Uitstekende klantenservice

Ik heb mijn pakket nog niet (verdwenen bij de bezorgers) maar uitstekende klantenservice die echt helpt en nieuw pakket opstuurt. Nu hopen dat ik deze wel krijg

Mooie website!

Helaas geen link in de bevestigingsmail naar je bestelde producten.

Web site werkt slecht

Ben half uur bezig vgeweest om bestelling te plaatsen op website. Klantenservice gebeld gaf aan dat dit bekend was maar kon hier niks aan doen als via de laptop bestellen dat zou misschien beter gaan.

Netjes geholpen

Gebruiksvriendelijke webshop, mooie artikelen en aanbiedingen. Snelle verzending

Super webshop

Snelle levering, duidelijke website en goede prijzen

uitstekend

uitgebreide collectie, goed kwaliteit, vlotte levering en goed meedenkende klantenservice!

Uitgebreide collectie, uitstekende kwaliteit, vlotte levering en goed meedenkende klantenservice!

Goede kwaliteit en keuze

Mijn ervaring met Only for Men is positief te noemen. Koop er mijn pakken en overhemden en af en toe schoenen.

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!