Klantvriendelijk

Jammer dat ze nog verzendkosten rekenen. Dat is echt niet meer van deze tijd…

Top en snel geleverd

Snel en goed geleverd

Goed geregeld

Makkelijke site, mooie aanbiedingen, snelle levering.

Mooie kleding. Pasvorm klopt goed met het gegeven advies.

Schoenen waren te klein, optimale service in de winkel van Nieuwegein.

Gewoon zoals afgesproken

Zoals ze gewend zijn binnen een paar dagen de bestelde broek met Shirts

Niets mis mee

Werkt allemaal prima, hoewel ik de website niet heel intuïtief en overzichtelijk vind. Wat echt wel ontbreekt is de gebrekkige info mbt verzending. Ook duurt het lang voordat het verstuurd wordt. Bij mijn recentelijke bestelling hoorde ik bovendien pas na vier dagen dat het product alsnog niet in voorraad was. Dat kan echt niet meer in deze tijd.

nog steeds niks ontvangen

Bestelling wordt nog geleverd hoop ik. Eerste keer dat een bestelling niet blijkt te lukken

Perfect geregeld

Perfect geregeld. Alleen even onduidelijk voor me van de bevestigingsmail omtrent het ophalen.

Duidelijke site en snelle levering . Ik ben heel tevreden.

Wauw

Slecht

Een polo besteld en betaald en al beschadigd voor verzending

Teleurstellend

Mijn man wilde vandaag een nieuw colbert kopen. Ik heb hem geadviseerd om dit bij Only for men Rosmalen te gaan doen. Helaas werd hij met een bepaalde "attitude" (neerbuigend) behandelt, alsof hij toch een klant was die er niets ging kopen. Waardoor hij heel snel weer weg is gegaan, Jammer deze kapsones, en zo niet nodig!

Woensdag besteld, zaterdag nog niet binnen

Snel bezorgd claimen ze bij only for men. Maar een artikel wat volgens de website op voorraad is 4 dagen later nog niet bezorgd hebben is A niet snel en B niet meer van deze tijd

Gewoon goed

Duidelijke website , snelle levering , jammer van verzendkosten.

Kleding ziet er goed uit.

Het shirt wat ik via de winkel had besteld werd werd na 6 dagen pas geleverd

Het shirt wed na zes dagen pas geleverd

Volgens afspraak op tijd geleverd

Top geregeld, snelle levering

Top geregeld, snelle levering

geweldig

heel goed bevallen en de maat is ook goed

Jammer

Eerst had ik een broek besteld en die was niet meer leverbaar. Toen een nieuwe met de maat zoals ik die ook in de winkel heb gepast een paar weken geleden. Zelfde merk ander model. Helaas. Broek past absoluut niet.

Het ging mis maar uitstekend hersteld!

Smoking gekocht maar alleen jasje ontvangen. Razendsnel hersteld door OFM. Superservice met een hoofdletter S!

alles verliep goed

Uitstekend!

Goede service in de winkel door Michel. Ondanks dat DHL het pakket voor de deur heeft gezet en ik er per toeval achter moest komen, dat het daar lag, kan de winkel daar niks aan doen. Wellicht overstappen naar PostNL om dit te voorkomen

Uitstekend -beantwoord volledig aan mijn verwachtingen ook de prijs !!!

Doe zo voort - ik blijf jullie opvolgen en zal wellicht nog via jullie kopen

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!