je beoordeling zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Inrichting van de winkels ziet er mooi uit.
VerbeterpuntenBij Only for men moet je de conclusie trekken dat het onderdoet aan Suitsupply en Society Shop. Aanbiedingen 2 voor, 3 voor, etc., etc., zijn ook werkelijk van die (goedkope) kwaliteit of pasvorm. Duurdere 'echte' merken, tja dat kan je overal krijgen voor die prijs. Voor de grensbewoners (Doesburg e.o.) zou ik zeggen even gas geven naar de Peek&Cloppenburg in Oberhausen of Dusseldorf (brandsofkosten haal je eruit)
Pluspunten
Prima assortiment
VerbeterpuntenService is ondermaats, er wordt niet op mails gereageerd en het aabod op de site klopt niet met de werkelijke voorraad. Helaas, de plank wordt op deze manier misgeslagen.
Pluspunten
De levering was super snel! Heel erg tevreden met mijn bestelling!
Goed om te horen, Shelma! Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Team OnlyforMen.nl
Goed om te horen, Wilco! Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team OnlyforMen.nl
Voor gratis retourneren vanuit België dient nu de klantenservice voor gecontacteerd te worden. De terugzendsticker zou er automatisch bij moeten zitten
Beste Bart, Hartelijk dank voor het achterlaten van een reactie. We stellen je beoordeling zeer op prijs! We nemen je opmerking over de retoursticker mee in het verbeterproces van onze webshop! Met vriendelijke groet, Team OnlyforMen.nl Met vriendelijke groet, Team OnlyforMen.nl
Goed om te horen, Jan! Met vriendelijke groet, Team OnlyforMen.nl
Verbeterpuntennvt
Goed om te horen! Met vriendelijke groet, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Snelle en perfecte levering, zonder extra kosten.
Beste Patrick, Hartelijk dank voor het achterlaten van een reactie. We stellen je beoordeling zeer op prijs! Met vriendelijke groet, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
allemaal goede kleding en pasvorm.
Verbeterpuntenlevering in 1 dag
Beste George, Hartelijk dank voor het achterlaten van een reactie! Wij stellen je beoordeling zeer op prijs! Met vriendelijke groet, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Mooie spullen
VerbeterpuntenAls je iets bestelt en de voorrraad zegt op voorrraad dan verwacht ik ook dat het komt en niet 3 stuks bestellen en 1 krijgen . En binnen 3 dagen in huis klopt ook niet .
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire