Goede prijzen. Makkelijk kopen

Goede overzichtelijke webshop. Met scherpe prijzen.

onvoldoende

Bestelling gedeeltelijk geannuleerd zonder bericht van OFM. Zelfde geannuleerde product nog beschikbaar op de website. Blijft onduidelijk waarom geannuleerd is en op mijn vraag om alsnog te leveren wordt negatief gereageerd. Volledige bedrag wel van mijn credit card afgeschreven.

Ik wou dat het overal zo gaat

Mooie merken allemaal op 1 site

Vaak goede aanbiedingen voor mooie merken en veel keus. Goede service en levering

Prima geregeld allemaal

Ik heb 2 overhemden besteld. Netjes geleverd, op tijd en precies wat ik verwachtte.

Prima webshop

Fijne webshop met goede producten tegen een zeer goede prijs. De bestellingen worden altijd keurig geleverd en de bestelde kleding zit altijd erg goed, fijne pasvorm en gaat ook lekker lang mee!

goede ervaring met wat zoekmomenten

onlangs in de winkel in geleen kleding gekocht, beviel prima en ik wilde nog 2 hemden erbij maar geen tijd om naar geleen te gaan, online besteld ging prima en vlot. De dames in de winkel hadden een tip gegeven om via een cadeaubon via de ING spaarpunten wat extra korting te krijgen. zo zegd zo gedaan, in de winkel ging dat lekker vlot maar zelf thuis was het toch even goed lezen en kijken waar moet ik nu die code invullen.. maar uiteindelijk gelukt en helemaal blij mee.

1 shirt was niet leverbaar. De terugbetaling duurt wel langer. Dat is jammer

Vorig jaar ook schoenen van premiata gekocht Vanwege de goede pasvorm en leuk design nu weer twee paar gekocht

Blij met mijn aankoop . En fijn dat het snel geleverd is.

Duidelijk en snel

Ik kreeg sneel iemand te pakken via de telefoon en werd snel vriendelijk en professioneel geholpen. Ook was alles snel geregeld.

Slechte levering

Na een week nog niks binnen. Als OFM zou ik stoppen met Budbee. Echt waardeloos.

Mooie kleren

Overzichtelijk, voldoende assortiment

Website makkelijk in gebruik, overzichtelijk keuze menu duidelijk en zeer uitgebreid in keuze merk.

Perfecte site en afhandeling

Mijn ervaring is uitstekend

Prima ervaring, snelle levering

Mijn ervaring is erg positief en het geleverde kledingstuk is zoals ik het had verwacht en snel geleverd

Zeer vlotte levering

Goed en ruim aanbod. Bestellen eenvoudig. en goede terugkoppeling.

Goede site, snelle service

Goed werkende site, goed werkend maatadvies rondom mijn gekochte broeken, perfecte verzending.

Echt service!

OFM weet wat de betekenis van service is! Overhemd was niet meer in mijn maat dus gevraagd via klantenservice of het alsnog op een manier geregeld kon worden. Heel vriendelijk te woord gestaan en alle informatie van mijn account gecontroleerd en verder alle stappen doorlopen en netjes uitleg gekregen over het proces. Verkeerde maat van het gewenste product besteld (dit moest procesmatig) waarna er op de achtergrond gelijk en correctie naar de juiste maat gemaakt is. Paar dagen later kwamen de producten in de juiste maat binnen!

Prima webshop

Betrouwbaar, snelle levering, goedeprijs/kwaliteitverhouding, goed verpakt, prima verzorgd.

Gaf slecht gevoel

Niet van OFM gewend maar ik bestel een pme vest. Met nog een trui. Trui netjes verpakt zoals het hoort. Maar mijn vest was is een doos gepropt zonder enig vorm van verpakking. Net alsof ik een 2e hands vest heb gekregen. Dat is niet fijn als je zoveel geld betaald voor een mooi vest. Er was zeg maar geen enkele aandacht aan dit product gegeven. Baal er echt van want het blijft niet goed voelen.

Net zoals altijd top geregeld!!

Only For Men blijft een topzaak, we zijn niet anders gewend. Zelfs bij het ophalen van de bestelling werd er nog een bakkie koffie aangeboden!!

Prima helder aanbod tegen prettige prijzen

Tevreden

Communicatie en levering prima. Goederen niet zo goed, inmiddels terug gebracht in de winkel en daar 2 mooie broeken gekocht.

Artikel snel in huis

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!