Niet te begrijpen dat een webwinkel iets aanbiedt en het dan niet blijkt te hebben. Daarna bleek een creditcard betaling niet terug gestort te kunnen worden. Mijn eerste maar gelijk laatste kennismaking met dit bedrijf
Pluspunten
Snel en juiste product geleverd.
Goed om te horen en hartelijk dank voor het achterlaten van een reactie! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Goed om te horen en hartelijk dank voor het achterlaten van een reactie. Wij stellen deze beoordeling zeer op prijs. Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Ruime keuze, mooie merken en goede prijzen
Super om te horen! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Goed om te horen! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
de webshop werkt snel en goed, winkel Doesburg is top
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Snelle levering.
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling. Wij stellen dit zeer op prijs! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Veel producten voor een goede prijs
Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve beoordeling! Wij stellen dit zeer op prijs. Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
alles oke
Verbeterpuntenniets
Super om te horen! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Kwaliteit, goede actie, duidelijke bestelmethode, goede foto's, prima leveringen en duidelijke site!
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! Wij stellen dit zeer op prijs. Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Snelle terugkoppeling per mail
VerbeterpuntenGoed lezen wat klanten schrijven en retourzendingen en ruilen goed beoordelen. Ik had bijvoorbeeld 4 shirts besteld. Ik krijg er uiteindelijk 3 (1 was niet meer leverbaar). Er wordt vervolgens niet gecommuniceerd over de terugbetaling.
Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. We zullen uw opmerking meenemen in het verbeterproces van onze webshop. Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Mijn bestelling zeer snel in huis. Besteld tijdens de kerst en twee dagen later al bezorgd. Ik had mijn bestelling zelfs eerst ontvangen dan de track and trace code. Kwaliteit van mijn kostuum ook erg goed
Beste Frits, Hartelijk dank voor het achterlaten van een reactie. Wij stellen je hoge beoordeling zeer op prijs! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Goed om te horen en hartelijk dank voor de hoge beoordeling! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Goede service, mooie merken. Goede aanbiedingen
VerbeterpuntenVreemd dat bezorging post.nl vele malen sneller gaat dan afhalen op vestiging. Maar dit is een zeer klein detail.
Beste Gerhard, Hartelijk dank voor het achterlaten van een reactie. Wij stellen deze hoge beoordeling zeer op prijs. Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Duidelijke webshop
VerbeterpuntenAangegeven levertijd werd bij lange niet gehaald. Toegezegd 31 december, werd 5 januari
Beste Stefan, Hartelijk dank voor de genomen moeite om een reactie achter te laten. We stellen je beoordeling zeer op prijs. De opmerking over de levertijd nemen we mee in het verbeterproces van onze webshop! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Hartelijk dank voor deze hoge beoordeling. Wij stellen dit zeer op prijs! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Verbeterpunten0
Top! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Goed om te horen, Piet. Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Snelle, juiste levering en afhandeling na retour.
VerbeterpuntenWebsite is niet gebruiksvriendelijk (in ieder geval niet voor mobiel/tablet). Het selecteren van bijvoorbeeld meerdere merken in één keer lukt niet. Na elke keuze ververst de website, wat irritant is. Dit werkt vertrage.d en is echt een reden om een zoektocht naar kleding af te breken.
Beste Martin, Hartelijk dank voor het achterlaten van een reactie. Wij stellen je beoordeling zeer op prijs. Jouw opmerking zullen we meenemen in het verbeterproces van onze webshop. Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Notificatie op voorhand over incomplete bestelling en niet pas op het moment dat een deellevering onderweg is. Vervolgens na eigen navraag pas te horen gekregen dat de rest van de bestelling niet meer zou komen. Helaas had ik het andere product al 1x gedragen anders zou ik het retourneren en de gehele bestelling annuleren.
Pluspunten
snelle levering. shoppen zonder het moeten aanmaken van een account.
Beste Erik, Hartelijk dank voor je genomen moeite een reactie achter te laten. Wij stellen je beoordeling zeer op prijs! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit verhouding snelle levering
Goed om te horen, Bert! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
De webshop, lekker snel, lekker duidelijk en lekker overzichtelijk. De winkel, ( Doesburg) erg vriendelijk personeel, grote keus en prima prijzen.
Beste Bert, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve reactie. Wij stellen deze beoordeling zeer op prijs! Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Kwaliteits kleding en met de aanbiedingen betaalbaar
Beste John, Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een reactie achter te laten. Wij stellen deze beoordeling zeer op prijs. Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
Pluspunten
Correct, op tijd, netjes verpakt.
Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve reactie, Jurgen. Wij stellen deze beoordeling zeer op prijs. Met vriendelijke groeten, Team OnlyforMen.nl
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire