Alles ging top.

Goed geregeld, Prima verpakt. Op tijd. Alles goed.

Super tevreden

Mooie kwaliteit voor een mooie prijs en snel geleverd.

Marit

Goed geholpen door Marit Hakkers

Mooi vest met button

Een vest gekocht via de webshop alleen vervelend dat de beveiligings button nog aan het vest zat waardoor ik alsnog naar de winkel moest om deze te laten verwijderen

Goede service en snelle levering .

correct en mooi

Mooie kleren, redelijke prijs

Redelijk

Toen ik onlangs een mail ontving inzake PME-zomerjassen fietste ik j.l. maandag naar OFM-Voorburg. Tot mijn verbazing had men echter niet één zo'n jas in voorraad. Ik kon niet anders dan via Internet bestellen hetgeen ik voor kleding afwijs omdat ik kleding wil zien en passen.Thuisgekomen bestelde ik en verzocht 'm naar OFM-Voorburg te sturen. Dat ging allemaal gesmeerd en j.l. dinsdag kon ik de bestelde jas zien, voelen en mee naar huis nemen. Kortom, hoe kan het zijn dat in die enorme winkel die jassen geheel ontbraken ?

Kwaliteit

Exact wat ik wilde en had verwacht is geleverd. Op basis van foto die gewoon klopte!

Duidelijke website en snelle service.Top

Prima organistatie... alles goed voor elkaar! Op tijd geleverd, volgens afspraak!!

Alles ok... op tijd geleverd.

lange wachttijd

de levering duurt wel lang

Wederom positief verrast.

Online een jas passen, dat is meestal vragen om problemen. Dankzij een juiste maataanbeveling stel je jouw eigen lichaamsprofiel in. Het resultaat is in één keer een zomerjas ontvangen die perfect past.

Zeer snelle levering

Mooi shirt,voldoet aan de verwachtingen

Snelle verwerking van mijn order. Er ontbrak 1 item. Na een korte chat met de klantenservice ontving ik een dag later alsnog het artikel. prima service. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Prima kwaliteit en prima service

Mooie kleding tegen een goede prijs.

uitstekende service

altijd netjes verstuurd, snel en ook retourneren is geen probleem.

Heel tevreden over alles

Nogmaals heel tevreden qua kwaliteit, website en afhandeling. Toppie.

Duidelijk en goedkoop. Wacht op eerste ervaring met retour.

Heb Donkervoort vest besteld XXXL, maar was te groot. Vond dezelfde voorwaarden niet terug, want ik wilde XXL bestellen. Chatbox heeft mij perfect geholpen. Ondertussen XXL aangekregen en ... perfect ! XXXL staat klaar voor retour.

Wat ik wilde en snelle levering

Goede service en deskundig personeel

Zeer vriendelijk ontvangst, goede informatie en zelfs een kopje koffie!

Makkelijk bestellen

Snel besteld, snel en goed geleverd, goede kwaliteit.

Fijn geholpen

Sympatieke verkoopster

Goed bevallen

Snelle levering keurig verpakt

Super !

Ging super makkelijk en snel geleverd !

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!