Pluspunten
Vlotte levering, vlotte hulprespons, goede kwaliteit spullen.
VerbeterpuntenKleine onduidelijkheid in maatvoering. Eén van de vier 33/34 broeken paste ik niet. Hoewel de maattabel in de twee andere gevallen dus de juiste maatkeuze dicteerde, deed die dat bij één broek niet. Hiervoor zou een afwijkingsindicatie gegeven moeten worden. Door een bug in de webapplicatie zag ik bij één broek een verkeerde maat in het besteloverzicht. Dat was verwarrend. De servicemedewerker adviseerde goed (en het bleek uiteindelijk onnodig), maar als alles goed werkt kan het sowieso zonder hulp.
Beste Jasper, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten. Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs. Het kan heel soms voorkomen dat dezelfde maat broek anders valt, dit kan te maken hebben met de diverse merken die wij verkopen. Uw opmerking zullen meenemen in het verbeterproces van onze webshop. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
Pluspunten
bestelling netjes en snel ontvangen. zeer tevreden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
overzichtelijke webshop
Verbeterpuntensnellere levering
Beste Jan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten. Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs. Uw opmerking over de levertijd zullen we meenemen in het verbeterproces van onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
Pluspunten
Goede kwaliteit, goede service.
VerbeterpuntenBezorgsnelheid zou omhoog kunnen.
Beste Bjorn, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten. Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs. Uw opmerking betreft de bezorgsnelheid zullen we meenemen in het verbeterproces van onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
Pluspunten
Uitgebreid assortiment.
VerbeterpuntenBezorgtermijn zou iets korter mogen zijn.
Beste Florian, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten. Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs. Uw opmerking betreft de bezorgtermijn zullen we meenemen in het verbeterproces van onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
Pluspunten
Product als aangeboden Snelle lervering en goede prijs
Pluspunten
Goed kwaliteit producten en goede aanbiedingen.duidelijke webshop
VerbeterpuntenWacht nu acht dagen(door drukte) op mijn web bestelling
Beste heer Waterschoot, Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten. Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs. We zien dat uw bestelling inmiddels zou zijn afgeleverd in de winkel in Veldhoven. Klopt het dat u dit al heeft opgehaald? Leveringen naar de winkels kosten altijd wel iets meer tijd dan via PostNL of Kiala, dit staat ook vermeld op de website bij 'leveringen', maar het kan natuurlijk zijn dat u dit niet heeft gezien. Excuses hiervoor. Mocht u nog vragen hebben dan horen we dit graag. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
Pluspunten
Goede korting en snel geleverd!
Pluspunten
Overzichtelijke site en veel verschillende merken
VerbeterpuntenKreeg een broek niet geleverd van mijn bestelling alleen mijn geld terug. Daarnaast moet ik mn rekening nummer sturen alleen ik wist niet naar welk emailadres hierdoor duurt t erg lang voordat ik geld op mijn rekening heb.
Beste heer, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten. Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs. Helaas bleek de broek uit uw bestelling inderdaad niet meer leverbaar, we hebben u nog aangeboden of u een vervangend artikel zou willen ontvangen. Excuses dat dit wat langer heeft geduurd dan u van ons mag verwachten. U kunt altijd op de mail antwoorden die u heeft ontvangen betreft het doorgeven van uw rekeningnummer dan komt het bij ons aan. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
Pluspunten
- Goede kwaliteit - Goede levering - Goede prijs
Verbeterpunten- Het rekenen van verzendkosten bij grote bestellingen
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten. Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs. Uw opmerking betreft de verzendkosten zullen meenemen in het verbeterproces van onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
Pluspunten
Netjes aangeleverd
VerbeterpuntenLevering heeft langer dan 3 dagen geduurd. Mag/moet sneller geleverd worden.
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten. Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs. Uw opmerking zullen meenemen in het verbeterproces van onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
Pluspunten
vlotte levering en prima te woord gestaan aan de telefoon
Pluspunten
Goede website, snelle levering, goed verpakt en een scherpe prijs
Pluspunten
Ruime keuze, mooie producten
VerbeterpuntenToen ik online hulp nodig had, reageerde er niemand op mijn live chat,en kreeg geen antwoord op mijn vraag. Beter die functie uitschakelen als er even niemand is.
Beste meneer Roubos, Hartelijk dank voor uw reactie via Kiyoh. Onze excuses dat de chat niet werd beantwoord, wij zullen nagaan hoe dit heeft kunnen gebeuren. Het is mogelijk om de bestellingen via Kiala en PostNL te retourneren. Voor Kiala zit er een sticker bij uw zending gevoegd, en voor een retourzending via PostNL kunt u het antwoordnummer gebruiken welke op de achterzijde van het retourformulier staat vermeld. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
totaal andere schoenen ontvangen dan ik had besteld. Slecht.!! grommel met artikelnummers, labels verwisseld op de verkeerde schoen. Klopt niets van. inmiddels 6 dagen gelden geretourneerd en nog steeds mijn geld niet terug!!
Pluspunten
Mijn fijnste winkel
VerbeterpuntenKan geen negatieve punten vinden
Pluspunten
Veel keuze en juiste prijzen. Leuke aanbiedingen.
VerbeterpuntenLeveringen zouden in deze tijd echt sneller moeten. Paar dagen levertijd is echt een beetje achterhaald en past niet bij dit mooie trendy bedrijf.
Pluspunten
Mooie site en vlotte levering
VerbeterpuntenZelfs na zorgvuldig opmeten waren de bestelde items nog veel te groot. Er zaten draadjes los en pasten dus niet, om deze redenen hebben we alles geretourneerd.
Beste meneer/mevrouw Koster-Dingemans, Bedankt voor uw reactie via Kiyoh. Het is vervelend om te horen dat de bestelling niet aan uw verwachting voldeed, onze excuses hiervoor. Zodra wij de kostuums hebben ontvangen, zal het bedrag hiervan terug worden gestort. Het is eventueel ook mogelijk om de kostuums in een andere maat toe te sturen. Mocht u hier interesse in hebben, kan ik u aanraden contact op te nemen met de klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
nog extra controle of producten die online aangeboden worden ook daadwerkelijk nog voorradig zijn en leverbaar.
Pluspunten
Helder, snel en mooie acties
VerbeterpuntenPas na drie werkdagen in de winkel
Pluspunten
Snelle levering en prima aanbid
VerbeterpuntenDe website kan op het zoeken verbeterd worden. Lastig om Bv. Schoenen te zoeken die bruin zijn en een bepaalde maat moeten hebben. Heb dit geprobeerd via de iPad en dat ging niet erg makkelijk
Beste meneer Aben, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Afgelopen week is de zoekfunctie voor tablet en telefoon op de website aangepast. Hiermee zou het filteren op artikelen vergemakkelijkt moeten zijn. Mocht u toch nog problemen ondervinden, vernemen wij dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Team Webshop OnlyforMen.nl
Pluspunten
snel geleverd
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire