Pluspunten

geld niet-leverbaar artikel zelfde dag terug gestort. keurige levering.

geen artikel op de site zetten dat niet leverbaar is

Pluspunten

Mooie producten, snelle levering en vriendelijk personeel

Retourservice is waardeloos. Heb afgelopen woensdag iets retour gestuurd via Kiala en heb er nog niks van vernomen. Bij Kiala krijg je ook geen verzendbewijs.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit

betere verpakking van de producten stropdassen waren gekreukt en daardoor een rare vouw, stof op het colbert

Pluspunten

Snelle levering, kwalitatief goede kleding

Dit keer geen tijdige communicatie met 3S code etc. Ik had het pakket al en kreeg toen pas de e-mails. Tevens werd mij niet vermeld dat 1 van de 4 artikelen niet meer leverbaar was terwij op de website nog wel een voorraad was.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

klantenservice deed niet moeilijk bij terugstorten

Er valt veel te verbeteren. Zowat elke webwinkel kan binnen 24 uur bestelde artikelen uitleveren, maar Only for Men lukte dat na 9 dagen nog niet, en de communicatie daarover is slecht. Helemaal bizar is dat ik de bestelde kleding in de winkel zou afhalen om de hoge verzendkosten (voor 3 broeken?!?) te vermijden, maar na zoveel dagen nog steeds niets was afgeleverd, terwijl de rekken in de winkel met dezelfde artikelen volhing.... heb de kleding dus uiteindelijk nooit ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

snellere levering

Pluspunten

Duidelijke site Mooie producten Snelle levering Mogelijkheid tot achteraf betalen

Meer product informatie; - materialen - valt het item/ merk groot of klein

Pluspunten

goed vindbaar online, overzichtelijk keuzemenu.

Pluspunten

Nette levering binnen de gestelde tijd

2 sterren: slechter dan verwacht

Afspraken nakomen! Ik had als Sinterklaascadeau online twee paar herensokken besteld. Hoewel er stond vermeld dat deze sokken nog op voorraad waren en ook wat de levertijd was (aankomst zou zijn drie dagen voor mijn Sinterklaasviering), werden de sokken (ondanks een ongerust telefoontje van mijn zijde de dag voor mijn viering) niet op tijd bezorgd. De dag na mijn viering kreeg ik alsnog een levering, echter slechts één in plaats van twee paar sokken.

Pluspunten

Mooie producten, goed assortiment. Je krijgt je kleding keurig verpakt thuis gestuurd

Alleen maar dure kleding. Ik had een fashioncheque, dan is het wel leuk om een overhemd uit te zoeken, maar zou zelf niet gauw € 80,- voor een overhemd uitgeven.

Pluspunten

goede duidelijke site, snel bezorgt en goede kleding

Pluspunten

Prettige service in de winkel. Online bestelling is in geode orde ontvangen. Goede pasvormen en kwaliteit.

Bestelling mag sneller dan de vermelde 3 werkdagen. Maar deze levertermijn wordt wel nagekomen.

Pluspunten

Mooie website met leuke mannen kleding en accessoires.

Pluspunten

Snelle afhandeling, retour afhandeling ook goed.

Website gaf verkeerde berekeningen bij 4 voor 99,95 in geval er meerdere tabbladen werden getoond. Oplossing was om verkeerd berekende artikelen uit mandje te halen en opnieuw toe te voegen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goederen in goede orde ontvangen

* Voorraad melding is niet up to date * Je kunt de bestelstatus niet volgen * Wanneer onverhoopt een product niet op voorraad is wordt over een oplossing niet gecorrespondeerd

Pluspunten

Had de artikelen snel binnen

Pluspunten

snelle levering, na een fout van de kant van onlyformen werd dit snel en netjes opgelost

Pluspunten

goede service goede kwaliteit kleiding

Pluspunten

veel keuze en goede service.

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire