Goed om te horen! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Goede digitale informatie en afhandeling van de bestelling
Goed om te horen! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
super mooie leuke zaak vriendelijk en zeer behulpzaam personeel en de webshop doet hier ook niet voor onder ...
Super fijn om te horen! We stellen je hoge beoordeling zeer op prijs. Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Vriendelijk personeel, je voelt je welkom
VerbeterpuntenIk had twee broeken besteld, ik kreeg geen mailtje dat de broeken gearriveerd waren, alleen een mailtje dat ze er over drie dagen zouden zijn.
Hartelijk dank voor het achterlaten van een reactie. We stellen je beoordeling zeer op prijs. Je opmerking zullen we meenemen in het verbeterproces van onze webshop. Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Goed om te horen, Harold! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Alles is goed geregeld. Ook het retourneren.
VerbeterpuntenHet retouradres als een sticker leveren.
Hartelijk dank voor de genomen moeite om een reactie achter te laten. We stellen je beoordeling zeer op prijs! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Gebeld nadat een levering fout was gegaan: werd vriendelijk en goed geholpen. Moest wel een tweede keer bellen om het geregeld te krijgen - de tweede medewerker heeft meteen gebeld met een winkel om alsnog de schoenen richting mij kant te sturen.
Verbeterpunten1) Communiceren als een levering niet volledig kan worden geleverd. 2) Nadat je het eerste contact hebt gehad, eventuele follow-up via e-mail om de klant op de hoogste te houden (nu zelf nog een tweede keer moeten bellen).
Beste Kasper, Bedankt voor het achterlaten van een review en excuses voor de fouten bij jouw bestelling. Wij zullen je opmerkingen meenemen. Met vriendelijke groet, Sandra Only for Men
Pluspunten
Snelle en correcte levering + Goede kwaliteit producten
Super dat het zo goed is bevallen! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Goed om te horen! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Snel, duidelijk
VerbeterpuntenInstructie hoe overhemden weer terug in verpakking moeten bij retour
Beste Teun, Hartelijk dank voor het achterlaten van een reactie. We stellen je hoge beoordeling zeer op prijs! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Snelle afhandeling Goed bereikbaar
VerbeterpuntenGeen, is goed
Beste Toon, Hartelijk dank voor het achterlaten van een reactie. We stellen je beoordeling zeer op prijs. Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Prettige telefonische hulp. Klantgericht.
VerbeterpuntenProbeer sneller de bestelling te verzenden.
Pluspunten
altijd correcte afhandeling van de opdrachten (en van eventuele retouren).
Beste Paul, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen een reactie achter te laten. Wij stellen deze hoge beoordeling zeer op prijs. Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
super service snelle afhandeling had broeken geruild en binnen paar dagen waren de broeken super verpakt vervangen
Beste Jos, Super om te horen! We stellen je beoordeling zeer op prijs. Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Goed om te horen! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
VerbeterpuntenUitgebreider aanbod m.b.t. de wat grotere maten van de schoenen. Maat 45/46 is heel snel uitverkocht. De maat waar ik juist mijn schoenen in wil kopen. Ik had graag gebruik gemaakt van de 2 halen 1 betalen deal voor de schoenen. Maar de schoenen die ik wilde waren helaas in no time onbeschikbaar.
Beste Jelle, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een reactie achter te laten. Wij stellen je beoordeling zeer op prijs. Je opmerking nemen we mee in het verbeterproces van onze webshop. Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
snelle reactie op telefonische klacht ivm met een beschadiging aan schoen en binnen een week opgelost met een nieuw paar schoenen.
Fijn te horen dat je het proces als positief hebt ervaren! Wij stellen je beoordeling zeer op prijs. Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Fijne overzichtelijke webshop, goed assortiment, echt een one stop shop.
Verbeterpuntenantidiefstal beveiliging uit kleding halen die via de website aangekocht is. Vervelend om alsnog naar de winkel te moeten.
Beste Ralph, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een reactie achter te laten. Wij stellen je beoordeling zeer op prijs. Jouw opmerking met betrekking tot de beveiliging in de kleding zullen we meenemen in het verbeterproces. Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Veel producten op de site en een redelijk snelle levering en bij retour zending snel je geld terug!
VerbeterpuntenGebruikersvriendelijkheid van de site mag beter. Als je producten bekijkt kan je niet naar het volgende product, eerst weer terug naar overzicht en nieuw product kiezen. Te weinig info over het product zelf, bv bij overhemden, vaak zie je niet wat het verschil is. M.a.w. als je van een merk 4 overhemden aanschaft weet je niet zeker of het de zelfde pasvorm is en het zelfde materiaal.
Beste Roger, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen een reactie achter te laten. Wij stellen je beoordeling zeer op prijs! Je opmerkingen nemen we mee in het verbeterproces van onze webshop. Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Super om te horen! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Goede site
VerbeterpuntenLever het product wat er op het plaatje staat. Heb 3 dezeldfde teld die allemaal verschillend waren.
Beste Erik Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. We zullen je opmerking meenemen in het verbeterproces van onze webshop. Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Keurig gelever
Beste Rob, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een reactie achter te laten. We stellen je beoordeling zeer op prijs. Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Verbeterpunten- Controle op kledingstukken. Er zat een draadje los aan de voorzijde van het vest dat ik besteld had. Nu moeten er onnodig veel handelingen volgen zoals formulier invullen, mail versturen omdat er geen retoursticker in het pakket zat, pakket wegbrengen, omruilen, opnieuw versturen, etc. Controle op meegestuurde formulieren. In mijn geval ontbraken de retourgegevens en die had ik deze keer toevallig nodig. Noot: mijn mail n.a.v. voorgaande werd heel snel beantwoord.
Beste Wietse, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een reactie achter te laten. Wij stellen je beoordeling zeer op prijs. Je opmerkingen zullen we meenemen in het verbeterproces van onze webshop. Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Overzichtelijk en duidelijk
Super om te horen! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire